View Full Version : АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА:)
DelPiero
02-05-2008, 17:09
ВЧЕРА СЕ ВРЪЩАХ ОТ БУРГАС И НЯКЪДЕ ПРЕДИ ПЕТОЛЪЧКАТА СЕ ЗАСЯКАХ С КОЛЕГА С ДОСУЩ СЪЩАТА АЛФА КАТО МОЯТА -ALFA ROMEO 1.6 twinspark argento....КОЛЕГАТА БЕШЕ С ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ ТАКЕ ЧЕ АКО ЧЕТЕ СЕГА ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЗДРАВЕН!
ЧОВЕКА КАТО ВИДЯ В НАСРЕЩНОТО МОЯТА АЛФА ВЗЕ ДА МИ МАХА,АЗ МУ ОТВЪРНАХ ЦЪКНАХ МУ С ФАРОВЕ.....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВПЕЧАТЛИХ ОТ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ИСТИНСКИТЕ АЛФИСТИ.....ОНОВА ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА УНИКАЛНОСТ НА АВТОМОБИЛА,КОЕТО ПРИТЕЖАВА ВСЕКИ А ЛФИСТ....РАДВАМ СЕ,ЧЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА ИСТИНСКИ ALFA DRIVERS:)
добре дошъл в сектата, а найш и кво е като си по улиците на софия и по заведенията и като всичкитети приятели карат алфи СЕКТА!
endeavour
02-05-2008, 18:47
Колега,ще ти ползвам темата за да кажа, че откак съм се качил на алфа винаги и навсякъде поздравявам каращите алфи.Е, на някой му се вижда странно и гледа учудено, друг може и да ме мисли за превъртял, ама просто ми е кеф че ставаме все повече!
petrov01
02-05-2008, 19:27
Колеги и аз да подкрепя думите на DelPiero с два примера. Със съседа, който мие и братовчед почти не си говорихме и след като си взехме и двамата Алфи започнахме всеки ден да говорим. А най-добрият ми приятел има Алфа 155 и се беше навил да я продава но след като си взех аз и като го светнах за форума и се отказа да я продава и дори яко се зариби даже снощи цяла вечер е спорил с едни голфаджии и днес ми разправя колко били заблудени чадата
cvetelin
02-05-2008, 19:38
ВЧЕРА СЕ ВРЪЩАХ ОТ БУРГАС И НЯКЪДЕ ПРЕДИ ПЕТОЛЪЧКАТА СЕ ЗАСЯКАХ С КОЛЕГА С ДОСУЩ СЪЩАТА АЛФА КАТО МОЯТА -ALFA ROMEO 1.6 twinspark argento....КОЛЕГАТА БЕШЕ С ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ ТАКЕ ЧЕ АКО ЧЕТЕ СЕГА ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЗДРАВЕН!
ЧОВЕКА КАТО ВИДЯ В НАСРЕЩНОТО МОЯТА АЛФА ВЗЕ ДА МИ МАХА,АЗ МУ ОТВЪРНАХ ЦЪКНАХ МУ С ФАРОВЕ.....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВПЕЧАТЛИХ ОТ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ИСТИНСКИТЕ АЛФИСТИ.....ОНОВА ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА УНИКАЛНОСТ НА АВТОМОБИЛА,КОЕТО ПРИТЕЖАВА ВСЕКИ А ЛФИСТ....РАДВАМ СЕ,ЧЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА ИСТИНСКИ ALFA DRIVERS:)
човека ти е мигал заради куки ти... ко драматизираш ся :lol: :lol: :lol:
Здрасти колега....и мен ми е кеф така. Из града се поздравявам с колегите от форума. Даже сестра ми вика един ден " абе батко, кво свириш по цял ден на колите..." Викам й, поздравявам колегите с Алфи и тя "..иии якоооо секта...." :)
Колега,ще ти ползвам темата за да кажа, че откак съм се качил на алфа винаги и навсякъде поздравявам каращите алфи.Е, на някой му се вижда странно и гледа учудено, друг може и да ме мисли за превъртял, ама просто ми е кеф че ставаме все повече!
Въобще не ми е кеф, навсякъде се напълни с Алфи почвам да разправям наляво и надясно какви са боклуци :twisted: :lol:
endeavour
02-05-2008, 19:58
Аз не смятам,че когато някой ми присветка и ми цъфти отвътре с махане на ръка,това е за ченгета. Пък и винаги съм мислел, че каращите алфи са два вида хора : 1. Алфисти и 2. Хора,които по някаква причина в момента карат алфа.Това е.
НЕ НЕ НЕ НЕ Стига .... Алфите са боклуци ( италиански ) купувайте си голфове , ауди яйце ( класика ) , новата дачия е прекрасна , форд , пижо , рино и хюндай купе (дзвер) ........
А алфите ги сотавете на нас заблудените , не разбиращи нищо от коли......
добре дошъл в сектата, а найш и кво е като си по улиците на софия и по заведенията и като всичкитети приятели карат алфи СЕКТА!
На тебе преди време имам чуството че с прожектор трябваше да ти светна да се обърнеш пред БалканСтар :lol: :lol: :lol:
trustworthy
02-05-2008, 21:34
На тебе преди време имам чуството че с прожектор трябваше да ти светна да се обърнеш пред БалканСтар :lol: :lol: :lol:
Оня напред не гледа :lol: Само настрани - да не го засекат от някоя пресечка :)
Местя темата в 'общи приказки' ;)
У наше село, освен с Алфи де да беше пълно и с алфисти..
И на мен ми се е случвало веднъж на път да срещна само две Алфи - и с двете да се поздравим най-искрено и сърдечно. Напълни ми се душата тогава :idea:
Хахах аз сега се сетих един случай.Та тази зима бях се качил с приятели на витоша с една калибра и едно тико без мойта алфа,и тикото го забихме в една преспа и по едно време се свирка обръщам се и гледам Гиги с 166-цата и другите неги загледах вътре :) Предложиха помощ ама нямаше нужда и продалжиха нагоре :D
DelPiero
03-05-2008, 16:46
....ТАКА СИ Е-НЯМА ПО-ТЕМПЕРАМЕНТНИ ОТ АЛФИСТИТЕ.....МНОГО ТЪПО ОБАЧЕ МИ СТАВА КАТО ПОЗДРАВЯ НЯКОЙ С АЛФА,А ОНЯ ОТ ВЪТРЕ МЕ ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ И СЕ ЧУДИ КАКВО СТАВА....НАИСТИНА ЖАЛКО:(
....ТАКА СИ Е-НЯМА ПО-ТЕМПЕРАМЕНТНИ ОТ АЛФИСТИТЕ.....МНОГО ТЪПО ОБАЧЕ МИ СТАВА КАТО ПОЗДРАВЯ НЯКОЙ С АЛФА,А ОНЯ ОТ ВЪТРЕ МЕ ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ И СЕ ЧУДИ КАКВО СТАВА....НАИСТИНА ЖАЛКО:(
Може да не е сектант :wink:
BillyBoy`
03-05-2008, 17:28
яко секта :hehe: DelPiero а ти каде се загуби бре човек :?: кога ще си появиш със твоита убавица да си праят компания със моита :wink: виж там измисли нещо по въпроса :wink: губиш се нещо :D хаиде утре на линия 18:00 часа знаеш къде :wink:
Satanism
03-05-2008, 21:51
И аз, като видя някоя по-лачена алфа, която си личи, че е на сектант поздравявам :P
Поздрав за цялата секта:
http://youtube.com/watch?v=Y612Qs2vv0I
Мен ми идва "каране" с тая песен... :twisted:
само положението да не беше... :cry: :cry:
Тва е отживелица вече бре,ние не си махаме по улиците,защото сутринта сме се видели в сервиза :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
LeoVin4i
04-05-2008, 12:17
:tooth: :tooth: :tooth:
endeavour
04-05-2008, 13:57
Еми кат си имате само един сервиз.
Еми кат си имате само един сервиз.
Един,един ама качествен нали и вие идвате в него :lol:
DelPiero
04-05-2008, 18:00
......BillyBoy ще ми почват изпитите и затова нямам свободно време....Ходих и на сбирка в Сливен да се запозная с колегите...Моята красавица я има на снимките от сбирката там...Иначе като се освободя съм се уговорил с едно момче да боядисам цялата алфа и веднага я водя в ПЛОВДИВ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ :wink:
Аз като карах в Германия всички ама абсолютно всички ме поздравяваха и аз също им отвръщах... да не станем като тираджиите и таксиджиите :lol: :P
arieca155
05-05-2008, 20:41
аз пък един ден се прибирам от софия и един варналия с некакъв нисан до газа ми.хората ми светкат че кат са на двоиното след ст.загора оня ме мачка и като ме мина ми прай жестове да ми резне главицата.а чекай сега сине майчин аз да те стигна.като я грабнах тая мойта бясната, и като ги награбих наред,несъм усетил че съм минал един колега с 156 .оня и той не чака само да има некъде закачка и по мене.оня нисан го оставихме и двамата до карнобат такова състезание си спретнахме с останалите участници в движението че настръхвам (не правете това ,ние сме професионалисти).та колегата с 156 2.4 jtd.тази кола е ниско летящ самолет .евала много се искефик,друго си е с дружка по пътя.