Log in

View Full Version : Търся авто ЕЛ майстор София/Банкя СПЕШНО

vovata
02-05-2008, 23:32
Колеги ако някой знае авто ел маистор в района да пише,спешно е !

vovata
03-05-2008, 19:02
Оправих се. Трийте темата !

Евала, помогнахте :cry:

ne0
03-05-2008, 19:07
Трябва ми готвачка да ми заколи агнето ! Спешно че треа се храни квартала

Груба си

разрови се има куп телефони ;)

vovata
03-05-2008, 19:28
разрови се има куп телефони

Гледам си от София/Бургас и на път за Стара Загора ти умре вентилатора за радиатора и не познаваш никои там ! Кво праиш ! А трябва да пътуваш !

MaVrUt
03-05-2008, 21:53
викаш си платформа , фашташ си буса и у софия ! колко сложно...

TaNo
03-05-2008, 22:29

Много лесно от страни ле братчет..

PEPI-2ALFA
04-05-2008, 00:23

Много лесно от страни ле братчет..
А то на Маврута таксирата му е напред :)

MUROMAN
04-05-2008, 13:15
вместо да му помогнете на момчето вие го нахранихте.
ЕВАЛА - много колегиално.Като закъсаме Неволята ли да викаме.?
На тия с платформата мога да кажа ,че са големи Терикати. :?

acko88
04-05-2008, 15:23
вместо да му помогнете на момчето вие го нахранихте.
ЕВАЛА - много колегиално.Като закъсаме Неволята ли да викаме.?
На тия с платформата мога да кажа ,че са големи Терикати. :?

Хах да и аз ги осетих от Бояна до Булстрад 50лв :lol: :lol: а после като разбрах че мога да си движа колата щях да припадна :lol:

А иначе колежкее като не е могъл никой да ти помогне нетрябва да се даржиш така а пък и принципно никой не е длъжен да го прави нали се сещаш :wink:

MUROMAN
04-05-2008, 18:01
защо пишете колежке като vovata до колкото знам е МОМЧЕНЦЕ.?
никои на никого за нищо не е длъжен,но нали за това е тоя пуст форум да си помагаме кой с каквото може един на друг,а не да се псуваме,да си мериме патлаците и да киселееме. :?

fred
06-05-2008, 08:27
разрови се има куп телефони

Гледам си от София/Бургас и на път за Стара Загора ти умре вентилатора за радиатора и не познаваш никои там ! Кво праиш ! А трябва да пътуваш !
Плащаш си 35 лева годишна такса на Съюза на българските автомобилисти и нямаш големи проблеми в такива случаи, имат мрежа в цялата страна,а и договори Гърция, Румъния и Македония даже, виж им на сайта какво предлагат.Ремонти на място, ако не може до 150 или 200 км безплатно те превозват на платформата.

vovata
06-05-2008, 09:37
Плащаш си 35 лева годишна такса на Съюза на българските автомобилисти и нямаш големи проблеми в такива случаи, имат мрежа в цялата страна,а и договори Гърция, Румъния и Македония даже, виж им на сайта какво предлагат.Ремонти на място, ако не може до 150 или 200 км безплатно те превозват на платформата.

Имам такава карта. Но проблема проблема беше в буксата на вентилатора не смятам,че за такъв проблем ми трябва пътна помощ ,по скоро елтехник. За това точно и ясно бях пуснал темата.

fred
06-05-2008, 14:41

Имам такава карта. Но проблема проблема беше в буксата на вентилатора не смятам,че за такъв проблем ми трябва пътна помощ ,по скоро елтехник. За това точно и ясно бях пуснал темата.

Е няма лошо разбира се-че си пуснал темата, то от едно се почна, а се стигна до съвсем друго :wink:Ами то ако е по празниците е по кофти, иначе сервизи и майстори да искаш из София.