View Full Version : Търся авто ЕЛ майстор София/Банкя СПЕШНО
Колеги ако някой знае авто ел маистор в района да пише,спешно е !
Оправих се. Трийте темата !
Евала, помогнахте :cry:
Трябва ми готвачка да ми заколи агнето ! Спешно че треа се храни квартала
Груба си
разрови се има куп телефони ;)
разрови се има куп телефони
Гледам си от София/Бургас и на път за Стара Загора ти умре вентилатора за радиатора и не познаваш никои там ! Кво праиш ! А трябва да пътуваш !
викаш си платформа , фашташ си буса и у софия ! колко сложно...
Много лесно от страни ле братчет..
PEPI-2ALFA
04-05-2008, 00:23
Много лесно от страни ле братчет..
А то на Маврута таксирата му е напред :)
вместо да му помогнете на момчето вие го нахранихте.
ЕВАЛА - много колегиално.Като закъсаме Неволята ли да викаме.?
На тия с платформата мога да кажа ,че са големи Терикати. :?
вместо да му помогнете на момчето вие го нахранихте.
ЕВАЛА - много колегиално.Като закъсаме Неволята ли да викаме.?
На тия с платформата мога да кажа ,че са големи Терикати. :?
Хах да и аз ги осетих от Бояна до Булстрад 50лв :lol: :lol: а после като разбрах че мога да си движа колата щях да припадна :lol:
А иначе колежкее като не е могъл никой да ти помогне нетрябва да се даржиш така а пък и принципно никой не е длъжен да го прави нали се сещаш :wink:
защо пишете колежке като vovata до колкото знам е МОМЧЕНЦЕ.?
никои на никого за нищо не е длъжен,но нали за това е тоя пуст форум да си помагаме кой с каквото може един на друг,а не да се псуваме,да си мериме патлаците и да киселееме. :?
разрови се има куп телефони
Гледам си от София/Бургас и на път за Стара Загора ти умре вентилатора за радиатора и не познаваш никои там ! Кво праиш ! А трябва да пътуваш !
Плащаш си 35 лева годишна такса на Съюза на българските автомобилисти и нямаш големи проблеми в такива случаи, имат мрежа в цялата страна,а и договори Гърция, Румъния и Македония даже, виж им на сайта какво предлагат.Ремонти на място, ако не може до 150 или 200 км безплатно те превозват на платформата.
Плащаш си 35 лева годишна такса на Съюза на българските автомобилисти и нямаш големи проблеми в такива случаи, имат мрежа в цялата страна,а и договори Гърция, Румъния и Македония даже, виж им на сайта какво предлагат.Ремонти на място, ако не може до 150 или 200 км безплатно те превозват на платформата.