PDA

View Full Version : Big Brother 2

MrX
21-09-2005, 10:05
снощи гледах запис на началто на "бай брадър 2",ееееей не е истина какъв смях падна.подбрали са ги кретен до кретена,на всички им тропа душемето.най се изкефих на физиономията на куклата барби с 50-те кубика силикон в "джуката" като видя какъв бардака..май ще има изридии в тази серия като ги гледам какви са недоносчета всички

valjo
21-09-2005, 10:18
ама то тва е била и идеята бе ;)
от самото начало да ти покажат някви извращения, и да ти стане интересно
ние с жената примерно гледаме доста уставно вече;)
:tv:

MONI
21-09-2005, 10:35
ама то тва е била и идеята бе ;)
от самото начало да ти покажат някви извращения, и да ти стане интересно
ние с жената примерно гледаме доста уставно вече;)
:tv:

Да бе наистина и на мен ми е доста по интересно в сравнение с миналият Брадър..............

pr_00f
21-09-2005, 10:48
Моето скромно мнение е че гледането на телевизия води постепенно до видиотяване.Аз например нямам телевизор и не мисля да си купувам. Ако някой ден си купя ще си гледам само дискавъри и енимъл планет. Е въпрос на вкус бих казал.
Еи богу има толкова много начини човек да запълва свободното си време, и ми се струва че гледането на "това нещо" в никакъв случай не е един от добрите начини. Както и да е, вие си го гледаите щом ви е интересно.

п.с Нядявах се те "това нещо" ще отмине нашия форум , но не би. Знам че с това си мнение започвам лют спор, но темата ми е неприятна :?
Все пак това обаче е раздела за общи приказки- пишете си на воля, и се надявам да няма изцепки защото не ми се модерира тема със подобна насоченост.

"Бъдете здрави весели и умни поне до следващата седмица "

pent
21-09-2005, 11:34
Наистина доста може да се говори по темата, и от двата лагера (противници и фенове) сигурно има доста сред нас... дано не се прекали с тона. И така, моето скоромно мнение е че:

1) Евалата на СИА които успяват да налагат предаване от сорта на Големия Брат. Това е с цената доста услилия, голям екип и бая работа! Получава се доста добро разчупване и модернизация на "малкия екран".

2) В желанието обаче да се привлекат масите с показването на такъв тип забавления е доста плоско. Прилича ми на древения рим, хляб и зрелище :-) и простолюдието е доволно :-)

3) Моето желание е да има повече истински шоу-програми, а не воайорски изпълнения от този сорт. Писна ми от фалшиви 'звезди', от еднодневни модели за подражание на децата. Дори хлапетата от квартала ми в Плевен говорят че 'искат да боднат нещо' :-)

4) С удоволствие бих проследил едно отблъскване на хората от гласуване чрез смс-и, от обаждания и тн. това би довело до преосмисляне на медийната политика на СИА.

5) Но все пак по вкус другари няма, на които от колегите му е приятно и намира време...нека се весели! Аз лично предпочитам като колегата pr_00f да науча нещо ново и интересно, или да изляза с жената на кино.

Поздрави на всички!

ПС.
Като доживеем да направят и в България 'Survivor' е това ще е зрелище вече :-)

valjo
21-09-2005, 11:55
ами за неангажиращо забавление след работен ден, в който си се изнервил и нагледал на простотии
мисля че е удачно

те затова и имат успех

освен това реакции от типа "не съм го гледал, но ме дразни" са адски несериозни и показват манталитет, винаги съм го казвал

"това, дето не го знам, е лошо" по дефолт ... е еманация на "е те таково животно нема" ;)
мисля че това е време да го надживеем :)

MONI
21-09-2005, 12:01
ами за неангажиращо забавление след работен ден, в който си се изнервил и нагледал на простотии
мисля че е удачно

те затова и имат успех

освен това реакции от типа "не съм го гледал, но ме дразни" са адски несериозни и показват манталитет, винаги съм го казвал

"това, дето не го знам, е лошо" по дефолт ... е еманация на "е те таково животно нема" ;)
мисля че това е време да го надживеем :)

И все пак е само един час и наистина не е ангажиращо, а като цяло такъв тип предавания се харесват на масите и за това те са повече от смислените.......

Не съм фен на ББ, но знам че и в чужбина е доста гледано защото хората като цяло там дори не са влизали в хола на съседа......а човешкото любопитство няма край :wink:

KGB
21-09-2005, 12:41
Абре вие хора собствен живот нямате ли си бре???

valjo
21-09-2005, 12:55
Абре вие хора собствен живот нямате ли си бре???
имаме си , но не пречи да зяпаме и тоя на другите ! :-P :-P:-P :-P

MrX
21-09-2005, 13:42
определено не бих се настанил пред телевизора си около20.00 ч. да гледам бай брадър!споменаха ми че откриването било хумористично и го свалих от нет-а,не съжалявам че го позяпах но не смятам да робувам на лошо скалъпено "риалити шоу"реализирано оот кофти телевизия от която лъха на непрофесионализъм(сега Шоко да не се загенеш).както първото така и това бързо ще отшуми,просто такъв си ни е манталитета и хората бурзо ще изпростеят

ShoxXx
21-09-2005, 13:44
Тоя педераса малееееееее....нема по-просто същество!!!
Погледнете само как се пише на български!!!

1. Защо реши да участваш в BB2?
Заради шоуто и тръпката и извесноста след това
2. Как смяташ да спечелиш зрителите на Big Brother?
като права това за което сметна,за хубаво и щесам себеси
3. Кой заслужаваше да спечели в BB1 според теб?
Зара
4. Ако ти спечелиш BB2, за какво ще похарчиш 200 000 лв.?
още не сам решил
5. С какво ще се занимаваш ако вече не е нужно да работиш?
с реклами
6. Кой от участниците в BB1 би избрал за свой съперник във втория сезон?
Здравко
7. Какво ще ти липсва в Къщата?
Апсулутно нищо
8. Каква храна предпочиташ?
всиакаква
9. Кое от домашните задължения ти тежи най-много?
Готвенето
10. Какво приятелите ти не харесват в теб?
Че казвам това за което мисла
11. Какви са недостатъците ти?
нямам такива
12. Една лъжа, която си чул за себе си?
Че сам луд
13. Какво мислиш за враговете си?
Нищто лошо
14. Как си вдигаш адреналина?
С компания с готени мацки
15. С какво се справяш добре?
със всичко

Ще го убия тоя, няма такъв дразнител!!!

valjo
21-09-2005, 13:54
Тоя педераса малееееееее....нема по-просто същество!!!
Погледнете само как се пише на български!!!

1. Защо реши да участваш в BB2?
Заради шоуто и тръпката и извесноста след това
2. Как смяташ да спечелиш зрителите на Big Brother?
като права това за което сметна,за хубаво и щесам себеси
3. Кой заслужаваше да спечели в BB1 според теб?
Зара
4. Ако ти спечелиш BB2, за какво ще похарчиш 200 000 лв.?
още не сам решил
5. С какво ще се занимаваш ако вече не е нужно да работиш?
с реклами
6. Кой от участниците в BB1 би избрал за свой съперник във втория сезон?
Здравко
7. Какво ще ти липсва в Къщата?
Апсулутно нищо
8. Каква храна предпочиташ?
всиакаква
9. Кое от домашните задължения ти тежи най-много?
Готвенето
10. Какво приятелите ти не харесват в теб?
Че казвам това за което мисла
11. Какви са недостатъците ти?
нямам такива
12. Една лъжа, която си чул за себе си?
Че сам луд
13. Какво мислиш за враговете си?
Нищто лошо
14. Как си вдигаш адреналина?
С компания с готени мацки
15. С какво се справяш добре?
със всичко

Ще го убия тоя, няма такъв дразнител!!!

тва за кой се отнася бре ?
за онз по прашките ли

ShoxXx
21-09-2005, 14:02
Съштиа

BatVas
21-09-2005, 14:07
Тоя е малоумен - като му гледам погледа, имам чувството , че може някоя нощ да стане и да ги изколи всичките 8)

pent
21-09-2005, 14:10
Уникален е!
http://media.abv.bg/img.phtml?id=127369</img>

Това е типичен пример на момче, което може и да скромно и нормлано, но в желанието си да изпъкне се чувства длъжен да е различен (пример Азис)

MONI
21-09-2005, 14:21
все пак е завършил 8ми клас в училище за бавно развиващи се!!!!

valjo
21-09-2005, 14:49
Уникален е!
http://media.abv.bg/img.phtml?id=127369</img>

Това е типичен пример на момче, което може и да скромно и нормлано, но в желанието си да изпъкне се чувства длъжен да е различен (пример Азис)
според мен тоз е ограничено вменяем, и следва да се постави под попечителство
не разбирам как са могли да го вкарат там, според мен е подсъдно :)

kekc
21-09-2005, 15:36
Aз го следя този Биг Брадър, че се уредих с телевизор в офиса.
Може да е забавен и т.н., но не мога да разбера хората, дето дават по 50ст. за безмислени смс-и по онлайн канала и тези дето гласуват за участниците (там май е по 1лв.).
На миналият финал на ББ имаше паралелно кампания за смс на Червения кръст и познайте кой колко пари събра!!!
Смс-ите на Шокса и там всички тези предавания и игри влизат в сметката.
Още не съм си простил 3-те смс-а дето му ги пратих :lol:

Crusader
21-09-2005, 18:19
Така е , наистина има далеч по-смислен начин да си даде човек парите. Толкова хора останаха без жилища от наводненията, без покъщнина, загинаха хора, а те.... не бих дал и една стотинка на тая банда малоумници :crazy:.
А иначе, нека го има това шоу, защо не. Никой не те кара да го гледаш - просто натискаш бутона на дистанционното и...voila Discovery channel. Всеки има право на съществуване, а щом това шоу има зрители..... 8)

V_G_Z
21-09-2005, 19:20
Моето скромно мнение е че гледането на телевизия води постепенно до видиотяване.Аз например нямам телевизор и не мисля да си купувам. Ако някой ден си купя ще си гледам само дискавъри и енимъл планет. Е въпрос на вкус бих казал.
Еи богу има толкова много начини човек да запълва свободното си време, и ми се струва че гледането на "това нещо" в никакъв случай не е един от добрите начини. Както и да е, вие си го гледаите щом ви е интересно.

п.с Нядявах се те "това нещо" ще отмине нашия форум , но не би. Знам че с това си мнение започвам лют спор, но темата ми е неприятна :?
Все пак това обаче е раздела за общи приказки- пишете си на воля, и се надявам да няма изцепки защото не ми се модерира тема със подобна насоченост.

"Бъдете здрави весели и умни поне до следващата седмица "
:thumbup: нека не се превръ6таме в манипулирани по най грозния на4ин овце :sheep: :sheep: :sheep: най ло6ото е 4е от цялата тази простотия разнимазни 4и4ковци си пълнат гу6ките :pig:

virusalfa
21-09-2005, 22:21
Яз па едвам чекам да пуснат по Господари на ефира бай брадър :lol:
Съквъртирънтитьеееееее!!!!!

FIRE 8V
22-09-2005, 00:29
Яз па едвам чекам да пуснат по Господари на ефира бай брадър
Съквъртирънтитьеееееее!!!!!
И аз съм така 8) :D

SeNsUaLiTy
25-09-2005, 17:44
мен супер много ме кефи силвия за6тото прили4а на Анджелина Джоли :roll:

valjo
27-09-2005, 13:03
ахам и мен .. ;)
http://images03.snimka.bg/000155841-big.jpg

MrX
27-09-2005, 14:24
е на таз снимка верно може човек да я обърка,много прилича

Mury
27-09-2005, 16:13
ахам и мен .. ;)
http://images03.snimka.bg/000155841-big.jpgМдааа мноо е добра а приликата е уникална аз и без това съм бигггг фен на Анджелина Джоли така 4е........ а и като цяло жените в тоя бигбрадър са по добри от предишния :wink: :wink: :wink:

valjo
27-09-2005, 16:27
е по слабички са, повечето, ама тя едната слабичка вече изфарча;)

да се оправят бе , 200 бона не се изкарват само с лежене;)

Mury
27-09-2005, 16:33
Да като оня капут фризьор4ето ма :locked: ка му и семейството на хората ше разбие е тя оная си е за бой ама :butt: :joly:

mariobg
27-09-2005, 16:44
Хайде и от мен едно фото:

http://mariobg.hit.bg/Silvia.jpg

Alexius
28-09-2005, 21:00
Готина е мацката няма спор, обааааче е много ограничена милата.

kekc
28-09-2005, 21:06
Мнооо е добра, ама май е от тия дето много харчат на градско :lol:

valjo
28-09-2005, 22:25
Готина е мацката няма спор, обааааче е много ограничена милата.
батенце нема да играем шах с нея, вервай ми
баси перфектната муцунка има просто не еистина
и не е най куха , в смисал трае се ....

:wub:

valjo
28-09-2005, 22:28
Мнооо е добра, ама май е от тия дето много харчат на градско :lol:
тука ши ти отоворам с цитат от друга тема

Така, че е добре да си купува/ебе нови коли/жени....

... :lol:

... и колкото по-хубави толкова по-скъпи,колкото повече ги настъпваш да вървят ,толкова по-скъпо ти излиза... и т.н.
истина е батко

Naso
28-09-2005, 22:31
дека се бутате бе.... тааа иска я ебе мачо на задната седалка на "убаф" кола...... разбирайте немски дарак.. но ченс... джъст форгет ит.... с тия италиянски кошници....

valjo
28-09-2005, 22:34
дека се бутате бе.... тааа иска я ебе мачо на задната седалка на "убаф" кола...... разбирайте немски дарак.. но ченс... джъст форгет ит.... с тия италиянски кошници....

ти са не обждай, рекламнио клип е друга тема...
Силвия рулез

умна жена и зелен кон нема , а и да има , е изключение, и не стаа за....
та кво кааш ;)

BatVas
28-09-2005, 22:41

Прав си- иска БМВ. Приятеля и ходи на фитнес със съквартиранта ми - та освен немска кола - харесва и мускулести мъже (аз мисля да не и се пускам - нямам БМВ и не съм Васко Шварценегер :D :D :D :D :D

pr_00f
28-09-2005, 23:03
Наакахте ми хубавата интелектуална тема с оффтопик за жени .
Тъкмо щях да си я сложа при любимите теми. Ама с тез пусти жени ....
В този форум имам чувството че вички са държани на синджир/ :D

valjo
28-09-2005, 23:05
а па ти си глеаш само у чашата и у шепата...
аре бе дигни ооочиии
вижжжжжжжжжжж тоооооооооози свяяяяяяяяяяят

скиви кви мацки има....
:)))))))))))

баси песента беше тва а. ееех , да го ...:censored: сДС

Naso
29-09-2005, 09:36
Прав си- иска БМВ. Приятеля и ходи на фитнес със съквартиранта ми - та освен немска кола - харесва и мускулести мъже (аз мисля да не и се пускам - нямам БМВ и не съм Васко Шварценегер :D :D :D :D :D

ако е онова БМВ от рекламнио клип верно арчи много градско

Lucky
29-09-2005, 09:42
Наакахте ми хубавата интелектуална тема с оффтопик за жени .
Тъкмо щях да си я сложа при любимите теми. Ама с тез пусти жени ....
В този форум имам чувството че вички са държани на синджир/ :D
:lol: Ами ко да ги праишшшшшш колегите кат не са семейнии :roll:

BatVas
29-09-2005, 10:13

ако е онова БМВ от рекламнио клип верно арчи много градско

Не, не е онова БМВ по старо е, но ако имаш по-новото заради колата може да смени приятеля.

Naso
29-09-2005, 10:15
Имам по-нова, но Алфа (която вече бучи та нема и ареса)

BatVas
29-09-2005, 10:20

Момичето каза че иска на задната седалка - та именно по тоя критерии отпадаш :D :D :D Колицата е даже без задни врати и на задната седалка - мъка, мъка-даже прозореца не мпжеш отвори - поне единия крак да излиза навън :D :D
Малеееее, ама какви глупости заформихме :shock: 8) :D

valjo
29-09-2005, 10:31

Момичето каза че иска на задната седалка - та именно по тоя критерии отпадаш :D :D :D Колицата е даже без задни врати и на задната седалка - мъка, мъка-даже прозореца не мпжеш отвори - поне единия крак да излиза навън :D :D
Малеееее, ама какви глупости заформихме :shock: 8) :D
просто сме номер едно ;)
а тя за едната бройка да изфарчи снощи , тстс, шо злоба има на тоа свет ех ;)

kekc
30-09-2005, 00:06
То тва май е повече за фън темата, ама айде.
http://kekc.alfaromeo-bg.com/forum/fun/Nidialko.jpg (http://store3.data.bg/nlazarov)
Може да свалите Нидялко Soundtrack. Аз лично мисля да отеба RHCP и Ъпсурт и в колата да се дъни само О'бре Нидялко
:lol: :lol: :lol:

valjo
30-09-2005, 00:46
То тва май е повече за фън темата, ама айде.
http://kekc.alfaromeo-bg.com/forum/fun/Nidialko.jpg (http://store3.data.bg/nlazarov)
Може да свалите Нидялко Soundtrack. Аз лично мисля да отеба RHCP и Ъпсурт и в колата да се дъни само О'бре Нидялко
:lol: :lol: :lol:
хахаххахах
".... айде брееее.... де бре Нидялко ... ма ле леее "
ама за тва "ма ле ле " ти требе Мерцедес 190 бял с шибидах
да си в тон де;)))