PDA

View Full Version : два въпроса??

JOVANI_1974
05-05-2008, 18:19
1. на левия лост на мигачите пише CRUIZE- или нещо подобно, предполагам е автопилот има влюч. изключ.; - и + и още едно копче на върха на лоста, та въпроса ми е как се включва и какво е това???
2. датчика за чистачките винаги ли е включен и кога ги пуска и как сами???
мерси.

TaNo
05-05-2008, 19:13
1. за автопилота незнам.

2. Сигорно имаш предвид за сензора за дъжд. Ми активира се като чукнеш един път надоло лоста за чистачките

Naso
05-05-2008, 22:40
1. на левия лост на мигачите пише CRUIZE- или нещо подобно, предполагам е автопилот има влюч. изключ.; - и + и още едно копче на върха на лоста, та въпроса ми е как се включва и какво е това???
2. датчика за чистачките винаги ли е включен и кога ги пуска и как сами???
мерси.
круиза се вкл като достигнеш исканата скорост, въртиш ОН
би следвало да я поддържа, ако не, върти на INCREASE малко, тогава вече ТРЕБЕ да залепи :)
с DECREASE намаляваш - съответно
като натиснеш спирачки - изключва, с бутона на върха на лоста - RCL - RECALL демек, може пак да се пусне и да гони последната зададена му скорост:)
ако натиснеш газ като я пуснеш то само трее да закрепи исканата скорост

има и светлинна индикация на таблото - зелена такава ;)

JOVANI_1974
05-05-2008, 23:38
натискам всичко но не става нищо. а като запалвам колата си светла круиза. а като загасни след запалването каквото и да натискам не си включва лампата на таблото

JOVANI_1974
05-05-2008, 23:40
а като се включи сензора за дъжд някакава индикация има ли, че е включен?

p3shku
06-05-2008, 10:25
натискам всичко но не става нищо. а като запалвам колата си светла круиза. а като загасни след запалването каквото и да натискам не си включва лампата на таблото

Би трябвало само над определена скорост да работи круиза.. примерно на американските е след 40 MPH. Няма да можеш да караш с 20 kph на круиз. Пробваи някъде на магистрала и би тгрябвало да стане.

JOVANI_1974
06-05-2008, 17:13
мерси много :D