Log in

View Full Version : 164 2.0 Turbo на Григор - Тунинг за час и половина

ne0
05-05-2008, 18:31
Темата няма за цел реклама и каквато и да е цел с подобен ефект. Просто една интересна история с реален ефект, която може да послужи за урок на много тунингисти. Темата е достойна и за "какво си носят алфистите в колите"

05.05.2008

Григор пристига в сервиза.

Григор:
-"Копелета колата харчи и не върви"
Бобо:
-"Копеле ей ся ша та тунинговаме"

Наложи се да освободим място за тунинг проекта. Свалихме една кола от крика защото за такъв сериозен проект трябва много място и след мегатехнологичен план за действие се почна....

След около един час колата беше олекнала с около 130 кг и всичко си дойде на мястото.... разхода падна, колата се вдигна и полетя.

Григор се правеше на неУчуден.

Извод: купете си склад, не използвайте колата за склад.

.... в историята има преувеличени факти и неверни неща

Mury
05-05-2008, 18:52
Хихихихихих и аз бях на живо :twisted: :twisted: :twisted:

cvetelin
05-05-2008, 19:35
тва всичкото от тая кола ли излезе бе :shock: :shock:

hsr
05-05-2008, 19:48
Да не прехвърлихте двигатела от това на снимка " 2 " :spiteful:

ПП : Верно сте голяма работа щом ви докарват такива машинки :bowdown:

MaVrUt
05-05-2008, 20:10
не знам за тунинга ама 164-ката е невероятна с тея джанти и кожения салон !

tokata_pz_flex
05-05-2008, 22:01
Яка работа :shock: :shock: :shock:

diapper
05-05-2008, 22:06
не знам за тунинга ама 164-ката е невероятна с тея джанти и кожения салон !

Stoyan Georgiev
05-05-2008, 22:08
метан ли че му слагате на мурчиелагото ? :lol:

trustworthy
05-05-2008, 22:48
Двата компютъра ги върнете в багажника!

Mupo
05-05-2008, 23:15
Много е добра тази 164-ка, с кеф я заглеждам всеки път като мина по Свети Умния :D . И наистина време е май да си разширите офиса. :wink:

Grigor
05-05-2008, 23:16
Мдам.. и аз съм стресиран от.... всичко това... като беше в колата ми се стори по-малко.
Да, това е всичко .. Нео забрави да изрине жабката, но там няма тежки неща :-)

proper
06-05-2008, 01:03

хахахахха а UPS-а е като спре тока :):):)

И после нямало дистанционни вика в офиса?!?!?! ми как да има като ти е в багажника :):):):)

Баси, като изпразним багажниците и са като отслабнем дружно за лятото, колко ли коне ше дигнат колите ни?? :):):) не е истина :)

KaTsArA
06-05-2008, 01:23

И после нямало дистанционни вика в офиса?!?!?! ми как да има като ти е в багажника :):):):)

Баси, като изпразним багажниците и са като отслабнем дружно за лятото, колко ли коне ше дигнат колите ни?? :):):) не е истина :)

то и разхода мисля че ще падне :crazy: :P

proper
06-05-2008, 01:39

на теория да...... :):):)

аз до миналата седмица с развален дебитомер разхода ми падна до 11.5/100 (което ме стресна.....Нео и Гиги ме стреснаха де :) ) и побързах да го сменя........аре пак 15-16 разход сега.....

Просто сега колата върви много и като я натискам по-често......си се върна разхода.....а с развален дебитомер, не вървеше никак и аз пенсионерската лекинкооооо ииии 11.5 направо почнах и пари да заделям на влог :):):)

Аз си запазих разваления дебитомер :):) както казва Григор "за тежки финансово времена" да мога да си свалям разхода :):) хахаххаа...базик разбира се :)

Furious 155
06-05-2008, 01:53
Мдам.. и аз съм стресиран от.... всичко това... като беше в колата ми се стори по-малко.

Ееее и аз съм помогнал, ама по-рано - имаше едни стикери отзад на клуба и сега тежат на моята алфа :lol: :lol: :lol:

Иначе багажника е като китайски магазин-има всичко и по много :)

KaTsArA
06-05-2008, 15:03

на теория да...... :):):)

аз до миналата седмица с развален дебитомер разхода ми падна до 11.5/100 (което ме стресна.....Нео и Гиги ме стреснаха де :) ) и побързах да го сменя........аре пак 15-16 разход сега.....

Просто сега колата върви много и като я натискам по-често......си се върна разхода.....а с развален дебитомер, не вървеше никак и аз пенсионерската лекинкооооо ииии 11.5 направо почнах и пари да заделям на влог :):):)

Аз си запазих разваления дебитомер :):) както казва Григор "за тежки финансово времена" да мога да си свалям разхода :):) хахаххаа...базик разбира се :)

ОФФ: Какъф дебитомер си взе и колко пари ти излезна ?

Mury
08-05-2008, 12:29
Ето още малко снимки :twisted: :twisted: :twisted:

virusalfa
09-05-2008, 11:22
Да, това е всичко .. Нео забрави да изрине жабката, но там няма тежки неща :-)Купи си микробус или Москвич-пикап :idea:

alfaracer
10-05-2008, 00:07
охооооооо, добър ден ,ееее браво.
Ама аз ако снимам мойта ,не само ще си глътнете езиците,а ще припаднете.
Като за начало съм вече без:
-шумоизолация
-мокети всякакви
-таван
-табло,барче(честно)
-кабели -(минус)10кг
-кори на вратите
-климатик
-парно
-на двигателя всички декоративни капаци,пластмаси и дори предраждащата ламарина(между двигателя и парното)
Сложих си резервна гума от фиат някакъв и сега тя е по-лека с 6кг.
Махнах почти всички топлоотражатели на гърнетата(сега тунела пари)
и естествено съм почти без гърнета.

MaVrUt
10-05-2008, 20:48
охооооооо, добър ден ,ееее браво.
Ама аз ако снимам мойта ,не само ще си глътнете езиците,а ще припаднете.
Като за начало съм вече без:
-шумоизолация
-мокети всякакви
-таван
-табло,барче(честно)
-кабели -(минус)10кг
-кори на вратите
-климатик
-парно
-на двигателя всички декоративни капаци,пластмаси и дори предраждащата ламарина(между двигателя и парното)
Сложих си резервна гума от фиат някакъв и сега тя е по-лека с 6кг.
Махнах почти всички топлоотражатели на гърнетата(сега тунела пари)
и естествено съм почти без гърнета.

добре де, снимай я да я видим таа бегачка :D

code
10-05-2008, 21:59
Аз карам без резервна гума, причината е същата! Въобще в колата нищо излишно!

abart_
12-05-2008, 20:40
и заради 10 кг да стоиш по пътищата(дано не се случва)Кофти работа!! то тогава и без бензин си карайте колите(на резерва),че като напълни резервоара човек-и утежнява конструкцията с 50-60 кг :lol: :lol: :lol: Не е хубаво в багажника да е склад,ама.......да не карате състезателни автомобили или за време нещо :wink:

FreeStyler
12-05-2008, 21:07
и заради 10 кг да стоиш по пътищата(дано не се случва)Кофти работа!! то тогава и без бензин си карайте колите(на резерва),че като напълни резервоара човек-и утежнява конструкцията с 50-60 кг :lol: :lol: :lol: Не е хубаво в багажника да е склад,ама.......да не карате състезателни автомобили или за време нещо :wink:
Напълно съм съгласен заради 15-20 кила да се чудиш след това какво да правиш дори и 50 кила да се олекоти мисля че разлика никаква няма да има ... ноо секи прави каквото му харесва има един дето махна всичко и отвън и вътре само една седалка :lol:

alfaracer
12-05-2008, 21:22
Между другото винаги съм се чудил, какво ще обяснявам на полицая като ми види колата.Щото според мене колата ми е по-лека някъде с 250 кг.Отвън нищо не личи ама вътре само едно кормило стърчи.

abart_
12-05-2008, 21:26
Между другото винаги съм се чудил, какво ще обяснявам на полицая като ми види колата.Щото според мене колата ми е по-лека някъде с 250 кг.Отвън нищо не личи ама вътре само едно кормило стърчи.
знам я тая Бегачка :lol: чак ми става жал всеки път като я видя :evil: :evil:

netsurfer
03-06-2008, 20:12
Темата няма за цел реклама и каквато и да е цел с подобен ефект. Просто една интересна история с реален ефект, която може да послужи за урок на много тунингисти. Темата е достойна и за "какво си носят алфистите в колите"

05.05.2008

Григор пристига в сервиза.

Григор:
-"Копелета колата харчи и не върви"
Бобо:
-"Копеле ей ся ша та тунинговаме"

Наложи се да освободим място за тунинг проекта. Свалихме една кола от крика защото за такъв сериозен проект трябва много място и след мегатехнологичен план за действие се почна....

След около един час колата беше олекнала с около 130 кг и всичко си дойде на мястото.... разхода падна, колата се вдигна и полетя.

Григор се правеше на неУчуден.

Извод: купете си склад, не използвайте колата за склад.

.... в историята има преувеличени факти и неверни неща
на ламбото масло ли му сменяхте и какво за бога прави в този сервиз тази немска кола :lol:

ne0
04-06-2008, 10:01
:) Драго му прави ауспуси като на ЛП 640 ;)

kiler_4o
05-06-2008, 12:47
Тва ми изглежда като снимките в аутобилд като разглобяват някоя кола до основи... само дето там няма толкова много части :lol:

Mury
07-06-2008, 15:02
Тва ми изглежда като снимките в аутобилд като разглобяват някоя кола до основи... само дето там няма толкова много части :lol:

То тфа беше целта :twisted: :twisted: :twisted:

BlackElf
24-10-2008, 01:27
Не е,Не е :)
И при Мене има една купчинка,2 кашона и десетина плика-не е много внушителна , ама ако и тя беше в колата,Бобо треаше да Ти сложи Т4 -да компенсира:)