PDA

View Full Version : Oт дебитомера ли е?

miromitev
06-05-2008, 09:53
Имам едно питане...
1.относно разхода малко повече ми се вижда за таз кола...отива малко над 6(като макс.скорост повече от 130 не е вдигала и то за кратко).
2.Пуши при изрязване и не само..пуши и когато съм примерно на 3 -та в града и на ниски обороти(под 2000)
3.И последно ..пример...вземам завой плавно вкючвам 2-ра и давам газ..а тя вместо да се изстреля....мисли за момент, токато оборотите се качат около 2000 и тогава поема както си му е реда...
Не ми свети никаква лампа по таблото..ако е от дебитомера има ли некакъв препарат да го почистя и да пробвам ако не стане да вземам бранд ню!
...Иначе си върви нема други ядове :D ...!

Satanism
06-05-2008, 10:11
Е караш турбо дизел все пак...докато се завърти турбинката е малко тегавинка...и после изведнъж тръгва....нормално е според мен :)
Турбо лаг му се викаше на това май?

Колкото до разхода...май е с 0.5-1л по-висок от необходимото...аз карах марея със същия мотор и на извънградско ми даде 5.5 някъде със 110тина км/ч средна скорост...без много ръчкаджийски изпълнения, но и колата е по-тежичка все пак...

Колкото до пушенето...закачи я на диагностика..може да ти е богата сместа.

trouble
06-05-2008, 11:24
Нищо ти няма на колата...

miromitev
06-05-2008, 14:23
Нищо ти няма на колата...

ще се радвам да е така...

monimsl
06-05-2008, 19:49
Колата си ти е екстра.Мойта почна да подпушва след кото я чипосах,ма то сигурно си е нормално.На мене на диагностика ми показва че дебитомера е отишъл съвсем,но проблеми и при мене нямя.А най странното е че дебитомера ми е обърнат наобратно,пробвали сме да го обърнеме както трябва но колата просто умира.Така че карай и си свиркай.Поздрави :D .

miromitev
06-05-2008, 20:37
Колата си ти е екстра.Мойта почна да подпушва след кото я чипосах,ма то сигурно си е нормално.На мене на диагностика ми показва че дебитомера е отишъл съвсем,но проблеми и при мене нямя.А най странното е че дебитомера ми е обърнат наобратно,пробвали сме да го обърнеме както трябва но колата просто умира.Така че карай и си свиркай.Поздрави :D .
Аз така и мисля..да карам и да слушам хубава музика(без да свиря...щото не умея :D )...,но просто търсим мнение преди да се набутам на некой"разбирач".
10х на всички писали!