Log in

View Full Version : Стоичков в топ 3 на най-калпавите треньори

Димо
07-05-2008, 14:07
Заслужена "почит" за "великия" треньор: http://dnes.dir.bg/2008/05/07/news2964816.html

Бобби
07-05-2008, 17:02
Айде бе....какво сте се захванали със Стоичков :!: ...вече 2-ра тема за него :!: ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:
То у нас някой като се насере...всички отиват да помиришат :D

rammstein4o
07-05-2008, 17:09
Колега Бобби, да не бъркаме великия футболист с велик треньор... има огромна разлика...

Vladi_Alfa
07-05-2008, 17:12
Велик футболист,но за треньор не го бива.

MaVrUt
07-05-2008, 17:43

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

code
07-05-2008, 18:31
Не само за треньор за никаква работа с хора не става. То псуването не е диалог, ама кой ще се наеме да го обяснява това на големия Стоичков 8)
Най-много да отнесе един здрав прав в зелката :)

fred
07-05-2008, 20:28
Стоичко ще остане главно с простотията си, имаше данни, ама не ги разви достъчно според мен.След Барса, където все пак слушаше Кройф, не направи нищо някъде, за всичките му кретенизми и премълчаване имат роля и журналистите.Прочетете последния брой на Уикенд, майка ми е абонирана, та и аз го преглеждам :oops: , но има хубава статия за него, в която са казани много точни неща, поредния български балон, за съжаление, ние сме по балоните.

DJraceman
08-05-2008, 09:22
И аз немога да разбера защо се занимавате с човека...май найстина не ни е кеф когато някой друг е добре.
Време е да се научим да не коментираме кой добър кой лош...човека си е постигнал достатъчно както се вижда та и отгоре и ако беше чак толкова лош за колкото го описвате в цели 2 теми май нямаше да е толкова известен и ценен.

P.S.А и мислите ли ,че някой го интересува какво се говори или НЕ вчера видяхме в новините отношението към него няма какво да се говори то се видя.

Бобби
08-05-2008, 09:26
Колега Бобби, да не бъркаме великия футболист с велик треньор... има огромна разлика...
:roll: ...не бъркам!..."златна топка"..не се дава на тренер!...за тренер не става!.....а и никаде не съм казал, че е :roll:

Mury
08-05-2008, 11:59
Айде бе....какво сте се захванали със Стоичков :!: ...вече 2-ра тема за него :!: ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:

Бате,от всички успели хора по света,много малко се държат като Стоичков,той е номер 1 по простотия :idea: :idea: :idea: Защо Роналдо или Ромарио не се бият със журналисти :?: :?: Е имало е и такива случаи като големия Ерик Кантона,като препарира фена на Кристъл Паласа с еленски скок :twisted: :twisted: :twisted:

Бобби
08-05-2008, 14:04

Бате,от всички успели хора по света,много малко се държат като Стоичков,той е номер 1 по простотия :idea: :idea: :idea: Защо Роналдо или Ромарио не се бият със журналисти :?: :?: Е имало е и такива случаи като големия Ерик Кантона,като препарира фена на Кристъл Паласа с еленски скок :twisted: :twisted: :twisted:
:roll: ...казваш, че Кантона!...и той ли е селяк? :!: ..не само той е лошо момче..Гаскойн..и доста футболисти на който им се възхищаваме на играта... не са цвете за мирисане.....но те са футболни идоли, а не модели за подражание :D

Mury
08-05-2008, 14:16
[quote="Бобби":1b2miqzk]Айде бе....какво сте се захванали със Стоичков :!: ...вече 2-ра тема за него :!: ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:

:roll: ...казваш, че Кантона!...и тй ли е селяк? :!: ..не само той е лошо момче..Гаскойн..и доста футболисти на който им се възхищаваме на играта... не са цвете за мирисане.....но те са футболни идоли, а не модели за подражание :D[/quote:1b2miqzk]

Лоши момчета много,но такива дет плюят родината си няма :idea: :idea: :idea: Като е толкова голям българин,защо не живее тук,и забравя да си плаща данъците,вярно не е за подражание,но в думата велик се формулират доста елементарни неща :idea: :idea: Нека се вре в Барса,токувиж новия треньо Гуардиола го вземе на работа :twisted: :twisted:

Бобби
08-05-2008, 14:36
[quote="Бобби":vtuwarwq]Айде бе....какво сте се захванали със Стоичков :!: ...вече 2-ра тема за него :!: ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:

:roll: ...казваш, че Кантона!...и тй ли е селяк? :!: ..не само той е лошо момче..Гаскойн..и доста футболисти на който им се възхищаваме на играта... не са цвете за мирисане.....но те са футболни идоли, а не модели за подражание :D

Лоши момчета много,но такива дет плюят родината си няма :idea: :idea: :idea: Като е толкова голям българин,защо не живее тук,и забравя да си плаща данъците,вярно не е за подражание,но в думата велик се формулират доста елементарни неща :idea: :idea: Нека се вре в Барса,токувиж новия треньо Гуардиола го вземе на работа :twisted: :twisted:[/quote:vtuwarwq]
:roll: ..само, че думата ВЕЛИК рядко е използвам :roll: ....а в тази тема изобщо :idea: ....и да спорим, няма да го отучим да псува, или пък ще се нучим да играем футбол, както той играеше на времето :idea: ....просто го правим по известен и интересаен :!: ...защото, ако не си на хората в устата :?: ...те забравят :wink:

Бобби
08-05-2008, 14:39
Мъри, не съм фен на Барса!!!...но доклокото знам ти си на Реал?.....а честита титла :D

SIS
08-05-2008, 15:24
Стоичко ще остане главно с простотията си, имаше данни, ама не ги разви достъчно според мен.След Барса, където все пак слушаше Кройф, не направи нищо някъде

Ама и ти се изказа!!! :shock: То да си голмайстор на световно първенство, да си голмайстор на Европа, да си определен за футболист номер 1 в света.......какво развитие е това? В която и сфера да работиш и да си определен за най-добър в света - какво развитие е това? Ами.....всеки ще те помни с простотията ти. :shock: А я да те питам Барса преди Стоичков от колко време не беше ставала шампион? И колко пъти стана шампион след като го привлече. Не искам да кажа, че само той има заслуга за това - просто всяко нещо си има начало и край; възходи и падения! Иначе, за меко казано несериозния ти коментар, се надявам, че фенщината може да го обясни......в противен случай би било много жалко.

Violator
08-05-2008, 16:38
, но има хубава статия за него, в която са казани много точни неща, поредния български балон, за съжаление, ние сме по балоните. Стоичков балон.... колкото Кака и Роналдиньо и Роналдо са балони толкова е и той. Роналдо и с 10 травестити да спи пак си остава гений.
http://sportni.bg/ph/pictures/2008.07.05cska60/images/4L6A4522.jpg

Бобби
09-05-2008, 08:16
Откаде е извади тая снимка бе бате :?: :roll:...има по готини, където можеш по изражението на устата да прочетеш...интересни фрази :D

Димо
09-05-2008, 09:36
...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:

Когато беше № 1 в Европа се радвах искрено, но той тогава се занимаваше с това, от което разбира. Треньорските му "напъни" обаче са уникални. Смешно е когато някой няма реална представа за собствените си възможности и се напъва да се занимава с неща, от които нищо не разбира. И всичко това само за да продължава да му обръща внимание спортната преса. Стоичков вместо треньор можеше да стане със същия успех лекар или ядрен физик. И пак щеше да е смешен. Освен това аз лично се обиждам когато простак като него обижда България и се отрича от нея (за справка виж интервютата му в последните няколко години).
А успелите ги харесвам, и то много. Дай Боже да стават повече.

Бобби
09-05-2008, 11:48
[quote="Бобби":13knyf1c] ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте :?: ...май не харесваме успелите :roll:

Когато беше № 1 в Европа се радвах искрено, но той тогава се занимаваше с това, от което разбира. Треньорските му "напъни" обаче са уникални. Смешно е когато някой няма реална представа за собствените си възможности и се напъва да се занимава с неща, от които нищо не разбира. И всичко това само за да продължава да му обръща внимание спортната преса. Стоичков вместо треньор можеше да стане със същия успех лекар или ядрен физик. И пак щеше да е смешен. Освен това аз лично се обиждам когато простак като него обижда България и се отрича от нея (за справка виж интервютата му в последните няколко години).
А успелите ги харесвам, и то много. Дай Боже да стават повече.[/quote:13knyf1c]
Да ти кажа честно от даржава с такива политици и аз се отказвам....но не и от родината си :!:

Raddo
09-05-2008, 14:29
:lol: :lol: :lol: Екстра треньор е :lol: :lol: :lol:
... я за Селта, я за Селтик ...
:lol:

Бобби
09-05-2008, 15:28
:lol: :lol: :lol: Екстра треньор е :lol: :lol: :lol:
... я за Селта, я за Селтик ...
:lol:
..а бе, и Вихър - Горубляне да тренирам с неговият договор :roll: ...нека ми е зле :wink:

fred
09-05-2008, 19:47
, но има хубава статия за него, в която са казани много точни неща, поредния български балон, за съжаление, ние сме по балоните. Стоичков балон.... колкото Кака и Роналдиньо и Роналдо са балони толкова е и той. Роналдо и с 10 травестити да спи пак си остава гений.

Е има и други балони, хеле пък във футбола, така е, аз не казвам, че е бездарен, но не го и боготворя-не знам дали знаеш, но единственият български футболист, който е вкарал два гола, на световния шампион, на световни първенства е Наско Сираков-на световното в Мексико /1986 годината да не бъркам/, при откриването играят България -Италия /световния шампион 1:1 /и през прослувутата 1994 г. Сираков вкарва на Аржентина, световния шампион втория гол, 1:2 за България, след тоя гол продължаваме понататък .А пък Гунди е бил номер 3 в листата на най желаните трансфери, без да е играл никога в чужд клуб, да се учил от велики треньори,Жеков има няколко обувки, включително и златна....та всичко е относително, но тези други гении никога не са се държали така елементарно с хората.
В една нито една нормална държава няма да се търпи поведението на Стоичков /не говоря за Куба или голяма част от държавите в Юж.Америка/.

koolio
09-05-2008, 21:07
!Пресилено е да кажем, че Стоичков е единственият, оплюл родината си - да си припомним Бернд Шустер например. Проблемът на Ицко е, че си повярва, че след една златна топка светът цял живот ще е в краката му, като забрави, че славата във футбола е нещо силно преходно :wink: .
А като футболист... никога няма да забравим американското лято, но с Барцилоната... помня как Милан на Капело, който рядко вкарваше повече от гол на мач им нафърфори четири :lol: :lol: :lol:

nhg
09-05-2008, 23:53
абе колеги, вярно че има и други 'лоши момчета', ама я прочетете някое интервю с Кантона например...
Вини Джоунс също беше доста смахнат, но и сега като му гледам филмите ме кефи... Гаскойн плака, когато Англия падна на полуфинал (между другото имат една мнооого интересна снимка от един мач тия двамата)... Марадона вкара с ръка и изби от голлинията с ръка за Аржентина... примери дал бог
да уточня пристрастията си: супер антифен съм на Марадона, В.Джоунс не беше нищо особено като защитник, Кантона беше един от тези, които възродиха Ман Ю, Гаскойн е просто един английски хулиган; Ицо е най-великия български футболист, но никога няма да е нещо повече като човек... или Българин ако щете

Бобби
10-05-2008, 08:21
А Марадона, не стреляше ли с въздушна снимка по журналисти и папараци? :roll:

Бобби
10-05-2008, 08:29

Е има и други балони, хеле пък във футбола, така е, аз не казвам, че е бездарен, но не го и боготворя-не знам дали знаеш, но единственият български футболист, който е вкарал два гола, на световния шампион, на световни първенства е Наско Сираков-на световното в Мексико /1986 годината да не бъркам/, при откриването играят България -Италия /световния шампион 1:1 /и през прослувутата 1994 г. Сираков вкарва на Аржентина, световния шампион втория гол, 1:2 за България, след тоя гол продължаваме понататък .А пък Гунди е бил номер 3 в листата на най желаните трансфери, без да е играл никога в чужд клуб, да се учил от велики треньори,Жеков има няколко обувки, включително и златна....та всичко е относително, но тези други гении никога не са се държали така елементарно с хората.
В една нито една нормална държава няма да се търпи поведението на Стоичков /не говоря за Куба или голяма част от държавите в Юж.Америка/.
Тук виждам клубни пристрастия :roll: ...макар, че симпатизирам на червените, никога не съм отричал звездите на противника....Наско, беше страхотен футболист(с него и брат му съм израснал в един квартал)...а също така е стойностен човек не, че няма изцепки!...за сяжаление не успя поради кунтизия да пробие в Испания...Фред, какво, ще кажеш за Гибона???....страхотен футболист и голямо "леке" :roll:

fred
10-05-2008, 08:53
Е аз не съм от ЦСКА но също уважавам добрите постижения и на Стоичков и на Бербатов, затова съм посочил в предишния си пост и обувките на Жеков.
Така е, Сираков нямаше късмет, а Гибона е добър, ама наистина леке горямо, то и сега пак ще му лъсне задника.
Въпроса не е да сринем Стоичков, а на всяка една простащина да бъде реагиарно адекватно, независимо от това дали е футболист, депутат или какъвто ще да е, това ми основната идея, провокирана от проявата на Ристе :!:

Бобби
10-05-2008, 09:11
Е аз не съм от ЦСКА но също уважавам добрите постижения и на Стоичков и на Бербатов, затова съм посочил в предишния си пост и обувките на Жеков.
Така е, Сираков нямаше късмет, а Гибона е добър, ама наистина леке горямо, то и сега пак ще му лъсне задника.
Въпроса не е да сринем Стоичков, а на всяка една простащина да бъде реагиарно адекватно, независимо от това дали е футболист, депутат или какъвто ще да е, това ми основната идея, провокирана от проявата на Ристе :!:
:th_up: .....ще гледме ли довечера СМЯХ :roll:

SIS
10-05-2008, 09:15
Fred, за Жеков и за Гунди съм съгласел, че не са се "държали така", но за Сираков да кажеш такова нещо :shock: ! Та ако има някой, който да може да съперничи на Стоичков по простотия, това може да е само Сираков. Сираков беше най-добрия футболист на синия отбор, който аз съм гледал, но това не означава, че не е абсолютно леке (както и Стоичков). Има ли нужда да припомням периода му в Славия. Аз все още недоумявам как феновете на ФК Левски го боготворят след като Сираков им показва даже и задните си части :moon: . Това да сравняваш два гола (били те и срещу световен шампион) със златна топка и/или златна обувка.........е несериозно и, без да ми се обиждаш, е малко комплексарско. Статистиката си я има и след като цял свят е признал някого, мога да те уверя, че на този някого (в случая Стоичков) въобще не му пука дали аз и ти ще го признаем.

pent
10-05-2008, 09:15
довечера мача е Х.... залагайте докато не е паднал хикса!

Бобби
10-05-2008, 09:23
..и аз така дчух :roll: ....чудя се дали да го гледам :tv: ...но мже и да е смешно...некви "черни перли"...този див нов тренер..... :D ...футбол, едва ли ще има?.....абе ако е X....би тябвало...да не им пускат топка :D

pent
10-05-2008, 09:44
3.50 в спортингбет! не се изпуска!

смешниците от еврофутбол пак се изложиха с 2.90!

Бобби
10-05-2008, 15:06
3.50 в спортингбет! не се изпуска!

смешниците от еврофутбол пак се изложиха с 2.90!
....не ги разбирам много тия залагания....веднъж един колега ме заведе в Еврофутбол...и за малко да се окажа щастливото овчарче.....един мач ми избяга за джакпота... :roll: ...колегата каза - ако бях аз щях да си изям топките :D ..ама аз не го взимам толкова на вътре :wink:

Бобби
11-05-2008, 17:28
:clapping: ...позна... :clapping: ....той и съдията помагаше активно да се задържи, да не би ония охлюви да объркат нещо :D

pent
11-05-2008, 19:54
спечелихме някой лев ;)

рядко давам безплатни съвети така че не са за изпускане :lol:

Бобби
11-05-2008, 20:01
спечелихме някой лев ;)

рядко давам безплатни съвети така че не са за изпускане :lol:
:D ...епа парата в днешно време, прай борбата :roll: ..и чак след това иде раната :wink:...за напред, не само на усет...а и до теб, ще се допитвам независимо от цената :calc: :wink: