Log in

View Full Version : Alfa 145 1.4 ТС .... Възможно ли е ... ?

Tifozza
09-05-2008, 22:34
значи преди малко играх футбол и се прибираики се с едно приятелче си напражихме лека гонка ....обаче между 3-та и 4-та колата ми дръпна леко на дясно ... сякаш гумите превъртяха ..... та възможно ли е това според вас .... незнам с колко километра бях но оборотине бяха около 6000 ...?

insideman
09-05-2008, 22:40
хаха да възможно е ако си карал по релси :lol: :lol: :lol:

Tifozza
09-05-2008, 22:43

не ве сериозно .. нито ръката ми трепна нито пътя беше лош ....гумите са ми добри , но пък са 14-ки ...знам ли стана ми мно страно

acko88
09-05-2008, 22:51

не ве сериозно .. нито ръката ми трепна нито пътя беше лош ....гумите са ми добри , но пък са 14-ки ...знам ли стана ми мно страно

Нещо друго е колега.. :wink: на мен така като ми направи,и се оказа че са ми паднали болтовете на рейката дето се с тях се държи за магарето,така че отиди на канал да я погледнеш за всеки случай ! :wink:

JORDANGT
09-05-2008, 22:52
Както си карам на 5-та със 120 и съм натснал педала до край и в един момент 140,150,160км/ч за секунди,а то отдолу локва и малко аквапланинг.Направо истинах,но пуснах газта и всичко прикючи добре.Става въпрос за 33-ка(по-лека е)А иначе що да не е възможно:малко наклон,малко мокро,малко дупка,малко съединител и тн. и тн. :wink:

Tifozza
09-05-2008, 22:59
Както си карам на 5-та със 120 и съм натснал педала до край и в един момент 140,150,160км/ч за секунди,а то отдолу локва и малко аквапланинг.Направо истинах,но пуснах газта и всичко прикючи добре.Става въпрос за 33-ка(по-лека е)А иначе що да не е възможно:малко наклон,малко мокро,малко дупка,малко съединител и тн. и тн. :wink:

по-скоро е било нещо друго ... нито беше мокро , нито дупка прах или квото и да е , а наклона дори е леко обратен .... нишо де важното е че се изкорках :)

koolio
09-05-2008, 23:25
Най-вероятно някаква неравност на пътя :roll: .

acko88
10-05-2008, 00:35

Той колегата си каза че условията и пътя са си били перфектни.Колега все пак те саветвам да си првериш за моя случай могат да потвърдят над 10 човека защото след срещата на Невски заедно отидохме кам бояна и тогава ми се случи а даже колегата Багер изчака с мен рапатрак...Всичко е възможно пожелавам ти да не е нищо сериозно,но от съображение за сигурност си провери колата ! :wink: