PDA

View Full Version : Glory Glory Man United!

Neokill
11-05-2008, 18:56
Да е честита титлата (седемнайста) на всички фенове на Манчестър Юнайтед. Абсолютно заслужено червените дяволи са шампиони .... пак :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize:

koolio
11-05-2008, 19:34
Айде честитутка :lol: ! Не че са ми любимци, ма по-добре от Челски и Франсенал. :twisted:

Blade
11-05-2008, 19:46
GLORY GLORY MAN UNITED, THE GREATEST TEAM IN THE WORLD!

WE ARE UNITED, UNITED FROM MANCHESTER :twisted: :twisted: :twisted:

gadimir
11-05-2008, 20:10
Честито и от мен.ЗАслужена титла.Уникален Кр.Роналдо :bravo: :bravo: :bravo: и невероятен Райън Гигс :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down:(говоря като цяло за сезона)

KoRny
11-05-2008, 21:20
Раян Гигс е човека :twisted: Макар и старичък вече,той е виновника Man Utd да са ми любимия европейски отбор :P

sa6o_roman
11-05-2008, 22:10
ураа !!!!! върна се хегемонията... сега стискаме палци за Шампионската лига

MONI
12-05-2008, 09:10
Честито и от мен на всички фенове на любимия отбор и дано да смачкаме Челси на финала на Шампионската лига!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2NXe_M8LgRw

Mury
12-05-2008, 12:04
Айде честиото ви,сега смажете челси на финала,и догодина на финал с Реал :twisted: :twisted: :twisted:

Neokill
12-05-2008, 22:04
Айде честиото ви,сега смажете челси на финала,и догодина на финал с Реал :twisted: :twisted: :twisted:

Имаме да си връщаме ама вече на вратата не е Бартез :lol: :lol: :lol:

pent
13-05-2008, 09:21
мдам, заслужено си спечелиха титлата.. ама то с тоя Роналдо кой не би я спечелил.. добър е лигльото му с лигльо...

ще вземат и Шампионската лига!

vladu
13-05-2008, 15:48

Реал нека първо излезе от групите догодина...

tifoza
13-05-2008, 22:06
мдам, заслужено си спечелиха титлата.. ама то с тоя Роналдо кой не би я спечелил.. добър е лигльото му с лигльо...

ще вземат и Шампионската лига! Наистина е абсолютен лигльо...Аз мисля че Челси ще ги пернат :lol: Не че ме интересуват тия английските кратуни....GRANDE CALCIOOOO :Tease:

Blade
18-05-2008, 10:17

:spiteful:

Mury
19-05-2008, 11:53

Я се поогледай малко,и ще видиш че последните 2 титли на Реал в лигата,стават с атака от 2-ро място в групата :idea: :idea: :idea:

Neokill
22-05-2008, 07:20
Който чел чел ..............
ONE UNITED

pent
22-05-2008, 07:54
Горкия Тери.....

Neokill
22-05-2008, 07:57
Горкия Тери.....

Верно, един от най-добрите на терена ама добре че изтърва. :wink:

Pinky
22-05-2008, 08:03
ае, ся около 15 години феновете на ман йо ше са с ебати самочувствието.
Поне оная мръсна гад са го изгонили.

YNWA

Neokill
22-05-2008, 08:08
ае, ся около 15 години феновете на ман йо ше са с ебати самочувствието.
Поне оная мръсна гад са го изгонили.

YNWA

Даааа шамари ша раздава ........ мангал :!:

KirilSol
22-05-2008, 08:42
БРАВОООООООООООООООООООООООООО!

:bounce8:

georgyg
22-05-2008, 09:19
Тактически футбол, и не достатъчно добра игра като за финал, но купата си е купа!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.
Алекс Фергюсън ми е идол - 22 години начело на такъв велик отбор. :bravo:

Да не забравяме и двамата велики вратари, макар Чех с по малко късмет, но все пак е един от най добрите вратари в света, а за Ван Дер Сар просто ИДОЛ.

MONI
22-05-2008, 10:13
Страхотна емоция със щастлив край. Много се изкефих и както каза коментатора....дано всеки да изпита кефа от това любимия му отбор да е шампион на Европа!!!

п.с. Айде малко валпапири за феновете...

Blade
22-05-2008, 10:41
Честито на всички фенове!!!!
GLORY GLORY MAN UNITED !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

pent
22-05-2008, 10:44
дам, всичко е добре когато свършва добре :) ама какви изводи могат да се направят от 2рото полувреме не е истина :)

къде беше руни? а роналдо 2рото полувреме?

Kuku
22-05-2008, 10:58
Аз въпреки, че не се интересувам от футбол, гледах мача и ми стана кофти за Челси, някак предпочитах те да победят, но... честито на победителите 8)

Stoyan Georgiev
22-05-2008, 11:16
:x

VFTI
22-05-2008, 12:42
Казвам честито през зъби....

Иначе целия свят видя кой беше шампиона, а това си беше Челси :?

Neokill
22-05-2008, 18:15
Казвам честито през зъби....

Иначе целия свят видя кой беше шампиона, а това си беше Челси :?

Що ве по едно полувреме за всеки отбор и в продълженията юнайтед игра по-добре. По-умният спечели :twisted:

tifoza
22-05-2008, 19:27
Тактически футбол, и не достатъчно добра игра като за финал, но купата си е купа!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.
Алекс Фергюсън ми е идол - 22 години начело на такъв велик отбор. :bravo:

Да не забравяме и двамата велики вратари, макар Чех с по малко късмет, но все пак е един от най добрите вратари в света, а за Ван Дер Сар просто ИДОЛ. Аз не видях нищо тактическо в този мач,по скоро едно блъскане,ритане,кръв дори....и това ако е футбол...но за английските отбори е присъщ този стил-грозна гледка и много слаб мач...

KoRny
22-05-2008, 22:21
Нз ама Челси са изкуствено създаден отбор,който го има на картата от 15 години.И 2-та отбора имат много пари,нооо доста по-малко трансфери правят Манчестър-имам предвид,че тяхната политика е да развиват играчите от тяхната школа-като Гигс и Бекам и куп други.Докато при Челси кво-дойде некав с пари и ае ше купим тоя,тоя и тоя.А относно мача ,щеше да е доста по-интересно,ако не беше тоя смешен гол на Челси в края на полувремето,така отборите започнаха наново мача.Сега знам,че феновете на Челси ше ме изядат,ноо честно казано няма да се впечатля щото си знам истината :twisted: :twisted: :twisted: Ае MAN UTD

sa6o_roman
22-05-2008, 23:07
Нз ама Челси са изкуствено създаден отбор,който го има на картата от 15 години.И 2-та отбора имат много пари,нооо доста по-малко трансфери правят Манчестър-имам предвид,че тяхната политика е да развиват играчите от тяхната школа-като Гигс и Бекам и куп други.Докато при Челси кво-дойде некав с пари и ае ше купим тоя,тоя и тоя.А относно мача ,щеше да е доста по-интересно,ако не беше тоя смешен гол на Челси в края на полувремето,така отборите започнаха наново мача.Сега знам,че феновете на Челси ше ме изядат,ноо честно казано няма да се впечатля щото си знам истината :twisted: :twisted: :twisted: Ае MAN UTD

а така!! Манчестър си изкарват сичките пари от отбора, докато модерните милярдерчета си купуват клубчета. Те и Ман Утд са купени от амерканци, ама те не правят такива работи каквито правят Абрамович и т.н.

а за дуспите.... нз кво хората се дразнят на Тери, че изпусна. Вижте Роналдо как изпусна своя удар от 11те метра. Що? Щото е позиор! Единственият който наистина не ми харесва от Манчестър.

Честит ни дубъл :)

EMo0o
23-05-2008, 00:05
Да , ама ако Тери не се беше подхлъзнал щеше да вкара , защото Ван Дер Сар не му беше хванал ъгъла .. ноо все пак кой както се уреди :twisted: да е гледал къде стъпва :!: :D

sa6o_roman
23-05-2008, 01:07
хах да, прав си, вината пада върху Тери така, но ако се отнася за самото изпълнение това на Роналдо заслужава линч, а това на Тери поражда съжаление за иначе добрата му игра.

Айде догодина пак Купа за Манчестър :!: :!:

Neokill
23-05-2008, 07:34

Бекъм дойде от Тотнъм :wink: Преди наистина имаше добри играчи от клубната школа ама сега ..... Само двама по-млади ми се въртят из главата но и двамата не стават кой знае колко О'Ший и Браун. Има още двама -трима в младежите да се надяваме че ще стане нещо от тях :wink:

pent
23-05-2008, 10:47
подценяването на отбор като Челси е меко казано смешно... а това че го "има от 15 години" е върха :) виж и аз симпатизирам на Ман Ютд но тая фенщина е крайна :) това че отбора е купен от милиардер не го прави по-малко стойностен... но какво да обеснявам :)

само да вметна че в момента детската школа на Чесли е най-качествената в Лондон!

KoRny
23-05-2008, 11:20
Ок като Челси стигнат на финал с не толкова големи дзвезди,а използват поне малко играчи от тяхната школа,а не некав дето е минал Реал,Милан,Барса и после идва в Челси пак ще си говорим.Като Бекам е дошъл от Тотнъм сигурно не е бил рекорден трансфер :roll: Между другото се кефех на Челси като играеха Дзола и Торе Андре Фло-тогава просто изглеждаше много по земен отбор :wink:

pent
23-05-2008, 11:29
то земни отбори в англия с лопата да ги ринеш... но челси поне имаха стил на игра по времето на Мауриньо. дори статистически погледнато по това време Челси имаха доста по-добри показатели от Ман Ютд ;)

KoRny
23-05-2008, 11:48
"They have had two broad periods of success, one during the 1960s and early 1970s, and the second from the late 1990s to the present day. Chelsea have won three league titles, four FA Cups, four League Cups and two UEFA Cup Winners' Cups.[2]" - няма повече да споря

sa6o_roman
23-05-2008, 18:57
подценяването на отбор като Челси е меко казано смешно... а това че го "има от 15 години" е върха :) виж и аз симпатизирам на Ман Ютд но тая фенщина е крайна :) това че отбора е купен от милиардер не го прави по-малко стойностен... но какво да обеснявам :)

само да вметна че в момента детската школа на Чесли е най-качествената в Лондон!

имаш право г/д аз имах предвид, че след финансовата инжекция Челси постигнаха тези резултати. Уважавам отбора челси. Просто отначалото с тия "покупки" бяха малко смешни. Дойде Муринио и той ги сръботи отбора

Orm
23-05-2008, 19:09
Някой има ли представа кога е мача за суперкупата ???

Neokill
24-05-2008, 13:17

Никога не трябва да се подценява който и да било отбор от острова. Даже малките отбори когата са надъхани са супер опасни щото не се пазят, а играят мач за мач.
Челси е велик отбор но при Раниери нещо не вървеше. Тоа лумпен Мауриньо ги издигна пак и ако господина от чукотка не го беше махнал сега щяха да са с 2 купи. Може да е всякакъв Мауриньо но е много хитър и умен треньор. С право се надигна срещу политиката на Абрамович да купува звезди и да реди отбора.

Blade
29-05-2008, 13:26
Някой има ли представа кога е мача за суперкупата ???
В края на август :P

DerMeister
16-05-2009, 16:48
И ОТНОВО ШАМПИОНИ!!!!
http://images.teamtalk.com/08/05/800x600/Manchester_United_Premier_League_Champions_20_8639 50.jpg

georgyg
16-05-2009, 17:01
И отново си я заслужиха.

Neokill
16-05-2009, 21:47
И българско знаме се вя на Театъра :bg: :big_bow_down:
http://neokill.hit.bg/Berbo&vidic.jpeg