View Full Version : а дали не сме много, и все хубави а ? :)
от последната среща ... :wub:
http://4coolpics.com/pics/0016/034380016876.jpg
Малко сте... и кво сте ми се засинеле
А така кажи им........ :twisted:
Ами защото не дойде да ги подредим червена, синя,червена , синя (роднина ,милиционер...) :D :D :D
Ами защото не дойде да ги подредим червена, синя,червена , синя (роднина ,милиционер...) :D :D :D
танас, бат вас, танас ... ;)
ти ше се нанесеш едно 4 пъти в бат Танас;)
То хубаво ама мойто бордо ко ше го прайте :crazy:
То хубаво ама мойто бордо ко ше го прайте :crazy:
ти ше си издънката... ше те турнем при Пух - поне от цвет го докарвате;)
Тя едната от тия синкавите си търси нов собственик...но вече е заменена от друга пак синя :D
Тя на Гелето я няма на снимката ама нищо де :wink: :wink: :wink:
Така както е тръгнало може пък тази на Гелето да остане в клуба и да я има пак по снимките, но се притеснявам че сините стават много :choice:
но се притеснявам че сините стават много :choice:
Aбе така, ама за да си избираш колата по цвят- трябва да си я поръчаш нова. Дано имаме възможност да си ги поръчваме нови и да им избираме цвета - някога, дано!!!!!!
то 145 няма кой знае колко цветове като се замисли човек ....
росо синьо черно и сиво ...
а ние имаме без сиви и без зелени ... в клуба
само фенове сме , затва;)
затва няма и ни една 146ца;)
А нали имаше един Джуниър с едно такова синьо :gay[1]: дето май още се продава...........
А нали имаше един Джуниър с едно такова синьо :gay[1]: дето май още се продава...........
AZZURO :) ахам 1.4 ТвинСпарк .... верно че тва беше ебаси цвета :horror:
Еееееее има и неколко видв зелено бре има едно такова като пролетна детска диария :hehe: :hehe: :tooth:
Quadrifoglio
27-09-2005, 18:02
Има и лилаво като моята старата :D (много ми харесваше цвета и) , има много хубаво бежово и черно, а от новите даже и жълто има
Един приятел си купи зеленичка 145 и цвета е :hehehm: но все пак е алфичка та ако жената на момчето не му изпие парата до новия сезон ще се включи и той в клуба.