View Full Version : заявление, жалба, молба или друго писмено обръщение до кмета
Заповядайте софиянци...
http://sofia.bg/contact.asp
ако има за какво да се оплачете ... (кучета, шум, мърсотия, незаконни постройки и гета и квото Ви се стори за редно и нередно ...) бъдете така добри да пишете на посочения адрес.
първата ми жалба вече е заведена ...
Уважаеми г-н Николов,
Вашата жалба е заведена в деловодството на Столична община под №**-ВД-****/13.05.2008г.
Имате възможност да следите движението на документа в рубриката "Деловодна справка".
Ей сега ги почвам...
Обаче имам едно питане - има ли начин в този формуляр да се прикрепи снимков матрял, щото, както е известно, една снимка говори повече от 100 думи. А снимки на разните безобразия имам предостатъчно :lol: :lol: :lol:
Ей сега ги почвам...
Обаче имам едно питане - има ли начин в този формуляр да се прикрепи снимков матрял, щото, както е известно, една снимка говори повече от 100 думи. А снимки на разните безобразия имам предостатъчно :lol: :lol: :lol:
няма май. прати им линкове към снимковия.
По-добре се оплачете на арменския поп :lol:
Това е истината, въпреки че всъщност парадокса е че арменския поп, всъщност наистина е помагал много и от там произлиза този израз, демек оплачи се на арменския поп, да ти помогне, върши работа
Протойерей Кусан Хадавян: И Ботев е благодарил на арменския поп
ето и инфо:
http://pravoslavie.bg/content/view/2254/410/
арменските духовници, по време на турското робство вършили добрини и безвъмездно помагали, за разлика например от гръцките православни шмекери.
В последствие обаче тоя израз придобива обратно значенее.
Аз също имам две жалби за бездомни кучета /в защита, според действащата сега уредба/ и за повишаване на данъците на автомомибилите, ама отговор нямам.
Пешоходната зона на Пиротска е цялата в някакви наспрели щайги и един приятел вече 3 жалби подава ама фаида до сега никаква :evil:
Nasko_77
14-05-2008, 22:52
Олеее... ви е ся ще го съсипете. Да не съжалява, че е станал Кмет?
Калпазани... само разваляте на човека спокойствието :on_da_beach:
:lol:
Тва ми се струва, че секретарките на кмета ще го четат през обедната почивка за разнообразие. Тва все едно като при мен жалбите от клиенти....като нямам кво да правя си ги чета и поправям правописните грешки.... :lol:
И все пак...начинанието е сериозно и дано има ефект
Може да има, когато тия жалби получават входящи номера в момента на подаването.
Иначе са просто мижи да те лажем...
Обаждат ти се по телефона на следващият ден, когото ги завеждат наистина, факт е.
StarChild
16-05-2008, 22:16
И какво ще се постигне от цялата история незнам! Само им вдигаме рейтинга. :?