PDA

View Full Version : Вдигат Rock City Mall в Каварна

Ранобудниче
16-05-2008, 21:58
http://dom.dir.bg/2008/05/16/news3003646.html

Бобби
17-05-2008, 10:28
То там всичко е Рок :roll: като тръгнеш от кмета...та до кея ...е има и море де :D

fred
17-05-2008, 17:26
Абе тия молове.. хъм, никнат като гъби, а кой пазарува не е ясно

pent
17-05-2008, 17:38

аз пазарувам!

Ранобудниче
17-05-2008, 22:06
То там всичко е Рок :roll: като тръгнеш от кмета...та до кея ...е има и море де :D

и морето е рок :lol:

Ранобудниче
17-05-2008, 22:10

не знам - аз не съм много фешън ориентирана, та не съм критерий - "обикалянето по магазини" ме изнервя.
способна съм да вляза в един магазин и да изляза с три костюма, решавайки сезонния въпрос радикално.

но мога да кажа, че в МОЛ-а на Стамболийски има много добра книжарница, а в онова голямо нещо зад завод Електроника - страхотен ключар.
останалото им съдържимо на този етап е и смятам да си остане загадка за мен :)

fred
19-05-2008, 10:53

аз пазарувам!

Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход-са обречени на закриване повечето в близко бъдещея, без тия в големите градове -София, Варна, Пловдив и то ако не се нароят повече тука.А пък в Каварна ....

търтей
19-05-2008, 11:13
Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход

я пак :)

50% от населението на бг е в софия

като сложиш варна пловдив и още два големи града и стигаме до 80%

е кой са вълнува от другите 20? :wink:

pent
19-05-2008, 11:27
аз се изкефих кво строителство на молове става във Варна... имат "фое мол" който стои полу-празен....

и до един месец им става готов едно друго огромно чудовище(Мол Варна) :)

http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/05/19/b142da84ba.JPG

и до 2 години(а може и по-малко) трябва да са готови и 'кулите' :)

честито! ще има къде да си пием кафето :)

http://business.actualno.com/news_162960.html

viki
19-05-2008, 11:30
аз се изкефих кво строителство на молове става във Варна... имат "фое мол" който стои полу-празен....

Е тФа пък 'къв смесен магазин е ,не е истина! :x Само дето не продават блажна боя и хляб вътре !Ужас!
:crazy:
Доколкото знам 7 мола(или повече ) ще има тук.. :roll:

Иначе си прав pent ,ще има къде да се пие кафе и най-накрая ще имаме хубаво кино и ние :lol: :lol: :lol:

DanewRomeo
19-05-2008, 11:31
Кампания е най-бедната провинция в Италия, в същото време това е мястото с най-много молове на глава от населението на Апенините. Парадокс нали? Кой ги строи? Камората. А при нас? Местната олигархия. Какъв чуден паралел само!

MrX
19-05-2008, 11:33
Ми че то "мол-ове" винаги си е имало бе, ма сега е по фешън да са молове а не универсални магазини, идеята е перфектна, но както винаги в милата ни родина всяка идея се изкривява н-брой пъти и се получава едно голямо "ако"

valjo
19-05-2008, 12:15
тия двата (айде 3) мола в софия, са толко претъпкани че уикенда е просто невъзможно да се влезе....
и това си има причините, специално тука дано по скоро станат 20
че да има човек се пак къде да иде спокойно да си напазарува и да си бега, ебаго... :)

fred
19-05-2008, 13:30
Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход

я пак :)

50% от населението на бг е в софия

като сложиш варна пловдив и още два големи града и стигаме до 80%

е кой са вълнува от другите 20? :wink:

тО и това е вярно, значи в София няма да се закрият засега :D

Кампания е най-бедната провинция в Италия, в същото време това е мястото с най-много молове на глава от населението на Апенините. Парадокс нали? Кой ги строи? Камората. А при нас? Местната олигархия. Какъв чуден паралел само!

Демек и у нас камората си ги строи с други думи :roll: :D

Orm
22-05-2008, 23:01
Абе на морето за 4-5 месеца ще си избият парите за останалото време ..... А и колко пари има да се перат още ехеее.... :big_money:

Ранобудниче
23-05-2008, 05:34
...

шшшт.. тихо :lol:

fred
23-05-2008, 09:13
...

шшшт.. тихо :lol:

8) ок :D

bouncer
23-05-2008, 09:42
Във Варна и Каварна има един такъв много странен момент, че много пазауват руснаци и румънци. Предишната фирма, за която работих притежаваше 2 магазина за най-висок клас мода във Варна и имам директни наблюдения. Румънците идват да си пазаруват от тук поне тези 2 марки защото при тях магазините са пълна скръб! пък и във Варна има много богати хора. най-добрата ни клиентка е от Варна. има резон за строежи на Молове ама пък чак 7.....7 мамка му...прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.

viki
23-05-2008, 10:18
.прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.
Ти остави това,ами я се замисли колко човека разбират от управление на Мол-ове :roll:
Единият,който се строи ще има добро управление(което за мен е най-важният елемент ,за да има успех начинанието ),за другите...по-добре нищо :lol: Прословутият Мол Варна ,като зная кой му движи нещата и ми иде да се застрелям ритуално :lol:
Просто във Варна е мода.Един голям "бизнесмен "като направи нещо -и другите големи "бизнемсени " след него..Копи-пейст дет са вика :lol:Дано поне архитектите им са добри,че да не ни загрозяват града 'тез Мол-ове :lol:

DerMeister
23-05-2008, 10:20
Абе перат си парите хората.... :wink:

koolio
23-05-2008, 16:13
Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. :lol: Така че не се учудвайте.

Ранобудниче
23-05-2008, 23:20
Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. :lol: Така че не се учудвайте.

чукча не читатель..

апропо, тази вечер установих, че на бул. България (срещу Била) са заградили един приличен терен, а по огладата висяха надбили "България Мол".
вероятно не е новина, но за мен беше лека изненада.