Log in

View Full Version : Изпускателна система ! или как да будим съседите

Bobo
28-09-2005, 21:16
Днес няколко Алфи смениха ауспусите си споделете де :wink:

Мойта вече е на 70 мм неръждаеми тръби и колата направо излетя за звука нема да коментирам :bowdown: DRAGON :big_bow_down:

valjo
28-09-2005, 22:38
Днес няколко Алфи смениха ауспусите си споделете де :wink:

Мойта вече е на 70 мм неръждаеми тръби и колата направо излетя за звука нема да коментирам :bowdown: DRAGON :big_bow_down:
мойта има нераждавейка само наместото на онва смотано тройно гарне
и нова двуцефка - кредитс то Бобо :kissy:

и нов резонатор отпушен дай Боже да воркс....
та тика
:)
иначе звуко на Бобо е феноменален, аз днеска я видех и чух ...
отдоле е сaмо за бронзиране, есенеска, преди слагане на кюнците;)

MONI
29-09-2005, 09:27
еми турете малко снимки и едно филмче да видим за ко стаа на вопрос

Naso
29-09-2005, 09:53
Е снимки сега :bash: резултата от "ъпгрейда" на мойта може да се види... в подписа на Бобо :bowdown: За статистиката 55мм търба с мини "бойлерче" под задната броня (така ми казаха)

Иначе като дам рязко газ се чува едно такова, като на стара жигула с проблем в гърнетата. Някакъв паразитен резонанс или знам ли... ще се ходи май за доизкусоряване или си внушавам, но като се изключи тоя проблем.. лудница... даже и върви кат изтървана :Bolt:

Bobo
29-09-2005, 22:08
Е снимки сега :bash: резултата от "ъпгрейда" на мойта може да се види... в подписа на Бобо :bowdown: За статистиката 55мм търба с мини "бойлерче" под задната броня (така ми казаха)

Иначе като дам рязко газ се чува едно такова, като на стара жигула с проблем в гърнетата. Някакъв паразитен резонанс или знам ли... ще се ходи май за доизкусоряване или си внушавам, но като се изключи тоя проблем.. лудница... даже и върви кат изтървана :Bolt:

Оди кажи на тия от Ремус че им звучат гърнетата кат на жигула пробитите и направо ще те линчуват :joly:

Bobo
29-09-2005, 23:30
Снимки на мойта можете да видите тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?p=27487#27487