View Full Version : Тясна ли е задната седалка на 145 ?
Я съм спал на задната седалка на Вальо (СПАЛ казах) има енъф место... па и тя да не е като циментовоз. Не подценявайте задната седалка на 145
Не подценявайте задната седалка на 145
ко да я додценяваме като е колкото мойта предната
ама при теб нема де да бега ко сте двамцата на седалката :)))
Я съм спал на задната седалка на Вальо (СПАЛ казах) има енъф место... па и тя да не е като циментовоз. Не подценявайте задната седалка на 145
кога па тва ?
жена ти спа там
...
абе ти па каде се обаждаш бе! амаха
некога да си се качвал отзад в 145 та скимтиш ...
Кога чекахме пътна помощ. Я си спааа па вие одиете а дирите кафе в онова село.
...
абе ти па каде се обаждаш бе! амаха
некога да си се качвал отзад в 145 та скимтиш ...
ти да мълчиш
не само съм се качвал а даже и други неща (именно онези :pfbbt: ) съм правил на таа задна седалка на 145-цата
теснооооооооооооооооооооооооооо
не само съм се качвал а даже и други неща (именно онези :pfbbt: ) съм правил на таа задна седалка на 145-цата
теснооооооооооооооооооооооооооо
дискутирал си Ницше нали ? хаха
ми ако си го правил с некоя 120кг батко , и на Тезис на задната седалка ще ти е тесно ....
ницше роксс :devil:
и ЗВИ - ненките и беха големи и се задушавах :wub: :metal:
ницше роксс :devil:
и ЗВИ - ненките и беха големи и се задушавах :wub: :metal:
освен да прекърстя темата, "дали на търтея е добре с ориентацията или на 145 са и тесни задните седалки " ;)
хаха
[
освен да прекърстя темата, "
шта запозная ша видим ко ша каеш за ориентацията :laser: :pfbbt: :devil:
Абе верно като се замисля -аз не съм се качвал на задната седалка на моята. Иначе два пъти съм се качвал на задна седалка на 145. Първия път Мони ме вози на задната седалка - преди да си купя колата и втория път Шокс. Та за сега не мога да изкажа мнение относно практичността на задната седалка и приложението и за други функции-освен возене :D :D
Абе верно като се замисля -аз не съм се качвал на задната седалка на моята. Иначе два пъти съм се качвал на задна седалка на 145. Първия път Мони ме вози на задната седалка - преди да си купя колата и втория път Шокс. Та за сега не мога да изкажа мнение относно практичността на задната седалка и приложението и за други функции-освен возене :D :D
ми аз см се возил на задната седалка на доста коли и мога кажа че това "Типо-разположение" е много добре измислено, щото то не е само на 145 ми и на Делта2 ХПЕ и на кво ли още не ...
та си има место доволно
е тавана може би идва малко ниско ...
:)
ма тртея държи да чете Ницше прав, знам го аз него :Tease:
ми аз см се возил на задната седалка на доста коли и мога кажа че това "Типо-разположение" е много добре измислено, щото то не е само на 145 ми и на Делта2 ХПЕ и на кво ли още не ...
та си има место доволно
е тавана може би идва малко ниско ...
:)
ма тртея държи да чете Ницше прав, знам го аз него :Tease:
Тавана идва ниско щот не си се возил във вектра след това алфата е като фургон отзад. Аз мисля че за този клас ширината е прекрасна и е удобно честичко се возя при един приятел със 145 а и при баща ми в ланчата и си ми е удобно. изпробвал съм и за други цели седалката и също съм доволен :hump: :naughty:
:) Аз като взех мойта отзад седнаха Григор и Пламен а аз така:shock:
че имаше место и за едно миньонче :wink:
Crusader
30-09-2005, 19:39
А бе не знам колко е мястото на 145 /никога не съм се качвал на такава/ но ако е колкото на 146 - то мястото си е напълно достатъчно за теа цели..... /четене на Ницше/ :lol:
Е щом стига за мен /пък аз съм си 185 см. 90 кг. :tank: / и за едно височко /180см./ дългокрако, чернокосо създание от женски пол, значи 146 пък и 145 са си достатъчно широки. :oops:
P.S. Я пробвайте в Самара, за да видите какво се казва теснотия!
Ние туй днес го уточнихме. Просто в типо темпра брава браво мареа делта 145 146 155 задното пространство е едно и също тъй като са на едно шаси с междуосие 2540см. само в дедрата е лекинко повече според каталозите защото заради конфорта седалката е с 5см по наклонена назад. Ми туй е общо взето. тъй че кой не го кефи един :haha: пассатор и е готов там място бол.