View Full Version : 164-ka za 1700 lv.
Видях една 164-ка за 1700лв. вув мобиле.Нов внос е,зелена на цвят.Мисля да я купя щот поне на снимка вади вид.Ако някои вув Враца я е виздал,моля да ми казе дали си заслузава парите колата.
Видях една 164-ка за 1700лв. вув мобиле.Нов внос е,зелена на цвят.Мисля да я купя щот поне на снимка вади вид.Ако някои вув Враца я е виздал,моля да ми казе дали си заслузава парите колата.
Колата е такава, каквато виждаш в момента. Еднственото гадно е, че няма клима. Аз обчаче съм пристрастен към 164-ките. Според мен тая точно си заслужава парите.Просто е в ТОП състояние. Една толкова запазена кола, въпреки че няма климатик заслужава 1700 лева. Ако искаш - пусни на лично телефон, аз ще ти дам моя, ще се чуем и ако идваш те водя на място.
Все още нямам парите да я взема.Обаче като се опаричя малко ще ти звънна да се разберем,ако ми кажеш номера си. Моя е 0899895225.Дано само не я купи някой друг. :wink:
Все още нямам парите да я взема.Обаче като се опаричя малко ще ти звънна да се разберем,ако ми кажеш номера си. Моя е 0899895225.Дано само не я купи някой друг. :wink:
Виж си личните :wink: