View Full Version : Възможно ли е това ???
Колеги възможно ли е такова каране ???
http://ru.youtube.com/watch?v=kVzVbi0IC_E
не е възможно , ако си с болид от формула 1 може би да ама не и с тая кола
възможно е ако караш много по бавно и после пускаш филмчето на двойно по висока скорост и ето резултата , взима 90 градусови завои със скорост която изглежда като поне 80-100 км :lol: а в реалност не е по вече от 40-50 км :lol:
не е забързано, ми се струва.
Нали щяха и движенията на шофера да са по бързи......... Не знам много странно клипче
не е забързано, ми се струва.
пак го гледай , не в възможно това
не съм казал, че е възможно.
ако не беше менте тва клипче първо чистачките нямаше са толкова бързи, второ движенията на младежа нямаше да са толкова плавни и спокойни и трето щеше да се е обърнал още на втория завой
Определено нещо е правено ама ми се струва че не е елементарно забързване на кадрите ..... Както и да е доста впечатляващо ... и много добра идея
ако не беше менте тва клипче първо чистачките нямаше са толкова бързи, второ движенията на младежа нямаше да са толкова плавни и спокойни и трето щеше да се е обърнал още на втория завой
отдавна не си карал 145-цата май. Чистачките са и доста бързи.
Иначе, предполагам, че фронт вюто е монтаж.
Тука могат да се изкажат по-компетентните в частта - не ни липсват в този форум ;-)
бау
така на око скоростта е 80-90 :roll:
The_Game
22-05-2008, 16:50
a предния джам да е монитор и волана да е джойстик :D Даже и капки не виждам по стъклото :roll:
tipo1960
22-05-2008, 16:58
Това е едно от трасетата за WRC рали Япония.Според мен върху камерата от WRC автомобила,са си сложили това каране на 145-цата.Даже в някой от завоите и по късно завива с Алфата.Монтажче,така и трабанче ще го направят :wink:
Mind_Control
22-05-2008, 17:01
монтирано е таблото... това е от някой рали шампионат и после на мястото на таблото на рали колата е сложено това
Вижте и това http://ru.youtube.com/watch?v=kv5d2mXy7dY