View Full Version : Тапицерия на тавана на купето на 146
|b|o|x|e|r|
23-05-2008, 09:49
Привет на всички,
Имам странен проблем и немога да намеря решение. Тапицерията на тавана се отлепи на доста места по специално около ръкохватките и сенниците. Дойде ми някаква идея, спринцовка и да инжектирам малко безцветен силикон, но започвам да се разубеждавам от опасност от петна и т.н.
Някой да има подобен проблем и съответно решение
Благодаря. Лек ден
не е странен проблема ти , по скоро е масов при тия коли
тва дето ти е хруманало е най-лесния и евтин вариант :wink: петна ще останант ама ти си решаваш
другият вариант е тапицер , 150-200 лв
dido76bg
23-05-2008, 10:17
потърси, някъде имаше в раздела тема "кожен салон" и там има дадени адреси на тапицери... В сайтовете им има и цени... На мене за 2 предни врати ми искаха 80 лв. и три дни работа...
|b|o|x|e|r|
23-05-2008, 10:49
Благодаря. И аз мислех, че тапицера няма да ми се размине:)
LeoVin4i
23-05-2008, 11:47
Аз проблема го реших като си намерих от една блъсната ТС тапицерията на тавана. Там не са с плат като на боксера ами с една твърда кора.
Колко пари ти взеха за кората на тавана? :)
И аз имах същия проблем.Преди месец я закарах при едни тапицери в Гео Милев.За 120 лв с демонтаж ,монтаж и всичко останало направиха тавана по добре от чисто нов/имам в предвид с по-хубава материя/.Горещо ги препоръчвам и ще им потърся кординатите.
LeoVin4i
24-05-2008, 08:53
Кората я взех за 80 кинта,от на iskrev блъснатата 145-ца.
|b|o|x|e|r|
07-07-2008, 11:56
Проблема го реших с тапицер и съответно претапициране на тавана с нов плат и така заспа. Просто исках да споделя, които го интересува и има същия проблем, човека работи много добре няма дрънкащи пласмасатии и прочие и цялата процедура е за около 3 - 4 дни и ми костваше 140 лв всичко труд материали, телефона му е 0887 318 010, Симеоновско шосе малко след премиум кар посока околомръсното...
Лек ден на всички
Дотук добре, колега, ама кви са тия 3-4 дни? Би трябвало да го направят за максимум 2 дни, ако лепилото съхне бавно.
Аз моя направо го смених, взех от колегата Alfaromeo втора употреба тапициран перфектен таван. Смяната стана точно за 2 часа без да бързам. Сега си имам перфектен оригинален (за 146ti :wink: ) таван и му се кефя.