View Full Version : Постоянни срещи в Люлин!
Срещите се състоят всяка сряда от 19:00 ч.
Да , ама май ще трябват още места .. :wink:
След работа отивам да подредя масите на терасата. Надявам се да стигнат местата! :P :wink:
Срещата беше супер.
п.п. Извинявам се обаче бързах и забравих да платя :( Другия път ще дам парите ,а и още нещо в бързината забравих да си взема лепенките на клуба някой дали се е сетил да ги вземе случйно :S,толко ги търсих сега ги намерхи и да ги забравя :X
Леле няма такъв заплес :(
Много се извинявам
Много готина среща стана , много и готини хора :) По-късно си направихме малка срещичка и на Бояна част от хората :twisted:
Много готина среща стана , много и готини хора :) По-късно си направихме малка срещичка и на Бояна част от хората :twisted:
e кажи какво стана там??? нещо интересно :lol:
Срещата беше супер.
п.п. Извинявам се обаче бързах и забравих да платя :( Другия път ще дам парите ,а и още нещо в бързината забравих да си взема лепенките на клуба някой дали се е сетил да ги вземе случйно :S,толко ги търсих сега ги намерхи и да ги забравя :X
Много се извинявам
:please: :please: :please: :please: :please: :please: :please: :please:
Alfa Mania4ka
10-07-2008, 06:30
Такам ... айде на снимките (http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31190&AlbumId=119966) моля :P
mihaeles
10-07-2008, 08:30
Срещата беше супер.
Много се извинявам
:please: :please: :please: :please: :please: :please: :please: :please:
Хех ще черпиш ли другия път една пица, ако ти дам лепенките, мама като води децата на сладкарница накрая оглежда някое да не си е забравило играчките и винаги намира по някоя, за коята после плачат....... :th_up:
0878233389 - Светла, дрънни да се разберем, стига плака
mihaeles
10-07-2008, 08:59
Ето и няколко кадъра от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262294
e кажи какво стана там??? нещо интересно :lol:
Да , имаше Алфа дръпки :D Да сте дошли , да сте видяли ! :roll:
Такам ... айде на снимките (http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31190&AlbumId=119966) моля :P
:bravo: :bravo: :bravo:
Alfa Mania4ka
10-07-2008, 14:25
Миси миси
само че ... ми се губят снимките на tinna :roll:
А на Бояна какво поизпуснах ... извинете че не доидох но бях на Класиките :oops:
[quote="Alfa Mania4ka":zj9k28df]Такам ... айде на снимките (http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31190&AlbumId=119966) моля :P
Миси миси
само че ... ми се губят снимките на tinna :roll:
А на Бояна какво поизпуснах ... извинете че не доидох но бях на Класиките :oops:[/quote:zj9k28df]
Еми то се дърпаха Гиги и Мето ... ии аз и Боян :)
браво за снимките, ако те няма теб...
Браво Ели, отново се прдстави невероятно!!! :clap2: Невероятна среща с невероятни хора и снимки. Определено вече терасата ни е тясна и ще мисля друг вариянт. Благодаря на всички за вечерта!!! :clap2:
DIAPPER, не се коси толко!!! Нищо страшно не е станало, въобще не се притеснявай!!! Просто забрави!!!
СУПЕР Е СРЕЩАТА !!! Който не е отишъл МНОГО е изпуснал !!!!
Много ме хвана яд, че трябваше да си тръгвам :roll:
Айде, до другия път !
Срещата беше много добра. Снимките:
http://www.album.bg/tinna33/?upload_done=5
kiler_4o
11-07-2008, 01:51
Айде да Ви видим, софиянци - колко си познавате колите :) Издирва се зелена 145-ца, с номер СА (другото не го помня :) ) - има стикер на задното стъкло, кара на халогени, цвета на колата е като на ne0, има антикрило, тъмно задно стъкло, сменяно е поне крайното гърне и толкова видях ... тази кола днес към 0:30 ч. бе забелязана в Бургас, изпреварих я, после я пуснах да ме изпревари и пак я изпреварих (с тойотата) ... като че ли доста вървеше, поне така ми се стори де, но ако не беше спрял да я натиска не знам дали щях да мога да го изпреваря втори път ...
свирнах му 3-4 пъти, понеже видях стикера и много ми заприлича на алфата на ne0, но в началото въобще не погледнах номера ...
ако собственика се чуди - аз съм онзи с Toyota Auris-а, дето те задмина на моста за Била и ти свирна 3-4 пъти, точно преди да му се лепнеш на милиметри зад задната броня и след това спря на аварийни :) Но след като ти не спря, те задмина отново на завоя към болницата :D Тааа, имате срок от 3 дни да го издирите :)
Между другото в неделя (13.07.2008) идвам в София, в понеделник имам изпит в ТУ... Случайно да имате някаква среща тогава ?
Edit: гледам, че точно тази неделя имате среща... а приемате ли японски коли, че за сега смятам да идвам с Toyota-та ?
lulin racing
11-07-2008, 08:01
Колега в Люлин такава 145-ца няма!А както я описа прилича на не0.Всякакви коли се приемат на срещата стига човека,който я кара да е алфист :wink:
Терасата едвам ви е сьбрала май :shock:
kiler_4o
11-07-2008, 11:00
Еми на не0 ама неговата не е със софийска регистрация...
срещите са идеални :D , жалко, че не можах да дойда на Бояна и аз
lulin racing
11-07-2008, 18:55
Терасата едвам ви е сьбрала май :shock:
Да беше много гЪрч :lol:
vikoalfa
11-07-2008, 23:45
Колега в Люлин такава 145-ца няма!А както я описа прилича на не0.Всякакви коли се приемат на срещата стига човека,който я кара да е алфист :wink:
Ако не е :?:
lulin racing
11-07-2008, 23:54
:lol: :lol: :lol: :lol: Абе още никой не сме върнали......
щом и мене ме приеха,вярно не връщат никои. :D
Много благодарности на Люлиннските фенове.Особени благодарности на Мето за всичко. :D
абе,нещо разбрах че тия срещи станали секидневни,има ли нещо верно
който желае секи ден от 8,00 на кери...........
абе,нещо разбрах че тия срещи станали секидневни,има ли нещо верно
който желае секи ден от 8,00 на кери...........
поради тази причина си търся квартира в люлин
ето ви малко снимков матриал http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15054&AlbumId=120518
е те на тва му викам среща с последствия,снимките,благодарение на fnt
EЙ ВИ ОЩЕ http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15054&AlbumId=120518
А стана грешка ЕТО http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15054&AlbumId=120659
pacho_kardana
25-07-2008, 15:51
е те на тва му викам среща с последствия,снимките,благодарение на fnt
браво наистина на фнт, но искам да подчертая че аз направих снимките
biskvitka
25-07-2008, 16:42
поради тази причина си търся квартира в люлин
понеже без квартира в люлин не си всеки ден там, нали :d
мисля , че скоро това няма да са "срещи на алфа ромео", а среши на битовите алкохолици :d натам отиват нещата....
... мисля , че скоро това няма да са "срещи на афа ромео", а среши на битовите алкохолици :d натам отиват нещата....
то едното е свързано с другото :d
Лошо няма! А пък и сме далече от алкохолизма все пак. Поркаме си ууекоо!!!:tequilla::cheers::big_beer::scherzkeks:: beer::scherzkeks:
понеже без квартира в люлин не си всеки ден там, нали :d
мисля , че скоро това няма да са "срещи на алфа ромео", а среши на битовите алкохолици :d натам отиват нещата....
хайде без обиди, не всички пият :tequilla: капи:drinking:
Лошо няма! А пък и сме далече от алкохолизма все пак. Поркаме ли ууекоо!!!:tequilla::cheers::big_beer::scherzkeks:: beer::scherzkeks:
:bouncing_smiley:
Днес мафията пак ще се събира :respect:
Днес мафията пак ще се събира :respect:
Всички са поканени 7ч.:tongue:
Носете си по някой лев за чорапи
bobi_j_i
30-07-2008, 11:49
Айде моля ви се, някой ако има стикерчета да донесе.
biskvitka
30-07-2008, 12:05
Дано Бонев е с колата, че да остане пиене и за другите :bouncing_smiley:
bobi_j_i
30-07-2008, 12:33
:rotfl: Леле, това си е чиста проба провокация
ммммммм да още снощи беше:bored::laughing1:
Дрига ти май пропускаш тая вечер
Може да пропусна тази вечер :small_cry:
Перфектна среща,благодаря на всички :)
lulin racing
02-08-2008, 08:47
:priest: Пази боже Павката да е без колааа......... :rotfl:
Слави мога да кажа,че си поркаме в съвсем нормални количества!:grandpa::screwy::rotfl:
:whistle::metal::tequilla::rotfl::rotfl:
pacho_kardana
06-08-2008, 14:59
Надявам се да се получи добра среща.:band:
Аре таа вечер на поркане! Ще праиме свинско парти, демек ше се праиме на сФФини!:drinking::tequilla::stretcher:
Аре таа вечер на поркане! Ще праиме свинско парти, демек ше се праиме на сФФини!:drinking::tequilla::stretcher:
Брат, пак ли ще си без кола?:Silent: Аз може малко да закснея ама ще дойда :director:
Брат, пак ли ще си без кола?:Silent: Аз може малко да закснея ама ще дойда :director:
Чакаме те, само не се бави много щото ако се забавиш не ти гарантирам, че ще те разпознаеме!:drinking::tequilla::crazy: ако ме разбираш какво искам да ти кажа!
pacho_kardana
06-08-2008, 21:46
:headbang:Получи се много добра среща радвам се че присъствахме
pacho_kardana
06-08-2008, 21:49
Не съм снимал мастата.Ако ме попитате защо? Питайте Мариан той ще ви обясни.
pacho_kardana
06-08-2008, 22:03
Ето снимки на колите http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=33039&AlbumId=121210
Не съм снимал мастата.Ако ме попитате защо? Питайте Мариан той ще ви обясни.Защото официалния фотограф е Бонев
Светланчи
07-08-2008, 10:04
Надявам се да се получи добра среща.:band:
При нас в Люлин срещите винаги са не добри ,а супер бих казала.....
pacho_kardana
07-08-2008, 10:42
Защото официалния фотограф е Бонев
Къде са снимките от Бонев?Дай да ги видиме
pacho_kardana
07-08-2008, 20:06
Чакаме снимки.Мариан къде са ?
Чакаме снимки.Мариан къде са ?
Тихо бее! Ето снимките! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271753
Аз за съжаление ще пропусна и тази сряда ... просто имам ангажименти вечерта :) Но другата седмица съм 100% :grandpa:
Срещата си остава от 19 часа
Аз за съжаление ще пропусна и тази сряда ... просто имам ангажименти вечерта :) Но другата седмица съм 100% :grandpa:
Ти имаш много черни точки, трябва да помислиш с какво ще ги заличиш:cheers:
Ти имаш много черни точки, трябва да помислиш с какво ще ги заличиш:cheers:
Еми трябва си .. Иначе се надявам до края на седмицата да се пооправя .. днеска съм по-добре и да видим да вържем музиката , че само ме дразни като стои така :furious:
pacho_kardana
13-08-2008, 17:34
Хора колко човека ще дойдат да не се получи така някрая да дойдат само 5-6 човека
pacho_kardana
13-08-2008, 21:40
Не бяхме много хора но все пак беше весело както и другите срещи!
pacho_kardana
13-08-2008, 21:59
Срещата е документирана естествено. Ето снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=33039&AlbumId=121535
pacho_kardana
13-08-2008, 22:00
Срещата беше със слабо посещение на хората от форума, дано следващия път се получи по добре!
Срещата беше със слабо посещение на хората от форума, дано следващия път се получи по добре!
Нормално е да сме малко, те хората сега са на море, а ние бачкаме :pp:
Alfa Mania4ka
14-08-2008, 16:33
ee да знаех че ще идвам и аз щях да снимам ... но си имам добра отмяна
Отсьствие на Слави
456
457
Да не забравите!!!Утре е сряда
pacho_kardana
20-08-2008, 17:14
Този път ще пропуснеме заради уважителни причини.
То пък аз без да искам се разминах с вас таз вечер... Не съм знаел, че има срещи в Кери- то, а и нали не съм официално в клуба... :sleep: Някой път ще дойда, щом вече знам. :Topic-is-closed-bg: Хайде довиждане значи :)
Аз нямаше с какво да дойда :small_cry: , чакам да видя снимки:jason2:
Ранобудниче
21-08-2008, 06:30
Аз нямаше с какво да дойда :small_cry: , чакам да видя снимки:jason2:
ох, недей, че ще ме набие поне половината люлинска агитка :no:
съвсем скоро и ти :)
lulin racing
21-08-2008, 15:28
Мойте патета аз скоро не се очертава да ви видя поради малко здравословни проблеми!Ще се видиме може би (дай боже) чак по-другата седмица! А през това време да се напиете и за мене :devil::Yeeeehaaa:
pacho_kardana
26-08-2008, 15:35
Пичове да не забравите за срещата утре е сряда.Надявам се да се съберем повече хора
:bowdown::bowdown::bowdown:
Като казваш Пичове , значи ли това че Пи...ките могат да забравят:)))))))))))
Аз се чудя дали да идвам, не за друго ама сте много хора. Много от вас ми се заканиха :duel: .
Ще взема Иванов да ми помага :tooth:
Аз се чудя дали да идвам, не за друго ама сте много хора. Много от вас ми се заканиха :duel: .
Ще взема Иванов да ми помага :tooth:Е ти нали се счупи да идваш
lulin racing
27-08-2008, 09:17
Аз ще мина замалко да ви видя,за една бърза фантичка :cheers::metal:
Светланчи
27-08-2008, 11:00
Пичове да не забравите за срещата утре е сряда.Надявам се да се съберем повече хора
:bowdown::bowdown::bowdown:
пачо, аххахахахааххаахха бих ти написала нещо, но предпочитам да спазвам добрия тон и да се посмея сама за себе си....................
Светланчи
27-08-2008, 11:01
и люлинската бригада нека се събрем да се видим най- накрая, че ние се изпозабравихме..............
pacho_kardana
27-08-2008, 11:05
пачо, имай на предвид че има много хора които все оше са в почивка..........пък и ако се събрем, за теб мойе и да няма място
И да няма не е болка за умиране ти не се притеснявай
pacho_kardana
27-08-2008, 11:06
Ще взема Иванов да ми помага :tooth:
Хубаво ще е ако дойдеш а може и да ме повозиш малко в 7мака ако нямаш нищо против
:cheers::cheers::cheers:
:tequilla:
Светланчи
27-08-2008, 11:21
И да няма не е болка за умиране ти не се притеснявай
Пачо ако сме малко хора и видя само едно мнение тук във форума че сме били малко и е било тъпо или нещо такова......просто си ...............................................мно го Т.... човек
pacho_kardana
27-08-2008, 12:22
Пачо ако сме малко хора и видя само едно мнение тук във форума че сме били малко и е било тъпо или нещо такова......просто си ...............................................мно го Т.... човек
Това дали съм тъп не го определяш ти. А пък като има повече хора е много по-забавно.
Светланчи
27-08-2008, 12:48
Пачо ако имаш да ми казваш нещо пиши на лични да не претрупваме темата ако може....
ПАЧО,ако дойдеш на срещата довечера ще проведеш един образователен разговор с мен
pacho_kardana
27-08-2008, 23:58
Срещата се получи перфектно!!! :metal::metal::metal:
Както винаги беше супер. Скоро ще пуснеме и снимките! Има добри попадения!:cheers::hehehm::lol:
Светланчи
28-08-2008, 11:13
Супер яка среща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но какво ли се учудвам то при нас винаги е така само смях и забавление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:big_bo w_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:: big_bow_down::big_bow_down::bravo::bravo::bravo::b ravo::bravo::bravo::bravo::band::band::band::band: :band::band::band::band:
pacho_kardana
28-08-2008, 18:38
:metal::metal::metal::metal::metal:СУПЕР:metal::me tal::metal::metal::metal:
Човека в дясно с най мн.бан в чата:smackbum:
901
vaseto34
29-08-2008, 13:00
AH MARIANE MARIANE :D
Светланчи
29-08-2008, 13:03
Човека в дясно с най мн.бан в чата:smackbum:
901
Наистина хубава снимка....Браво на фотографа...Добре уловен момент!!!!!
какво съм изпуснал аз...леле :cheers::tequilla:
Светланчи
29-08-2008, 13:22
raiders какво се чудиш нали знаеш че при нас винаги е така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво като има бан в чата? Той вече идва на живо:tequilla:
Много изпусна, ама нали си хвана булка
ИИИИ ЗААА МЛАДОЖЕНЕЦА-А-А-А-А RAIDERS ПОЗРАВ - КОНДЬО С "ПАРЧЕТО ДОКО-ДОКО"
Тука аз съм изпуснал .. :sleepy:
Светланчи
01-09-2008, 00:56
Ем така като не идвате ще испускате веселото!!!!За това идваите редовно на срещите :hehe::hehe::hehe::cheers::cheers::cheers::cheers:
bobi_j_i
01-09-2008, 09:14
А добър ден на всички. И ние от днес сме на линия.
А добър ден на всички. И ние от днес сме на линия.
А добър да е! Каде се изгубихте бе, пиленца?
Светланчи
02-09-2008, 20:50
айде до утре и всички да дойдете на срещата!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз май ще пропусна :prison:
Светланчи
03-09-2008, 10:44
Аз май ще пропусна :prison:
Е стига де айде ела за малко може да е , но ела моля те!!!!!!
Айдеее, пак сряда и пак ше се напраиме на кучета с таа водка Търговище!:drinking::tequilla:
Светланчи
03-09-2008, 17:52
Айдеее, пак сряда и пак ше се напраиме на кучета с таа водка Търговище!:drinking::tequilla:
Разбира се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Светланчи
06-09-2008, 11:38
както винаги срещата в сряда беше супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как протече срещата? По думите на колеги пак сте се прдставили добре!
Светланчи
09-09-2008, 18:03
Как протече срещата? По думите на колеги пак сте се прдставили добре!
Слънце, ти съмняваш ли се в нас................
pacho_kardana
10-09-2008, 21:49
Както винаги беше суер!!!
Срещата беше супер,въпреки че си тръгнах по раноооо.....съм обедена,че ще свърши много добре.....:)
Важното е да става лав.........
Срещата беше супер,въпреки че си тръгнах по раноооо.....съм обедена,че ще свърши много добре.....:)
Важното е да става лав.........
е ти се прибра заради вечерен час,разбираме те споко.
/и да не заспиш?/ :upsidedwnsmiley:
е ти се прибра заради вечерен час,разбираме те споко.
/и да не заспиш?/ :upsidedwnsmiley:
Не бе бате, просто трябваше да MИ затопли леглото!!!!!!!!!!:hump::hump::hump::hump::hump::hu mp::hump::hump:
ОБЯБЯВАМ LULIN RACING за НАЙ-НЕСЕРИОЗНИЯ ТИП!!!!!!!!
КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С МЕН ДА ГЛАСУВА С "+" В МНЕНИЯТА СИ!!!!!
АЗ СЪМ ++++++++++
Stoyan Georgiev
11-09-2008, 14:28
ако давате безплатни кебабчета ще гласувам.
АЗ СЪМ ++++++++++Абсолютно си прав.+++++
Бонев е неоспоримо прав.Рйисинга е супер несериозник и само спами тази теча с лъжи ,че ще присъства на срещите.
++++++
аз бих,го изключил от Люлинския Клуб той и без това не идва по срещи и мероприятия ,а и вече нали е в Перник. :)
Бонев е неоспоримо прав.Рйисинга е супер несериозник и само спами тази теча с лъжи ,че ще присъства на срещите.
++++++
аз бих,го изключил от Люлинския Клуб той и без това не идва по срещи и мероприятия ,а и вече нали е в Перник. :)Тече процедура по изключването.
Пебълсче пусни малко снимки да си видиме кривите физиономии душа.:devil:
pacho_kardana
11-09-2008, 15:37
Точно така бате и аз съм на тва мнение :clap:
Точно така бате и аз съм на тва мнение :clap:Абе вие змии ли имате в портофейлите?
Stoyan Georgiev
11-09-2008, 17:24
Абе вие змии ли имате в портофейлите?
то змии да имаше, щехме ги изпечем - наиш кфо вкуснуууууу
Братле, сигурно още не си разбрал, че при нас има всичко! А що се отнася до кебапчетата - ЗАПОВЯДАЙ ПРИ НАС! Доколкото те познавам от чатове и др. ти си от нащта кръвна група!
Stoyan Georgiev
11-09-2008, 18:02
Братле, сигурно още не си разбрал, че при нас има всичко! А що се отнася до кебапчетата - ЗАПОВЯДАЙ ПРИ НАС! Доколкото те познавам от чатове и др. ти си от нащта кръвна група!
къмто края на месеца се пренасям към софето, а па и преди това можем скочим натам :tongue2:
Светланчи
11-09-2008, 18:03
АЗ СЪМ ++++++++++
И аз съм +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Предлагам да не се изключи от клуба единственно ако другата сряда дойде и черпи всеки по една бира:big_beer: и се извини публично за пропуснатите ползи от липсата му на срещите!!!!
къмто края на месеца се пренасям към софето, а па и преди това можем скочим натам :tongue2:
Люлинската група те чака братле! :clap::cheers::th_up::handshake:
lulin racing
11-09-2008, 18:46
++++++
аз бих,го изключил от Люлинския Клуб той и без това не идва по срещи и мероприятия ,а и вече нали е в Перник. :)
Ти май не си от тука,така че твоя глас е 0.00000 :tongue2:
А до това,че неидвам на срещите е отделен въпрос.Павка я се сети ти защо неидваше миналата седмица........ и след това пускайте такива постове за ИЗКЛЮЧВАНЕТО ми от люлинската група!Просто нямам време и възможност айде наздраве пък ще се видиме 8) :drinking:
Яд мее, че вчера обеща да дойдеш, а не дойде! Не съм го написал с лошо чуство, просто ставаш много несериозен. Като кажеш, че ще дойдеш значи идваш! Като кажеш, че не можеш - о.к. да не те чакаме!
Ти май не си от тука,така че твоя глас е 0.00000 :tongue2:
да ама колата ми е Люлинка и аз за това я водя по квартала малко ,да не и липсква люлинския тарикатски въздух.:devil:
lulin racing
12-09-2008, 09:39
да,нека подиша от бързия въздух
да,нека подиша от бързия въздух
Там само въздуха ви е бърз :devil:
Там само въздуха ви е бърз :devil:
що бе??????????????
срещат се и други бързи............неща............кат сервитйорките например
а и бавните бързо си отиват
приемате ли новобранци във срещите при кери?:-)
що бе??????????????
срещат се и други бързи............неща............кат сервитйорките например
а и бавните бързо си отиват
:-) Съгласих се ! Неделята ще идвате ли към Бояна , има доста желаещи тая седмица ?
Светланчи
12-09-2008, 17:59
Разбира се!!!!заповядай.........
dimitrichko
12-09-2008, 18:40
някой може ли да ми каже точен адре за да ви намеря по лесно
Е ти КЪ мислиш?! Аре чакаме те!!!
някой може ли да ми каже точен адре за да ви намеря по лесно
Не четеш пиле!!!! Пише го в началото на темата!
Сбирките се състоят всяка сряда!Мястото е пицария КЕРИ,която се намира в ж.к Люлин 6 до мебелна къща "Супер Витоша" Паркинга е доста голям и има много място за алфите .В заведението е запазена цялата голяма тераса за CLUB ALFA ROMEO,благодарение на нашия колега Bonev !Мястото е много приятно с хубава обстановка и много добра кухня.Всички желаещи са ДОБРЕ ДОШЛИ !СРЕЩАТА СЕ СЪСТОИ ОТ 19:00 часа !
lulin racing
12-09-2008, 22:37
Утре ще се събирате ли? Да дойда да ви видя и да видите каква беля направих с колата :bad_evil::heavy_cry:
Да не си сложил джанти 13-ки или газ?:shock::hehehm::hehehm::hehehm:
lulin racing
13-09-2008, 18:00
Да не си сложил джанти 13-ки или газ?:shock::hehehm::hehehm::hehehm:
Сложих 4-ри от тия помощните :headbang::rotfl:
Айде малко снимки от миналата среща благодарение на Pebles!!!
1540
1541
1542
1543
1544
1545
1546
1547
1548
1549
1550
1551
lulin racing
13-09-2008, 22:06
Мариян (MUROMAN) е сам???? :new_Eyecrazy: Нимой да бъде :crazy:
Мариян (MUROMAN) е сам???? :new_Eyecrazy: Нимой да бъде :crazy:
да не тежи колата не за друго бре.:go:
да не тежи колата не за друго бре.:go:
еееееее аз сам 75кг бре колко ще тежа.... нема се сетиш да удариш един телефон :chair:
Днес сме на линия...... :)
И аз ще дойда :baby_bringin:
Цвятко ти с бебето ли ще дойдеш?
Аз ,ако оправя акумулатора ще гледам да доида ,но не обещавам.
:bravo: И Аз съм на линия днес с бебето!:thumbup::thumbup::thumbup:
Furious 155
17-09-2008, 20:03
аее много далече тоз люлин бре... :cry:
Днес мястото на срещата се промени в последния момент,заради именяци които купонясшаха........но "все" пак срещата мина добреееее......... :)
Нещо ни прецакаха в КЕРИ с местата! Резервния вариянт в такива случаи е пицария ЕТЕРНО. Надявам се, че не е имало колеги, които са пропуснали срещата заради преместването! Ако нещо такова се случи и друг път, ми се обаждайте на мен. 0888 511 533 Бонев.
Аз не доидох защото спретнахме една мини среща с Ацко,Одисей и СтарЧаилд на по биричка.Поздрави на вас и на бебетата ви.:baby_bringin:
Май от тая сряда срещите ще се преместят в пицария ЕТЕРНО, поради технически причини!!! (ХЛЕБАРКИ!!!!!):shocking::sick1::sick1::sick1::sic k1: Утре ще кажа със сигурност каде ще бъдем!
lulin racing
22-09-2008, 22:49
:new_Eyecrazy: ХЛЕБАРКИ????????????? :shoot::shoot::shoot: ! Да аз отдавна бях споделил да преместиме мястото на сбирките......
lulin racing
23-09-2008, 16:21
Мето утре те ЧЕкам да ти подаРИМ нещо :choice::flirt:
RUNNING WILD
23-09-2008, 18:57
КЪДЕ СА СРЕЩИТЕ В СТУДЕНСКИ ГРАД 4Е ДОСЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛ НА СРЕЩА НА ФОРУМА А МЕ ВЛЕ4Е ЯКО?ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ КОЛЕГА.
lulin racing
23-09-2008, 20:31
КЪДЕ СА СРЕЩИТЕ В СТУДЕНСКИ ГРАД 4Е ДОСЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛ НА СРЕЩА НА ФОРУМА А МЕ ВЛЕ4Е ЯКО?ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ КОЛЕГА.
Колега има си отделна тема за Студ.град!Попрочети ги малко :flirt:
Пицария Етерно 19 часа Люлин6
Този път бяхме по малко,но да се надяваме другия път,ще сме повечко.Ако някой незнае къде точно се намира Пицария "Етерно",да пита....
lulin racing
24-09-2008, 22:58
Дам,малко бяхме,но все качествени :flirt:
Ето новото място на постоянните Люлински срещи в сряда! Който е идвал и на нон-стоп срещите го знае!
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4aa9fb5d118a4d86ae4b2c0307fb8ef8&Map22_52.x=78&Map22_52.y=82
lulin racing
24-09-2008, 23:03
Ще изтече exp на линка!Ще дам моя тел в заглавието за хората с въпроси
lulin racing
24-09-2008, 23:07
А имаше и няколко човека които се обадиха наскоро тук в темата,че ще ни посетят пък ги няма никакви!!! Заповядайте не се притеснявайте още не ядеме хора :tooth: Всички са добре дошли :flirt:
Кажете 2-3 добри думи за хората пропътували половината град за да ви видят бре.:pp:
Слави за мене подаръци няма ли бре.?Искам нещо свежо люлинско? :big_wink:
Имаме идея да си организираме и редовна среща в нашата/Източната/ част на СФ,така че може след време да ви поканиме и ние на гости.:drunk:
lulin racing
25-09-2008, 15:37
Кажете 2-3 добри думи за хората пропътували половината град за да ви видят бре.:pp:
Имаме идея да си организираме и редовна среща в нашата/Източната/ част на СФ,така че може след време да ви поканиме и ние на гости.:drunk:
Даа разбира се Мариянчо(MUROMAN) и бат ви Киро "трезвения" (acko88) се бяха вдигнали чак от "east side" да могат и те да се порадват на бързата сива "west side-ка 155-ца! :bouncing_smiley::bouncing_smiley: Айде хора чакаме ви пак и следващия път ПО-РАНО :shoot:
Даа разбира се Мариянчо(MUROMAN) и бат ви Киро "трезвения" (acko88) се бяха вдигнали чак от "east side" да могат и те да се порадват на бързата сива "west side-ка 155-ца! :bouncing_smiley::bouncing_smiley: Айде хора чакаме ви пак и следващия път ПО-РАНО :shoot:
Абе никк-а ми излиза много газарско в скоби :smile: Трезвен бях бе !!! :rotfl: този път :innocent:
привет и от мен,
радвам се че се видяхме вчера и се моля :big_bow_down: в неделя да не е дъждовно, за да се съберем повечко хора :Yeeeehaaa:
:respect::respect::respect::big_bow_down::bravo:
Ще дойдем.............
Да не забравите за срещата утре в 19:00 ч тутманици такива!!!!!!!!!
Да не забравите за срещата утре в 19:00 ч тутманици такива!!!!!!!!!Уникат си бре:rotfl:
Ще гледам да дойда ако се върна по рано, че ми се налага да пътувам:phone:
Ще гледам да дойда ако се върна по рано, че ми се налага да пътувам:phone:Последните 2 месеца все ти се налага да НЕ присьстваш.
Очаквайте включване от Русе довечера :naughty:
Очаквайте включване от Русе довечера :naughty:Звьннете на Бонев за да може да резервира повече места.
truck_boy
01-10-2008, 14:33
А срещата къде ще бъде,пак ли в пицария Етерно?И кога точно смятате да се състои?Нов съм още в занаята, та затова питам:noooo:
А срещата къде ще бъде,пак ли в пицария Етерно?И кога точно смятате да се състои?Нов съм още в занаята, та затова питам:noooo:Колега виж 1ва страница.
Последните 2 месеца все ти се налага да НЕ присьстваш.
След 5 мин. тръгвам:lupe:
truck_boy
01-10-2008, 20:56
Видях колега, супер :prescription:.Днеска не можах да дойда, но за следващата сряда ще направя всичко възможно да съм там.Пожелавам ви приятно изкарване и ха дано да се събереме доста хора следващата седмица:drive:.Успехчета на всички във форума
Очаквайте включване от Русе довечера :naughty:
Ееее защо не каза ,че ще идваш бре,пууу щях да дойда да те видя.Жалко другия път.:drunk:
Ето списъка на най сериозните Алфисти дошли на срещата на "West Site Alfa Romeo"
Marian :beer:
Keri
Bonev :beer:
Pebles
Drigata
Lulin Racing
Pa4o_kardana :beer:
Fnt-bmw
biskvitka
Meto1973
Odisey :beer:
Swapper - Гост от Русе :beer:
Jenata_na_Drigata
Няма снимки,защото беше много весело и забравихме за фотоапаратите.........
truck_boy
02-10-2008, 10:53
Приятели, а как точно се стига до пицарията, ако може някой да ми обясни?:gruebel:
Приятели, а как точно се стига до пицарията, ако може някой да ми обясни?:gruebel:
колега,
погледни прикачените файлове :)
Да не забравите за срещата утре в 19:00 ч тутманици такива!!!!!!!!!
много ме е яд, че не успях да дойда :frown:
ако можехме да се разцепим и да присъстваме на няколко места едновременно....:lupe:....
поздрави на всички :gayfight:
много ме е яд, че не успях да дойда :frown:
ако можехме да се разцепим и да присъстваме на няколко места едновременно....:lupe:....
поздрави на всички :gayfight:
Е спокоооо ние се събираме и всеки ден,имаш възможност да се реваншираш...
Е спокоооо ние се събираме и всеки ден,имаш възможност да се реваншираш...
привет Pebles,
веднага ми хрумна същото и при първа възможност ще го направя.
:handshake:
truck_boy
02-10-2008, 21:17
Благодаря за пояснението относно положението:rotfl:. Следващата сряда ще го вкарам красавеца в сервиза малко,че има някои неща за доизкусоряване.Дано да стане до вечерта.Нямам търпение да се запозная с всички вас.Сигурен съм,че сте една супер готина и шумна компания и освен,че споделяме една и съща страст,ще си изкараме перф.:drunk:
lulin racing
03-10-2008, 00:24
Заповядай с удоволствие ще се запознаеме! Виждам,че си голям фен :bravo:
truck_boy
03-10-2008, 00:29
Приятелю,карал съм какво ли не........просто чувството да караш Alfa е несравнимо, а какво по-хубаво от това да станеш част от голямото му семейство, а именно - всички вас :-)И вярвам,че всеки е на това мнение
Ееее защо не каза ,че ще идваш бре,пууу щях да дойда да те видя.Жалко другия път.:drunk:
Еми на италфеста ще се видим. Надявам се да мога да дойда тогава. Тая година може би ще сме само двама русенци - Стелта и аз :?.
Еми на италфеста ще се видим. Надявам се да мога да дойда тогава. Тая година може би ще сме само двама русенци - Стелта и аз :?.Как двама бре?Другите бойкотират феста ли?
truck_boy
03-10-2008, 15:44
Пичове, а кога е италфеста,че да направим лудницата???
Пичове, а кога е италфеста,че да направим лудницата???Ех колега не четеш изобщо.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24653
Как двама бре?Другите бойкотират феста ли?
Еми така излиза. На някои им се изпари желанието покрай храненето и неуредиците преди феста, други от предхоната година са разочаровани. Аз обаче ще се опитам да дойда - вярвам, че ще си изкараме пак яко като в Етерно тая сряда :)
По принцип винаги ще има недоволни, затова на мен не ми пука и съм сигурен че с мойта Люлинска бригада и не само с тях ще си направиме ВЕСЕЛООО!:drunk::dance::drive::headbang::kicking:: Yeeeehaaa::cheers:
lulin racing
03-10-2008, 19:10
По принцип винаги ще има недоволни, затова на мен не ми пука и съм сигурен че с мойта Люлинска бригада и не само с тях ще си направиме ВЕСЕЛООО!:drunk::dance::drive::headbang::kicking:: Yeeeehaaa::cheers:
Тука си много ама много прав :drunk: :firstprize: :metal: :metal: :metal:
truck_boy
04-10-2008, 00:19
Извинявам се,че за някои неща питам при положение, че ги има написани,благодаря и за проявеното търпение,ама важното е всичко да е ток и жица и всички да се забавляваме:rockon:,обещавам,че ще чета по-задълбочено.Колкото до италфеста,трябва да се съберем,това ми е първата такава сбирка и ще ми е много интересно, а се и надявам да успея и преди това в сряда в пицария Етерно.
Извинявам се,че за някои неща питам при положение, че ги има написани,благодаря и за проявеното търпение,ама важното е всичко да е ток и жица и всички да се забавляваме:rockon:,обещавам,че ще чета по-задълбочено.Колкото до италфеста,трябва да се съберем,това ми е първата такава сбирка и ще ми е много интересно, а се и надявам да успея и преди това в сряда в пицария Етерно.
Заповядай в сряда.....
Гответе се за утре! Да не забравите, че срещите са вече в ЕТЕРНО! Че се напраим на:scherzkeks::scherzkeks::scherzkeks:
аз така се подготвих снощи, че още ме държи :tooth:
ако доживея до довечера, ще бъда на линия :th_up:
truck_boy
08-10-2008, 12:04
Дано да ми стане колата готова за довечера,че Нено разправя,че ако трябва да сменява горни носачи,няма да стане за днес:frown:, а на сватба без магаре.....
lulin racing
08-10-2008, 12:48
Гледай да не излезнат още работи :roll2:
И сега каквоооо, да паля ли баварката към Люлин?:calc:
lulin racing
08-10-2008, 18:35
чакаме те ;)
truck_boy
08-10-2008, 19:02
Мани майтапа батка,дано верно не излезне още нещо.Супер много ме е яд,че возилото не стана тая вечер и изпускам да дойда да се запознаеме:small_cry: Нищо,да се надявам,че Нено ще се позасили,че колата трябва да е на линия за събота и тогава ще се запознаем, дай Боже:tooth:.А от др седмица ставам редовен клиент на пицария "Етерно":kicking:
За съжеление тази сряда няма да мога да присъствам на събирането, родителите ми имат празник и няма как да го пропусна! Изкарайте си както винаги - СТРАХОТНО!
Аз ще дойда да ви видя за 1 час.
То и аз ще липсвам....С Bonev ще съм.....
Приятно изкарване и умната с алкохола...... :)
Stoyan Georgiev
15-10-2008, 11:10
:thumbdown:
веднъж ще се наканя и половината няма да можете да дойдете... ще взема да го оставя за другата седмица идването май май...
аз също пропускам, че бати си дойде от Щатите вчера :bounce8:
и тия дни ще е яко банкети...:BBQ::cheers::big_beer::drunk:
поздрави на всички:notworthy:
Ами, то като гледам няма за какво да запазвам масите! Другата седмица обаче ще има силно присъствие!:director::punk:
Светланчи
15-10-2008, 18:25
И ние с мойте патенце (Дригата) ше пропуснем тази седмица....................
Ееее предадохте си срещата и тва си е ,всички се покрихти и избягахте от отговорност.:tooth:
Ееее предадохте си срещата и тва си е ,всички се покрихти и избягахте от отговорност.:tooth:
Не сме си предали,просто се наложи-веднъж в годината се случва да пропуснеш.....
Аз пропуснах днес:big_whoops:
Понякога се налага бате! Ама това ми е за 2-ри път! И това не е предателство!!!
truck_boy
16-10-2008, 21:44
Тази сряда и аз испуснах,но следващата вече ще има силно присъствие и от моя страна.Приятно изкарване на всички купонджии и да не отпускате фронта:tooth:
Утре сме на линия.......... :idea2:
Аз утре не съм сигурен, ако свърша по рано идвам http://www.foxes2.be/smilies/868.gif
Цвятко не е хубаво да свършваш рано.:hump:
Цвятко не е хубаво да свършваш рано.:hump:
Аз затова съм казал, че не съм сигурен, все пак работата ми е от 17.30ч. http://www.foxes2.be/smilies/474.gif
Пребройте се колко човека ще сме утре да знам колко маси да пазя!
Пребройте се колко човека ще сме утре да знам колко маси да пазя!Павка нали видя какво стана с резервацията миналия пьт:!:
Правилно... запазвам 1 маса, пък ако не стигнат местата ще добавиме още маси!
Между другото да не забравите, че срещата е от 19 ч.:excl:, а не от 20 ч.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bobi_j_i
22-10-2008, 14:37
Там сме!:beer:
съжалявам, но аз ще пропусна, пак съм на банкет:beer:
поздрави на всички и весело :cheers::bounce8::meeting::go:
съжалявам, но аз ще пропусна, пак съм на банкет:beer:
поздрави на всички и весело :cheers::bounce8::meeting::go:
Абе ти не се спре с тия банкети! Кога ще ти видиме очите?
Stoyan Georgiev
22-10-2008, 15:55
me 2
Отпадам и аз.
:shocking::paddle::paddle::paddle:
Абе ти не се спре с тия банкети! Кога ще ти видиме очите?
мани, мани, то като тръгне така :drunk: ....ще се постарая някоя друга вечер да мина ако се събирате или направо в Неделя за Невски. айде лекичка :Bolt:
Добра среща беше, само че този път безалкохолна!!!:excl: Мноо странно нали?!!!:evilsmiley:
Добра среща беше, само че този път безалкохолна!!!:excl: Мноо странно нали?!!!:evilsmiley:
Много малко сте стояли, добре че недойдох.
До 21 ч. Ама всички бяхме изморени и се прибрахме да почиваме. В събота може да направим разбиване!:tequilla::scherzkeks: