View Full Version : Някой знае ли къде се затъмняват прозорци?
lulin racing
26-05-2008, 19:06
Колеги понеже единствено задния прозорец не е затъмнен с фолио,искам да го направя и него!Та някой ако знае къде се предлага такава услуга нека да каже!Благодаря предварително :)
http://www.uah.hit.bg/autoglass/main.html
В "Кобра" не затъмняват ;)
lulin racing
26-05-2008, 20:00
:roll: е някой тогава би ли казал къде затъмняват :wink:
можеш и сам! Купуваш си спец. фолио (от магазин за автоаксесоари) и го лепиш, все едно тапет лепиш, лесно, аз съм го правила на предишната алфа.....
ПС. и да пишеш за котката на твоя човек като роди!
Аз се занимавах с това в началото на 90-те още.С американски фолиа.Но отдавна разпродадох и фолиата,и оборудването.Мога да помогна с разни практически съвети,ако се налага.Сега действащите закони забраняват да се затъмнява задното панорамно стъкло и предното.Санкцията е спиране от движение и има вече доста хора,отнесли тази "мярка".Вторият агрумент "против"...вероятноста за съсипване на реотаните при монтаж от неопитни хора е...много голяма.
Някои хора не са чели закона напоследък , май :) ... задното стъкло не е забранено 8) .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
lulin racing
27-05-2008, 00:20
Някой хора не са чели закона напоследък , май :) ... задното стъкло не е забранено 8) .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
Колега сподели за какви си говориме за 155-ца :) !
Някой хора не са чели закона напоследък , май :) ... задното стъкло не е забранено 8) .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
Колега сподели за какви си говориме за 155-ца :) !
Какво да си споделяме ? :shock: .. ако искаш фолио на задния джам , звънни на Мишо :) .. и му кажи откъде точно си получил телефона му 8)
trustworthy
27-05-2008, 08:59
Някой хора не са чели закона напоследък , май :) ... задното стъкло не е забранено 8) ..
Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло :evil:
В петък регистрираха един Еспейс в КАТ и отказаха да му сложат номера преди си е свалил фолиото от задното стъкло. Гледах как пичовете го свалят на паркинга до канала.
Ма вземете си купете едно правилниче, една отметка с визитка на клуба на точната страничка с член 105, набиваш им го в погледа и ти казват приятен ден! Крайно време е да си научим правата и да не се връзваме на тия кърлежи!
Някой хора не са чели закона напоследък , май :) ... задното стъкло не е забранено 8) ..
Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло :evil:
Щото не четеш , за това :) ... а на почукващия можеш да му кажеш с това пръстче да си бръкне ... абе то е ясно къде :lol:
156-цата е със заден затъмнен джам 166-цата е със перде а джипа е целия с тъмни стъкла, досега никой гък не ми е казал, не знам какво толкова се стряскате след като е и разрешено. По скоро като няма за какво да се заядат куките почват си измислят неща и ако се фане някои. И на мен Мишо ми е правил стъклата и съм страшно доволен :D 8)
В кат съм минавал не веднъж с тъмен заден джам това че е забранено са глупости,относно слагането на фолио ходил съм при Мишо и при едни много добри специалисти по фолио,които само с това се занимават от години и са клас над Мишо,ето телефона ако някой се интерсува:0888567696 Цецо
Мишо,Мишо(хирурга) това е за мен човека!Преди седмица си сложих,много доволен,то при него това ми е втора кола!Сигурно има и други,но аз само този мога да препоръчам!
А,по мое скромно мнение и опит,не се опитвайте сами да си слагате!
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22931