View Full Version : Предизвиквам всички разни//
Алфата е тази от подписа...
Търся си 145/146ti/155 2.0 16V...
Също така и 2.5 V6 155ца :twisted:
Може и JTDa :)
По всяко време може да се разберем вечерта на бояна :)
Най-вече предизвиквам Mury
:twisted:
жтд искаш ли? :evil:
то същите коне е
а на бояна не сложиха ли легнали полицаи?
JTD също искам :twisted:
Само че да не е 2.4
1,9 JTD чипнати и други такива може :D
На ОМВ бояна, не на резиденцията :)
Да няма някви скрути жокери?
Иначе аз съм за, мойта кола бавна, ма кво от тва...
Утре вечер :?: :?: :?:
А 2,0 12V може ли? :) Ма е 156 не 155!
А за да е по-интересно може падналия да черпи после в Plaza или Ориент :wink:
Може и на центъра де, ако има претенциозни :D
Май ще ми дойде силна твоята :lol:
Иначе 156 2.0 16v до сега си ги пердашех...та сега може още повече...
С JR риплейсмънт съм :lol: И нова тръба за студен въздух :lol:
Тази вечер? :roll:
Иначе няма проблем и за утре...Само да е след 21.30 :P
Тази вечер? :roll:
Иначе няма проблем и за утре...Само да е след 21.30 :P
ОК :twisted: :twisted: :twisted:
Ще има гонки тази вечер :lol:
Само мъри да си съблече пижамата и да се облече пак и тръгва...
Айде и аз отивам :P
След час два живи и здрави ще пишем :P
Ilko Ivanov
27-05-2008, 23:27
Някакъв шанс за утре през деня?Не ми се остава до толкова късно,а така и така имам работа през деня в Сф.Ето и тел за всеки случай,ако нещо се уреди 0878583031.
По колата има някакъв спортен панелен филтър дето не мога да му кажа името...и недоказан италиански чип тунинг.
а тия никви ги нема да кажат кой кого кво?
сигурно събират моторите... :))))
2:1 за Венци,ма си трае че колата вече има чип :cry: :cry: :cry: Тези скорости с които е мойта кола сега,вече съм убеден че не са за нея :oops: :oops: Бие ме и то сериозно,с една кола ,колата му върви доста добре-да ви кажа че доста дизели ще реват от него :wink: :wink: :wink:Явно и килограмите си казват думата 1214 кг.за него срещу 1290 за мен плюс разлика в нащо тегло около 30 кг.което си е 100 кг.отгоре :twisted: :twisted: абе ко се оправдавам,би ме,требе да се мисли нещо,че колата не върви кат хората :cry: :cry: :cry:
:shock: Е ква е тая кочина на този Венци бре :lol:
Алфа Ромео 2.0 8клапанка:):):) 143коня???
Според мен осезаемо те бия доста добре...На 3тата дръпка доста сериозна беше разликата 2-3 коли..но ти каза че си сменял на 6800 защото си се отказал... :P При всички стартове гледах да тръгваме наравно :)
Иначе преди чипа си биех доста 2.0 16V... 156,145,146....ама тогава много хора нещо не им се вярваше :)
А днес сложиш чипа от BlackAngels и колата върви осезаемо по-добре... Вече прекъсвача и е на 7200об, което за разлика от преди когато беше на 6400 ми дава най-после малко по равностойни скорости :P
Алфата е с JR риплейсмънт филтър...Нова генерация- стандартна не бучи, не ручи и т.н..тиха и смъртоносна :twisted: И Чип, който беше сложен днес :P
Най-тъпото беше, че преди гонките колата ми почна да прекъсва -ама завбива яко на 3-4 пъти :lol: Беше голям смях, защото се опасявах че при гонка ще прекъсне, но за моя радост не стана...Иначе после извадих четка за зъби и дезедорант и почистих буксата на дебитомера и май май се оправи..
Много съм доволен и даже я черпих автомивка на ОМВ за 4лв :P
Да не забравяме, че колата на Мury е и тя с чип :)
Иначе да ви кажа за момента нямам желание за повече гонки :) Единствено със 2.5 V6 макар да знам резултата от гонката :twisted:
Общо взето съм толкова удовлетворен, че не ми се занимава с гонки повече :lol:
П.П Та подписа ми БЕШЕ май доста правилно написан:)
На 3тата дръпка доста сериозна беше разликата 2-3 коли.
чак толкова не е стигала разликата :wink: :wink: :wink:
На 3тата дръпка доста сериозна беше разликата 2-3 коли.
чак толкова не е стигала разликата :wink: :wink: :wink:
Всъщност то идва от измерване от къде къде..Наистина малко над една кола разстояние от края на моята задна броня :roll: Нещо такова :)
Ilko Ivanov
28-05-2008, 01:03
:notworthy:
Като ти дойде пак вдъхновение - мойто предложение си остава :) .
Тука в Монтана нема вървящи Алфи(освен мойта де :) )да сравнявам.По-скоро са малко де,да не се обиди някой...
Омръзна ми само Голфове и Опели да засрамвам.
:notworthy:
Като ти дойде пак вдъхновение - мойто предложение си остава :) .
Тука в Монтана нема вървящи Алфи(освен мойта де :) )да сравнявам.
Омръзна ми само Голфове и Опели да засрамвам.
Ами ако дойдеш за гонка няма да те върна... Обаче мога вечер по късното :roll: През деня съм на работа до 18.00 а после на тренировки до 20.30 и си мога само вечер....
Иначе по принцип за утре нямам желание, защото има курсова работа, но ако ти специално решиш може да го направим :)
VFTI ти бате, утепа коня с мистрията
Верно си е тва :twisted: :twisted: :twisted: не вярвах че ще стане,но стана,колата му върви по-добре от моята,даже бих казал че уникално за ризница 2.0 8в :twisted: :twisted: :twisted: Ако се пуснат с на Пух старата кола ще е интересно :wink: :wink: :wink: Утре заминавам за Варна,но като се върна ще се прави нещо,така неможе да се оставят нещата :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
meto1973
28-05-2008, 11:55
колега ако още не си се пробвал сас 155 2.5 v6 0887 261233
Венци, стига с тия теми шот спамите за 16 секундни коли и са излагате.
Па ти Венци я сподели колко ти е времето на Божура миличък......
На Муржев я взимам и пускам 16,3 отма.... тия меренета на пишки на клаксон некъде другаде ;)
Sergey_gigov
28-05-2008, 14:58
колега VFTI ела на италфеста тая година - ще те пуснеме с една 2.0 016в -пробвай се с нея - и ще видим коя върви повече :)
Темата пак се усра...
Другото е че пак бивам нападан... и пак ми се обяснява колко ми е слаба алфата...Еми окей по слаба е от всички 16V нещо нямам намерение да споря вече... Нито съм човек с финансови възможности и т.н. да си меря и аз пишката при патоците... Факта, който искам да докажа от доста време, е че моята кола е читава, а сега с чипа върви още по-добре....
За божурище...Там не мога да давам време защото асвалта е ужасен и тресе и ми прекъсва колата... 16,7 -16,9 17.+++ съм давал...
Специално за гонката с мурджев смятам, че си е до колата.. Аз в една гонка НИКОГА Не гледам победата А ВИНАГИ искам да видя реално КОЯ кола е по бърза....Примерно бил съм разни коли, които усещам, че МОЯТА кола е по-слаба, но поради по-добри реакции и т.н. съм побеждавал...
Конкретно в гонката с Mury ме вълнуваше дали моята кола е по-бърза...А НЕ кой ще спечели... На старта гледах да тръгваме на равно и Мury ще потвърди, че стартирвахме еднакво...Аз давах старта и изчаквах леко да стартираме заедно.... И после СЕ УСЕЩА, че моята кола ДЪРПА НАПРЕД... Дори и господ да кара и да сменя предавки 2 пъти по-бързо от Мурджев се усеща, че колата МИ дърпа повечко...
Това и Mury ГО ПОТВЪРДИ и незнам какво толкова ви бъркам....
За утре имам гонка с 2.5 V6 и там ще видим как стоят нещата... Единственото, което ме притеснява в момента е че колата ми прекъсва и ако това стане на някоя гонка, ще е кофти за мен :? А после ще бъда изяден от всички тук...
Иначе и с JTD с чип може да се пусна...Возих с в едно чипосано, но смятам че заради предавките ще го бия :roll: За 145 става въпрос.. Все пак може да се пробва...
ЗА италфеста най-вероятно ще дойда, ама до тогава не се знае и в какво състояние ще ми е колата... Сега върви перфектно и се радвам...Живот и здраве дано и тогава така върви...И все пак съм студентче с ограничени средства...
Та това е :)
ОК баце,не се знае кво щеше да стане,просто се изненадах че колата ти върви толкова,и вече силно ме съмнява да е била сток и преди,100% е сгъстявана :idea: :idea: :idea: което ти дава доста голямо предимство пред мойта,независимо колко коня е :wink: :wink: Няма значени вече,би ме,признах си,ще има реванш,тва е.......
Венци, бате, нема да се впрегаш ... който те познава, знае че си свестен и готин .... и дори не пиеш (да ти се невиди):)
та тия които нападат момчето, да знаете че не сте прави
нито е фукльо, нито дава луди кинти по колата си, да не кажа никакви...
просто е алфист, и толкоз
божура, абажура, ку&&а ми янко ... да там астра ГСИ рулез, е и ?
Венци, бате, нема да се впрегаш ... който те познава, знае че си свестен и готин .... и дори не пиеш (да ти се невиди):)
та тия които нападат момчето, да знаете че не сте прави
нито е фукльо, нито дава луди кинти по колата си, да не кажа никакви...
просто е алфист, и толкоз
божура, абажура, ку&&а ми янко ... да там астра ГСИ рулез, е и ?
Благодаря...направо се просълзих :) Не наистина :)
Утре ще направя последна гонка с V6 и айде с още някой колега на когото съм обещал... И просто повече няма да пиша...В крайна сметка това си е моята алфа и аз си правя кефа с нея, ще си я карам и ще и се радвам...
Sergey_gigov
29-05-2008, 00:21
е в крайна сметка и с мене може само че аз съм в сливен - с по малко двигателче съм - ще падна със сигурност , но щом е за спорта няма кахъри аз ще бъда на феста :)
jblmusic
29-05-2008, 09:39
VFTI искам проба и с мене преди да оправя регулатора на бензина.
Давам 17.3 на божура така, че не мисля че ще ти е проблем.
lulin racing
29-05-2008, 10:04
VFTI здравей колега :) !Мойта след като излезне от бокса бих искал и аз да се пусна за спорта,поне да видя колко е разликата с,която ще ме дръпнеш 8)
tipo1960
29-05-2008, 11:08
Интересно ми е колите които бие VFTI с какъв цолаж гуми са,дали са различни от предписания размер.И само драг ли се пускате.На определени километри растояние и на максимална скорост дали пак ще ги бие същите коли. :roll:
Нямам бензин за хиляда гонки...Миналото лято 3 месеца не съм слизал от бояна....Имам и една камара снимки в галерията си... Вече просто нямам желание за гонките от типа "за спорта". 1во защото си чупя колата, второ защото си горя бензина,което си е сериозно основание и 3то защото всяка гонка си е опасна.... И просто много гонки ми станаха...За момента ми е интересно как ми върви колата след чипа...
Ако Пунтото дава 17.3 наистина няма смисъл. Виж като го направиш и там почне да си работи както трябва ще бъде интересно...ще очаквам и да ме биеш..
С 1.8 няма смисъл да се пускам просто...Горе обясних защо...
Довече ще се доразбера с колегата, но след 22.00 ще съм на ОМВ до Шела на Бояна...
Мисля да се пусна с 2.5V6 и с някой колега с 155 2.0 16v...А и с gigi....Нямам желание за повече гонки... А и като се сетя последния път един пиян с една кола как се размаза пред очите ми...
За прекъсването миналия път беше от буксата на дебитомера, и тогава я почистих и нямаше проблем вече 3хил км... Снощи пак я чистих, но явно не е тя :? Дано не ми прави вечерта проблеми :?
Интересно ми е колите които бие VFTI с какъв цолаж гуми са,дали са различни от предписания размер.И само драг ли се пускате.На определени километри растояние и на максимална скорост дали пак ще ги бие същите коли
Ами гонките са до около 150-160(700метра някъде) според това, кой кога ще се откаже...Аз лично не съм самоубиец и не вдигам повече....На алфата съм вдигал 200км само 2 пъти и то без затруднения на магистралите...За макс никога няма да се пусна, точно защото не съм фен на високите скорости и не съм самоубиец...
На определени километри растояние и на максимална скорост дали пак ще ги бие същите коли
Не никога няма да бия..моята кола е талига и си избирам само хора които съм сигурен че ще бия...Други въпроси?
vfti като имаш път към Пловдив се обади непременно ако трошката не е някъде по сервизите ще се получи интересна гонка
BAS_SEEKER
29-05-2008, 20:00
айдеее стана гонката. и аз искам да видя толко ли пък ми е запушен въздушния филтър :twisted:
lulin racing
30-05-2008, 00:57
На Венци алфата е много добре направена!Алфата е страшно бърза -бегачка си е!Евалата на момчето постарало се е върху колата!След гонката с Мето (155 2.5 V6) резултата е 2:1 за Мето!Браво Венци 155-цата напълни очите на всички.РЕСПЕКТ :bowdown:
Хубаво се получи :P
Sitalk съжалявам само, че не можахме да се видим, ама то така е много хора приказки обсъждане и се случва :)
Съжалявам и че не се пуснах с колегата JBL , но направих няколко старта а и колата ми почна да ми прави проблеми след гонките и реших да не се пускам повече...
Иначе за гонката с V6 така собственика си каза :)
колега колата ти е супер ако си беше оправил гарнетата можеше и да го нахапа Със стандартна генерация съм 4 гърненца :)
Та и така според гонките, наистина имам доста големи шансове за победа :P Една гонка победих, но тръгнах доста по рано...на втората гонка стоях плътно до задната броня до 140-50км, а на втората мъничко по назад, но то си е до стартиране а и колата ми вече беше минала над 90градуса :P
Аз лично съм адски адски доволен от гонката :P Още повече, че колегата ми даде да покарам неговата кола и то даже ми разреши да я цедя на макс и сам си направих изводи за това как вървеше неговата кола :P :P За опърви път карах така 2,5 V6 8)
Всичко беше супер, не съм и очаквал по-добри резултати :P
Единственото лошо, беше че после преди в къщи колата почна сериозно да ми забива и прави проблеми и сега ще трябва сериозно да я разгледам и да търся причината :? Пак предполагам е някоя гадна букса, както миналия път :? :?
Тони, съжалявам ако си бил там и не сме се видяли :oops:
Ето звука на шестака на празен ход: --> http://www.youtube.com/watch?v=Z5BjQggCNxg
Ето малко снимчици :)
BAS_SEEKER
30-05-2008, 21:33
VFTI следващия път пии едно валерианче преди старт, че много беше превъзбуден нещо. една дума не каза, а подскача в колата като се наредихме тримата за гонката, че направо се разклати колата. аз верно на чужда гонка се нахендрих ама нали търсеше 2.0 Twin Spark? Кажи че се гоните само двамата, а ти братле чака 10 минути "да няма коли" посредатата на бояна". Днес го видяк човека с шестака по люлин питам го нещо станало ли е по време на гонката, че VFTI вика че сме щели "да се утрепаме". И той вика че нищо нередно не е имало...?!?! :roll: айде аз отивам да пия някъде и за тебе, че рабрах че не пиеш :D
VFTI следващия път пии едно валерианче преди старт че много беше изнервен нещо. аз верно на чужда гонка се нахендрих аи за тебе че рабрах че не пиеш :D
Нередедно е да се прави тройна гонка, защото е ОПАСНО... Миналата вечер пак видях катастрофи...На тоя мост също съм виждал катастрофи при големи скорости за това е ОПАСНО...Защото ако стане нещо с колата на някой както са 3коли една до друга(макар в тази гонка да бяха една зад друга) и 3мата заминават...особенно при скорост от 130-40км... И какво аз трябваше постоянно да следя още 2ма човека дали спират зад мен дали къде се престрояват и т.н...
Изпреварват може би след като съм спрял да ускорявам и т.н..
Аз си търсех кола 2.0 но НЕ СЪМ ИСКАЛ тройна гонка... Ти незнам защо излезе при положение, че ние с Мето се разбрахме и отидохме да се пуснем...Ти къде се намърда?? Защо не ИЗЧАКА??
А Мето снощи си каза, че не е било редно и на него му е бил притеснено, защото колата в началото върти гуми...поднася и т.н...
А на тебе ти беше толкова голям зора за гонка, че не можа да изчакаш....
И все пак ти се извиних на ЛС че ти се развиках, ама такива са ми реакции...Това е продиктувано, заради това което съм виждал и ми се е случвало, защото гонките не са игра :?
Иначе тази вечер пак ще се разходя до бояна, но няма да се гоня...Ще правя тест на алфата дали пак ще ми прави проблеми...Дано нямам грижи :?
П.П В крайна сметка на колко коли изостана...На мен ми се сториха доста?
BAS_SEEKER
30-05-2008, 21:54
ЛС-то не съм видял но щом си се извинил ок. не сме се рабрали. а инче аз на първа изпуснах газта и тръгнах от 4500 и завъртя много на на старт. ти беше не повече от 2 метра багажник капак през цялото време а мето и той нещо не тръгна добре и беше метър пред мен. айде лек и продължителен петък пожелавам на всички които ме разбират :twisted:
Ами гонките са до около 150-160(700метра някъде)
Тва е невярно,на нито една от трите гонки не стигнахме дори 150 :idea: :idea: :idea:
.Нямам желание за повече гонки.
И тва не е много етично,кат искам реванш нема да има така ли :?:
lulin racing
31-05-2008, 13:48
Аз мога да потвърдя,че това което казва Венци е абсолютно вярно!
[quote]Ами гонките са до около 150-160(700метра някъде)
Тва е невярно,на нито една от трите гонки не стигнахме дори 150 :idea: :idea: :idea:
.Нямам желание за повече гонки.
И тва не е много етично,кат искам реванш нема да има така ли :?:[/quote:2fo50ndj]
И ако бяхме стигнали? Щеше да ме биеш ли?:roll:
А иначе това не го бях написал за нашата гонка, а по принцип...
Защото когато е успорвано и не е ясно кой ще е победител има смисъл да се дава повече газ...
Ами може да има реванш стига да ми се оправи колата...
Миналата вечер след гонките с 2.5 V6 колата започна да ми прави проблеми и едвам се прибрах...
Снощи я карах 20км пак за видя как е и беше добре и в един момент пак почна да хълца и угасва...И нещеше да запали.
Но това нека да не го коментираме... Като се върнеш там и като си свършиш работата ми драсни пък ако всичко е окей пак може да се пуснем... Макар че съм сигурен, че до тогава ще направиш доста неща по твоята, за разлика от мен който се притеснява да няма някой скъпоструващ ремонт :?
Ами може да има реванш стига да ми се оправи колата...
Ае стига си се оправдавал,реванш ще има,и то скоро :twisted: :twisted: :twisted:
Изобщо не се оправдавам... Колата ми забива и прекъсва в момента... Ще ти я дам да покараш да видим дали ще можеш изобщо да я движиш...Снощи пак ми угасна при около 60км...
Ако намеря бързо решение и да се надявам е нещо дребно с удоволствие пак ще те бия :wink:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 859#292859 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?p=292859#292859)
:( :( :(
Фиатове на газ допускат ли се :?: Да пуснеме и моя кораб ако може:wink:
WhitePower
31-05-2008, 23:48
еххх защо не ми е в ред ГТ то че да се наредя и аз , ама нищо има време ;) живот и здраве следващата седмица ще е в софия едно друго бързо гт може и с него да се пробвате стига френда да се навие
бая дръпки се сформираха навитаци за кораба на блейк?
BMWMotorsport
04-06-2008, 18:49
Алфата е тази от подписа...
Търся си 145/146ti/155 2.0 16V...
Също така и 2.5 V6 155ца :twisted:
Може и JTDa :)
По всяко време може да се разберем вечерта на бояна :)
:twisted:
изкаш ли ена е36 316Т :)
"T" ако не се лъжа беше обозначението за компакт :roll:
Говориш за 318ti, което е компакт версията на 318 is :)
бая дръпки се сформираха навитаци за кораба на блейк?
айде мойта кочина най накрая е в ред някой желаещ да се пробва :roll: :roll:
crazy_dude_
11-06-2008, 20:05
Само че да не е 2.4
е ти щом не биеш 2.4 jtd къде си тръгнал с V6 да се бягаш? ;)
Пламен Начев Начев
11-06-2008, 22:11
Готово нашляпах Тоарега а и Авудито изгоря що така тия коли не могат да вурвят по баир а само на равно и по надолнището? :lol: :lol: :lol: :lol:
Само че да не е 2.4
е ти щом не биеш 2.4 jtd къде си тръгнал с V6 да се бягаш? ;)
Защото 2.4 JTD с чип е над 170коня и 400нм. :wink: И върви на кантар с БМВ 325 192коня..
А с V6 се пусках и горе в темата си пише.... 2:1... А твоята като знам какво време дава на Божура нищо чудно да те бия :wink: Имам си шансовете :P
crazy_dude_
11-06-2008, 23:23
Какво време дава моята на Божурище? :) Дай само да ти сложим моите джанти да видим тогава колко ще дадеш. Айде стига вече с най-бързата алфа!!!!
П.П. Прочетох по назад в темата, че сте стигали до 150-160 на 700м. ...че ти ,ако правиш за 700м 160км/ч нямаш никакъв шанс ,приятелю ;)
Пак се почнахте, заставате един до друг и ще се види. Ще бъде интересно :lol:
какво само го атакувате човека той да е казал някъде че неговата алфа е най бърза айде като има толкова отворени да застане срещу него същата алфа 155 2.0тс 8клапана пък да се види тогава
какво само го атакувате човека той да е казал някъде че неговата алфа е най бърза айде като има толкова отворени да застане срещу него същата алфа 155 2.0тс 8клапана пък да се види тогава
Е как няма да го нападат - виж заглавието на темата. :)
Е как няма да го нападат - виж заглавието на темата. :)
..м..да, малко агресивно ги предизвиква момчето.. :roll: ..и по някое време сваля оборотите...и вика, че прекъсва :D ...щом е повел хорото, трябва да го изиграе до края :wink: ...всеки е бил млад и превъзбуден...но все някой ден се найграва...според мен това си е сезоно явление..
Според мен колата си му върви супер. Какво искате повече от 2.0 8V.
Това трябва да ни радва, та нали и ние караме тази марка....... споровете в кръчмата :cheers: :cheers: :cheers:
Аз съм сложил в темата какво предизвиквах ! Там пише точно и ясно. Без нищо излишно. От достатъчно време карам моята кола и съм направил стотици гонки за да имам представа как върви и срещу какво ще е интерсно....Изобщо не ме интересува кой с какви джанти е как му изглеждала колата и какъв ароматизатор имал.
А и е много тъпо да си правиш извод за моята кола като дори никога не съм казвал къде кога с ТОЧНОСТ колко км сме вдигали и на каква дистанция. Така на ОКО е малко ташак работа... Все едно да кажа, че като бия коли кои дават 16.2 все едно аз ще дам 15.00... тъпо е нали?!?
Моята кола върви ПРИЛИЧНО. Никога не съм качвал оборотите?!?!
Исках 16V 2.0 . Пробвах това на Mury, което е с чип и с филтър точно като мен и го бих. Дърпах се с 2.5 V6 155 и от нея загубих малко, но и бих едната гонка. Има достатъчно коментари и коментара на собственика за това колко върви моята кола.
А това, че някой нещо се засяга не е мой проблем. Не съм си и поставял нещо такова за цел.
Темата може да се локне. Отдавна заприлича на нищо.
КОЙТО ЧЕТЕ ПРЕЗ ПРЪСТИ нека пак разгледа цялата тема. Не искам отговори на последното мнение.
Пламен Начев Начев
12-06-2008, 20:33
Е то се вижда че хората от Пловдив са с друг манталитет :bowdown:
Пламен Начев Начев
12-06-2008, 20:36
А бе VFTI какво им обясняваш на тия копанари бе?! :chair:
И на мен ми се струва, че темата се изчерпа, тъй че ако си приключил с предизвикателствата.... :lol:
crazy_dude_
12-06-2008, 23:51
Аз съм сложил в темата какво предизвиквах ! Там пише точно и ясно. Без нищо излишно. От достатъчно време карам моята кола и съм направил стотици гонки за да имам представа как върви и срещу какво ще е интерсно....Изобщо не ме интересува кой с какви джанти е как му изглеждала колата и какъв ароматизатор имал.
А и е много тъпо да си правиш извод за моята кола като дори никога не съм казвал къде кога с ТОЧНОСТ колко км сме вдигали и на каква дистанция. Така на ОКО е малко ташак работа... Все едно да кажа, че като бия коли кои дават 16.2 все едно аз ще дам 15.00... тъпо е нали?!?
Моята кола върви ПРИЛИЧНО. Никога не съм качвал оборотите?!?!
Исках 16V 2.0 . Пробвах това на Mury, което е с чип и с филтър точно като мен и го бих. Дърпах се с 2.5 V6 155 и от нея загубих малко, но и бих едната гонка. Има достатъчно коментари и коментара на собственика за това колко върви моята кола.
А това, че някой нещо се засяга не е мой проблем. Не съм си и поставял нещо такова за цел.
КОЙТО ЧЕТЕ ПРЕЗ ПРЪСТИ нека пак разгледа цялата тема. Не искам отговори на последното мнение.
Не бре, нека ти върви колата, това е супер...ама ти наби всичко живо тук, братче.
Казваш, че ти си караш колата и знаеш какво можеш да биеш, било тъпо да правя изводи за твоята кола. А ти, какво написа по-назад...?
Знаел си моята как върви...? Ти знаеш как върви моята, колкото аз твоята...капиш? Няма как да знаеш, какво съм правил аз, и колко конски сили е колата ми в момента.
Това, че не се хваля по форумите с всяко болтче, което съм сменил, не означава, че само ти си сложил чип и филтър и кво ли не там.
П.П. Нямам нищо против теб или колата ти. Просто не ми хареса да коментираш колата ми, при положение, че даже не си се качвал в нея. А и сигурността, че ще ме биеш ме издразни.
Разбира се, че няма да се състезавам с теб, пиши си една служебна победа срещу V6 ;)
Успех!
The_Game
13-06-2008, 00:56
Aбе това твойто жив самолет.
Направо ги размаза всичките.... Браво
:wink:
И на мен ми се струва, че темата се изчерпа, тъй че ако си приключил с предизвикателствата.... :lol:
..що бе пичове.... :roll: ..тъкмо се включи главния герой.....а вие да затрием темата...може и него да педизвикат :shock:
...ще стане гонка на годината :wink:
..що бе пичове.... :roll: ..тъкмо се включи главния герой.....а вие да затрием темата...може и него да педизвикат :shock:
Венци предизвика когото искаше, направиха гонките и казаха резултатите :!:
От няколко дни насам само нападки или похвали към него-все неща, които нямат много общо с темата :!:
Ако се зачетеш малко по-внимателно ще видиш, че именно той предложи темата да се заключи :!:
Последната дума е негова-ако няма да ползва повече темата, ще се заключи :!:
:frown: ..е.. просто си изказах мнението....вие си знаеете...
От няколко дни насам само нападки или похвали към него-все неща, които нямат много общо с темата :!:
Ако се зачетеш малко по-внимателно ще видиш, че именно той предложи темата да се заключи :!:
Да мерси лок.
алфата 2.0 8V иска ли приятелска гонка без отрицателни емоции с един голф 150 к.с., даже не съм му махнал и катализатора още, съвсем заводски?
jblmusic
13-06-2008, 13:19
Аз бих се пробвал :)
Заключвам темата !
Колегата с Голфа ако иска може да си пусне негова тема .
Сигурен съм, че доста хора ще откликнат :)