View Full Version : Въпрос за прекъсване ...
Проблемът е, че като си взех алфата февруари месец, прекъсваше двигателя адски много и малко след това я занесох на сервиз, където установиха, че двигателя е пълен с вода и само 2 цилиндъра са работили. Както и да е, подсушиха го , направиха го и двигателя сега не прекъсва при нормална работа на 1000 уборота, НО като настъпя педала на газта малко повече особено от първа до трета скорост почва да тресе , да прекъсва ужас просто. Като го настъпвам по-леко не го прави, а след като покарам 10-15 мин се пооправя. Та съединител ли е за смяна или нещо друго?
П.С. И още един въпрос, къде мога да намеря уплътнение за багажник?
Sergey_gigov
29-05-2008, 17:58
сменяш горивния филтър - почистваш инжекторите - моторчето на празен ход на ултттразвук - сутрин като я палиш я оставяш да поработи 3-4 мин . на обороти на място и няма да ги прави тея работи
Satanism
29-05-2008, 18:32
Свещи?
Свещи?
Чистак нови, както и горивния филтър
Nasko_77
29-05-2008, 19:56
А кабели и лули?
Как са? :roll:
А кабели и лули?
:dunno:
Аз си взех втора употреба от nikola nikolov. Спря да ми хлопа петата врата и вече може да си отворя багажника с копчето :wink: Преди това механизмът само щракаше и отваряше при добро желание след 5-6 опита.
А иначе за прекъсването погледни тая тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24650
Аз си взех втора употреба от nikola nikolov. Спря да ми хлопа петата врата и вече може да си отворя багажника с копчето :wink: Преди това механизмът само щракаше и отваряше при добро желание след 5-6 опита.
А иначе за прекъсването погледни тая тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24650
В момента имам абсолютно същия проблем с багажника ;)
DeViL145
30-05-2008, 15:42
А кабели и лули?
свали капака на двигатели и ги погледни трябва ти само ключ за свещи и евреиски отверни за 5 мин работа е ;) Мойта прави магарии точно по същият начин и видях че е точно скъсана лула
StarChild
31-05-2008, 00:43
А кабели и лули?
свали капака на двигатели и ги погледни трябва ти само ключ за свещи и евреиски отверни за 5 мин работа е ;) Мойта прави магарии точно по същият начин и видях че е точно скъсана лула
Най-вероятно е от свещите инак наистина трябва малко да загрее при палене, при мен ги преви същите магарии понякога :roll: