Log in

View Full Version : Това е колата Нямам ВЪПРОСИ И не рева

ALFA155Ts
30-05-2008, 15:46
145 Тва е колата много съм доволен от 7 години карам алфии тва е наи хубавата кола на света не се чупи не предърпва никога не съм чувал ко е тва дебитомер вариатор или свещи или ланд сонда задрал колянов вал гарнитури или теч на масло картер да се спука ....... ко и туи нещо не знам ? Никога не съм закъсвал и никога не съм тръгвал с страх за някаде дали ще стигна или ще дам 500лв. за пътна помощ... не знам много е яка гори мноооо го малко не се чупи въобще много е луксозна и е много евтина супер кола ....... и красива и вози хубаво и винаги всичко работи по нея нямам никакви ядове с маистори на всякаде като ме видят с нея ахват от учудване и ме гледат с завист. Като отида в магазин за авточасти не ме гледат като полезно изкопаемо и не си шушукат магазинерите и не ми се смеят. И има всякакви части на всякаде намират се много лесно !!! Сервизи има много бол на всякаде.... като отида в тях маисторите ми обръщат внимание не ми се подиграват хвърлят инструментите и почват веднага моита кола ..... и всички много и разбират ...... уникално бърза е ..... абе нямам думи ..... страхотна е ии наи важното е пази цена купуваш я за 5000лв. и след 3-4 години само каране без никви ремонти пак я даваш за 5000лв. не се обслужва, не гори масло, капака никога не е отворен като капан за мишки. Предния капак не ми е отварян повече от шофьорската врата....... абе това е АЗ СЪМ НАИ ЩАСЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА :metal: :!: :!: :D :D :D :D :D ко ревете само в тоя форум не мога да разбера :? :metal:

b_angelov
30-05-2008, 15:53
Баси, като чета всички тези теми от форума мислех, че само моето GTV не се чупи. Само въртя ключа и заминавам. Ама явно имало и други щастливци като мен. Дано сме повече!

hunter1989
30-05-2008, 16:05
Браво колега поздравления за колата .Алфата е наистина един уникален автомобил ,пожелавам ти никога да нямаш проблеми с нея както и на другите съфорумници.

LeoVin4i
30-05-2008, 16:06
Тей тей аз затуй имам две.
И на мене никога не ми са се чупили втулките дето са на педала на съединителя баш по средата на околовръсното дето е само 2 ленти и некви автобуси да са чудят как да минат докат аз глеАм умно :shock:
П.С. ALFA155Ts кат идвате към Варна дан ми забрайш оная пластмаса... ако я пазиш още де.

ALFA155Ts
30-05-2008, 16:10
как пазя ти я нал сам ти обещал :D

Sergey_gigov
30-05-2008, 16:18
145 Тва е колата много съм доволен от 7 години карам алфии тва е наи хубавата кола на света не се чупи не предърпва никога не съм чувал ко е тва дебитомер вариатор или свещи или ланд сонда задрал колянов вал гарнитури или теч на масло картер да пукна ааа ....... ко и туи ?никога не съм закъсвал и никога не съм тръгвал с страх за някаде не знам много е яка гори мноооо го малко не се чупи въобще много е луксозна и е много евтина супер кола ....... и красива и вози хубаво и винаги всичко работи по нея нямам никакви ядове с маистори на всякаде като ме видят с нея ахват от учудване и ме гледат с завист като отида в сервиз маисторите хвърлят инструментите и почват веднага моита кола ..... и всички много и разбират ...... уникално бърза е ..... абе нямам думи ..... страхотна е ии наи важното е пази цена купуваш я за 5000лв. и след 3-4 години само каране без никви ремонти пак я даваш за 5000лв. не се обслужва не гори масло капака никога не е отворен като капан за мишки и предния капак не ми е отварян повече от шофьорската врата....... абе това е АЗ СЪМ НАИ ЩАСЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА :metal: :!: :!: :D :D :D :D :D ко ревете само в тоя форум не мога да разбера :? :metal:

леле бате направо си дръпна рогатия за опашката - познай сега какво те чака - ако съм на твое място направо на вторични суровини я карам :twisted:

gaidata
30-05-2008, 16:22
145 Тва е колата много съм доволен от 7 години карам алфии тва е наи хубавата кола на света не се чупи не предърпва никога не съм чувал ко е тва дебитомер вариатор или свещи или ланд сонда задрал колянов вал гарнитури или теч на масло картер да пукна ааа ....... ко и туи ?никога не съм закъсвал и никога не съм тръгвал с страх за някаде не знам много е яка гори мноооо го малко не се чупи въобще много е луксозна и е много евтина супер кола ....... и красива и вози хубаво и винаги всичко работи по нея нямам никакви ядове с маистори на всякаде като ме видят с нея ахват от учудване и ме гледат с завист като отида в сервиз маисторите хвърлят инструментите и почват веднага моита кола ..... и всички много и разбират ...... уникално бърза е ..... абе нямам думи ..... страхотна е ии наи важното е пази цена купуваш я за 5000лв. и след 3-4 години само каране без никви ремонти пак я даваш за 5000лв. не се обслужва не гори масло капака никога не е отворен като капан за мишки и предния капак не ми е отварян повече от шофьорската врата....... абе това е АЗ СЪМ НАИ ЩАСЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА :metal: :!: :!: :D :D :D :D :D ко ревете само в тоя форум не мога да разбера :? :metal:

баси иронията. верно неиздържа :rotfl:

Jororacing
30-05-2008, 16:27
Иронията наистина е на доста високо ниво.... за това с горивото е нацелил :D :D :D :D :D

Orm
30-05-2008, 17:55
145 Тва е колата много съм доволен от 7 години карам алфии тва е наи хубавата кола на света не се чупи не предърпва никога не съм чувал ко е тва дебитомер вариатор или свещи или ланд сонда задрал колянов вал гарнитури или теч на масло картер да се спука ....... ко и туи нещо не знам ? Никога не съм закъсвал и никога не съм тръгвал с страх за някаде дали ще стигна или ще дам 500лв. за пътна помощ... не знам много е яка гори мноооо го малко не се чупи въобще много е луксозна и е много евтина супер кола ....... и красива и вози хубаво и винаги всичко работи по нея нямам никакви ядове с маистори на всякаде като ме видят с нея ахват от учудване и ме гледат с завист. Като отида в магазин за авточасти не ме гледат като полезно изкопаемо и не си шушукат магазинерите и не ми се смеят. И има всякакви части на всякаде намират се много лесно !!! Сервизи има много бол на всякаде.... като отида в тях маисторите ми обръщат внимание не ми се подиграват хвърлят инструментите и почват веднага моита кола ..... и всички много и разбират ...... уникално бърза е ..... абе нямам думи ..... страхотна е ии наи важното е пази цена купуваш я за 5000лв. и след 3-4 години само каране без никви ремонти пак я даваш за 5000лв. не се обслужва, не гори масло, капака никога не е отворен като капан за мишки. Предния капак не ми е отварян повече от шофьорската врата....... абе това е АЗ СЪМ НАИ ЩАСЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА :metal: :!: :!: :D :D :D :D :D ко ревете само в тоя форум не мога да разбера :? :metal:

Тази твоя алфа да не е голф отвътре????

Blade
30-05-2008, 19:19
You've been sarcarstic 8)

code
30-05-2008, 20:16
Това е то рано или късно на всеки му избива баланса :tooth:

phoenix
30-05-2008, 20:50
само да кажа, че и ние сме такива щастливци.
НИКОГА, не съм се притеснявал за пътя, и винаги сме стигали без аварии.много съм доволен от алфета, въпреки че има едно много дребно недостатъче, ама за него само аз знам, дори някой мислят, че си го внушавам. Но като цяло нито фиата нито алфета са ни предавали. И съм си предоволен от машинките.
п.п.
ама така е... по морето хората са по-спокойни и колите им не се чупят :twisted:

DiabL0
30-05-2008, 23:27
п.п.
ама така е... по морето хората са по-спокойни и колите им не се чупят :twisted:

Хмм....
Много зависи кой е зад волана......
ако я дам на майка ми... ще е по здрава и от "мерцедес" ама като е при мен......
иначе немам оплаквания..
колкото повече я настъпвам... толкова по добре ми звучи...
наскоро, нещо се бях кротнал... и се квърлих в ремонти :lol:

Nasko_77
30-05-2008, 23:51
Не знам... кой казва сериозно и кой не, но....
Аз също съм доста доволен от Алфата.
В никакъв случай не мога да кажа, че ми е проблемна.
Даже като чета из форумите тук и си викам... абе тая моята що така се бави с чупенето :roll:

Всеки път като се кача в нея и очаквам... я да изтропа нещо по ходовата, я нещо по мотора... очаквам щото е море от такива писаници. Пък хич не й цепя басма.

Даже си мислех и аз да пускам подобна тема, но се въздържах :)

ivan dimitrov
31-05-2008, 07:56
---

SigSauer
31-05-2008, 09:16
Един си купил дебитомер....друг не е чувал за него....еми - късмет !
Единия е попаднал на по запазена кола другият - не.
Какво толкова му мислите и умувате коя по добра, коя не е, като всички НИЕ купуваме ВТОРА РЪКА коли.
На колегата преди моя пост - Мога да Ти опиша такива преживявания с едно AUDI А4 , че свя да ти се завие ....... лош късмет !
А за Алфата :D Е сигурно пак е въпрос на късмет,шофьор и подръжка , НО вече минах 15 - на хиляди км. с моята /за 3 месеца/ и .....ТОВА Е СУПЕР ГОТИНА, КОМФОРТНА, АГРЕСИВНА И ПРИЯТНА КОЛА !!!

joro_alfata
31-05-2008, 12:12
Количките са ни повече от супер,подържаме ли си ги грижим ли се за тях ще са ни доста послушни.А за кой е със късмет,кой е без е много относително :)
Аз като си я купих 21 дена ми беше късмета и от там се почна :)
Не пожелавам да се случва на никой...само да ни возят и слушат :)

Ранобудниче
31-05-2008, 13:02
да, бре - и аз след като Лисан я обслужи и смени датчика на Хол, се чудя за какво да си намеря да изрева :twisted:
много слушка милата, пу пу :spoko:

Mury
31-05-2008, 13:30
А бре вие сте изтрещели отсекъде :shock: :shock: :shock:

DerMeister
31-05-2008, 14:16
Абе общо взето положението е следното. Взех я, минах 2000км и като се разлопа майко мила. Отивам на сервиз и от там носачи, лагери отзад, дискове, накладки, смених всичко, заболя ме сърцето. Ама сега от една седмица някой, ако ме засече по улицити ще се спука от смях. Една ухилена физиономия до ушите :Tease:, шапка Алфа Ромео и газ на всяка предавка до поне 4000 об./мин., защото на отворен джам тоя двигател е ебаси кефа да го слушаш! Направо чакам с нетърпение сутрин да се кача и да ида до работа или вечер да си покарам така за кеф. Естествено сега остава да си сменя и датчика на разпределителния вал, че се е разсветил и ми свети и лампата на airbag-а, ама ич не ми дреме. След малко отивам да я поразходя, от няколко часа не съм карал! :twisted:

П.П. Също имам проблеми и с оборотите на празен ход, ама установих, че ако я качвам в по-високи обороти (над 3000) като карам и после оборотите по светофарите са горе долу стабилни, като карам като баба и почват да играят. :lol: Ебаси кефа.

code
31-05-2008, 14:40
П.П. Също имам проблеми и с оборотите на празен ход, ама установих, че ако я качвам в по-високи обороти (над 3000) като карам и после оборотите по светофарите са горе долу стабилни, като карам като баба и почват да играят. :lol: Ебаси кефа.
Това е така и аз съм го забелязал, като я караш пенсионерската се нерви и върти номера 8)

Jororacing
31-05-2008, 15:23
едно знам.... на една кола колкото повече и трепериш и пазиш толкова повече се чупи ... затова газ и тва е.... ама то и мн газ неможе че тоа бензин ....и тя както не харчи :D :D :D

ALFA155Ts
31-05-2008, 15:38
А бре вие сте изтрещели отсекъде :shock: :shock: :shock: :metal:

Оги
31-05-2008, 20:32
А бре вие сте изтрещели отсекъде :shock: :shock: :shock: :metal:

:rosso_spider: :big_beer: :picnic:

Алфа бира и пикник и проблемите са решени :D

arieca155
31-05-2008, 21:40
за една седмица на мойта и навъртях 1500 км.когато трагвах нямах грам съмнения дали ще ми врътне номер.дал съм много пари по нея:ремонт накутия,ламбда сонда,носачи 2,маншони 4,макферсони 2,тмпон на кутията 1,помпа на съединител 1,ремонтен комплект заден 1,брава шофьорска врата 1,дръжка 1,картер 2и т.н.имал съм мисли да я продам защото ми е дотягало но не би.това е от безпаричие.пожелавам на всеки да може с лекота да си поддържа колата.
жалко за иронията ,за това че колегата е стигнал дотам.

75TwinSpark
31-05-2008, 22:07
Абе който не търси не намира
И аз съм карал служебна кола на 15г. на която не е сменяно нищо 7г.
също така съм ДОЛИВАЛ по 4л. масло.Като казвам нищо не е правено имам впредвид даже и филтри.
И колата си вървеше

koolio
01-06-2008, 14:00
Колегата автор на темата вкарва убийтвена ироия, преминаваща в сарказъм. Това не е първият път, в който казва, че кара Алфа само защото е евтина.наистина му се чудя защо не си реши проблема с една Астра 1.4 с газово, а досажда на хората.
Колега, недей да се обиждаш, но приеми, че има и хора, за които колата не е просто за да не ходят пеша.

ALFA155Ts
01-06-2008, 20:07
Колегата автор на темата вкарва убийтвена ироия, преминаваща в сарказъм. Това не е първият път, в който казва, че кара Алфа само защото е евтина.наистина му се чудя защо не си реши проблема с една Астра 1.4 с газово, а досажда на хората.
Колега, недей да се обиждаш, но приеми, че има и хора, за които колата не е просто за да не ходят пеша. да малко съм попрекалил с иронията ама вече ми писна да чета теми едни и същи всеки реве и специално в раздел "145-146" Аз кога съм изревал да попитам ? И ако съм ти досадил много колега извиняваи. А ако искаш да ти стане още по досадно влез в раздел 145-146 Е аз пък реших да пусна една тема там по различна от оплаквания оплаквания оплавания и само оплаквания...... какво да направя че са ми преместили темата в общи приказки . :roll:

oem
01-06-2008, 20:16
Аз от моята съм много доволен. Само един проблем има. Много върви пък не гори. БМВ-та разни ги спуквам от одма. Като и подам започва да ускорява от 1000 до 7200 по един и съши начин. Като вдигна над 150 става много стабилна на пътя. Даже мога и волана да пусна, тя сама ще се движи на право. Тва части: ламбда, дебитомер, вариатор не съм ги чувал тези неща. Маслото и то евтино, данъка с радост си го плащам.

Orm
05-06-2008, 23:56
И съм сигурен че след всички тези ревове всеки един от вас сектантчетата като си продаде старата алфа ще си купи какво????? Естествено друга алфа........ :naughty:

gogo23
07-06-2008, 03:06
аз на моита и навартях 25 000 за 6 месеца ,от както я купих 2 ра ,от бг.ама ве4е по4ва да си показва рогатасяка седмица по не6то става,и трябва да се прави,ама си е алфа :lol:

wasp
07-06-2008, 08:45
И съм сигурен че след всички тези ревове всеки един от вас сектантчетата като си продаде старата алфа ще си купи какво????? Естествено друга алфа........ :naughty:

аф корсе! (или в краен случай мазерати) :)