Log in

View Full Version : Плафоните в купето- проблем

didod
30-05-2008, 22:38
Значи за 2- ри път се появи тоя 'феномен'- както си карам, ми светват плафоните и едновременно с това лампата за ръчната. Ако дръпна ръчната наистина, плафоните гаснат. Ако колата е угасена, при отворена врата светва и лампата за ръчната. Забавеното гаснене не работи и т. н. Случайно някой да е имал този проблем? :lol:

MaVrUt
30-05-2008, 22:42
някво объркване ф ел. системите, сиг е от окисляване, на мене пък постоянно ми светят плафоните отзаде , не онея въртящите ами големите, квото и да направя ми светят :roll:

didod
30-05-2008, 23:11
е а де... :lol: миналия път се оправи сама, ама да видим тоз път. :)

martzaro
31-05-2008, 00:18
Ми явно колата ти си има собствено мнение по всички въпроси :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: типично за италианско момиче :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

manolito
31-05-2008, 16:29
Най вероятно е релето , и аз имах подобен проблем. В таблото с предпазителите е мисля че беше 3 или 4-тото от дясно на ляво. Това реле не е взаимозаменяемо с другите щото е пълно с електроника вътре. :wink:

didod
31-05-2008, 22:51
ами явно не е от релето, щото като го извадя, плафоните гаснат, но не и лампата за ръчната. А за мнението си прав. :lol:

manolito
02-06-2008, 16:54
Честно казано , не виждам връзка между плафона и лампата на ръчната... :roll: Огледай си бутончето под лоста на ръчната , което задейства контролната лампичка. :wink: