View Full Version : скорости на 145/1.6 TS
Проблема е от половин час.Както си карах и установих че скоростите които се включват назад,2-ра,4-та и задна не включват,т.е. включват много трудно и изключват сами,трябва да се държи лоста с ръка,за да се използват.Сигурно е за сервиз.Ще съм благодарен за всяко мнение,дори и да ме насочите към сервиз,който таботи в неделя.
Nasko_77
31-05-2008, 18:22
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
Звънни тук,ще ти помогнат :wink: :wink: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814[/quote]
Благодаря,момчета.Успях да се справя сам.Абе днес бях в сервиз за климатици уж да ми го оправят.Та там нещо бяха барнали и жилата на скоростите опираха някъде.Нервирах се,слязох до колата,разхвърлях всичко,а те пуснали една букса точно там,където не трябва.Преместих я,вързах я със свински опашки да е надалеч и се оправи.А тези хубавци освен че не направиха нищо с климатика,а нанесоха и още поразии.Даже ми взеха и пари.Така ме е яд,че...не си намирам място.Ще помоля и за информация за свестен сервиз за климатици,ама да разбират от Алфа,че тези днес ми скъсиха живота.Предварително благодаря!
Nasko_77
31-05-2008, 21:43
И точно в линка който съм ти пуснал... има.
Все пак от колеги с Алфи е правена темата и вероятно са ги посещавали. :lol:
Или не обичаш да четеш май. :)
Споко де,мен ми се е запалила главата,проблем ли е като съм попитал за нещо,което е би трябвало да забележа.Нека запазим добрия тон на приличната комуникация.Но тези в Банишора направо ми съкратиха живота.Освен това загубих 5 часа и не малко пари.
Nasko_77
31-05-2008, 22:05
Споко де,мен ми се е запалила главата,проблем ли е като съм попитал за нещо,което е би трябвало да забележа.Нека запазим добрия тон на приличната комуникация.Но тези в Банишора направо ми съкратиха живота.Освен това загубих 5 часа и не малко пари.Колега, аз съм спокоен :)
Не разбрах само къде е лошия тон и не приличната комуникация :shock: :)
Явно наистина си доста афектиран.
Може би Сте прав,започва да ми минава.Но и Вие на моето място нямаше да се чувствате добре.5 часа загубени в сервиза,100 лв за нищо и повредени части,които сега трябва да търся и не се знае дали ще намеря.
Nasko_77
31-05-2008, 22:32
Може би Сте прав,започва да ми минава.Но и Вие на моето място нямаше да се чувствате добре.5 часа загубени в сервиза,100 лв за нищо и повредени части,които сега трябва да търся и не се знае дали ще намеря.Разбира се колега... искренно ти съчувствам.
За това те подканих и втори път... просто да се зачетеш малко из форума.
Има много полезно инфо.
Всички сме страдали от разни случайни сервизи... за каквото и да се те :(
И не забравяй: Ходи там където вече е пробвано :!:
Има много изписано къде :)
П.С тук не си говорим на ВИЕ. ТИ.. е по-приятелско :P
Успех!
Мерси,Наско(сигурно така се казваш).Надявам се сервиза в Княжево да е на ниво.
tokata_pz_flex
31-05-2008, 22:53
Щом е препоръчан , е на ниво ;) Успех с колата ;)