View Full Version : Събота вечер в ресторанта...важно за хората които ще са там.
Днес говорихме пак с човека от хотела и трябва утре привечер да му заявим как ще организирма вечерята в ресторанта.
ако някой може да напише и бройката на хората които ще дойдат от станцията на мвр и хотела на Балкан ще съм благодарен.
За пиенето, ще можем да си внесем алкохол...безалкохолните ще ги поръчваме от ресторанта...ако някой иска може да си поръчва алкохол на място.
Възможностите за ядането са две:
Първата е:
Нещо като шведска маса на всяка от масите които ще са за по около 10 човека всяка. На всяка маса ще има 4 вида салати..например Шопска,Овчарска, Мешана и снежанка...мезета, различни видове хапки и пържоли например тоест...достатачно, за да се наядем. Куверт ще е 12лв, но можем да решим да е 10лв. като някой неща ще изчезнат от менюто. Това ще спести огромното чакане когато 80-100човека направят поръчки на готвача едновременно. Някой може да е решил да яде по малко от 10лв например и да иска сам да си поръчва...тогава минаваме на вариянт две.Ако решим да правим този варянт, трябва да имаме точно броика на хората за вечерта...от нашите две хотела бройката е ясна горе долу...но и пари ще трябва да съберем.
Втората:
Всеки сам си поръчва според менюто...цени на менюто има във филмчето което направих от долна баня...но са горе долу като в среден софийски ресторант...да не каза в повечето....овчарската салата е 3лв някъде.
искам да гласуваме, но не чрез анкета за да можем да видим кой е съглсен и кой не...Защото на анкета може да гласува всеки и няма да разберем волята на хората които ще доидат вечерта в ресторанта.
Аз съм съгласен - от петък съм там, та само кажете на кого и къде да платя :D
Мълчанието е знак на съгласие, САМО ДЕТО НЕ ЗНАМ С КОЕ ОТ ДВЕТЕ :evil:
с няколко човека говорих и те са съгласни на първия вариант...с 10 или 12лв. куверт да е на човек...
Трябва ми инфо какво мислите, защото не искам да се получават после пак скандали, на нас ни е най-лесно всеки сам да се оправя там и да си чака.
аз съм ЗА това всеки да се спасява...
са като кажеш 10лв и пак ше писнат
тоя не яде оня не пие а третия си носи ...
ако през самия ден се направи няква организация, ок
но ми се струва че особено пък за 100 човека както казваш ти, е направо на ръба....
мое мнение де....
В самия ден няма как да стане да се организира...
Аз пак казвам най-лесно е да остави всеки сам да се спасява...един ще яде друг ще си легне гладен и ядосан...
Ако оставим нещата неорганизиранеи ще настъпи страшна каша...
Но като гледам че никой нищо не пише отиваме към втория вариант...за който иска може да си направиме с куверт другите да се оправят.
ми да направим както прави Жорко със стикерчетата
който иска предварително да даде 12лв за събота вечер
да го заяви ТУК :)
ко ша кажеш?
аз предпочитам да си поръчвам на воля, щото даже не знам колко народ ше идва с мене, та ка че, аз оставам без "куверт"
Alfamaniak
04-10-2005, 20:54
Леле какво стана тука да поръчвам докато салатите не са свършили и за мен 2 куверта :lol: :lol: :lol: :tequilla:
Евгени каза че ше доведе кебапчия, аз си носим ракията...
начи аз съм напрао "фитка" ;)
30 кибапшита на ситно нарезанки ... мммм ... с червен пипер от накълцани люти чушленца :flamingdevil: :flamingdevil: :flamingdevil:
И за мен 2 куверта аз съм навит който неще да се оправя не искам да стане като последния път при кмета моля ви се :evil: :evil: :evil: ако трябва да дам пари дръннете една шайба 4е тиядни имам мнооо работа :wink: :wink: :wink:
2 куверта за мен :lol:
Турбоделта ще ядеш ли ве? Писна ми само у форума да те храним :lol:
75 2.0 turbo
05-10-2005, 00:17
аз ще мина на фотосинтеза а и 4е каем на жинъта да земи инъ кукошкъ ут селу па да му апнеми :shock:
Alfa User
05-10-2005, 02:27
И аз съм за поръчване на място. Все пак не всички имат сходни вкусове...
Значи куверти за:
Мен 2броя
Бобо 2броя
Мъри 2броя
Гиги 1брой
Киро 2броя
Бат Вас 1брой
+6 журналиста
Утре ще питам още няколко човека иначе до тук сме една маса...
Явно две три маси ще сме на куверти другите се оправят на място.
Ми аз доста се колебах ама май ше поръчвам на място щото като седна на ракия и изяждам поне 2 да не кажа 3 салати........и чак тогава ям!
П.С. Некой нема ли да уреди някоя готина ракия та да се коалораме..........тука при нас има една дето и викаме шефската, щото е на шефа ама се продава по 7лв килото ма не е кой знае кво........ :roll:
ще се опитам днес да се свържа с един шемет дето му пихме ракията на морето по лев и пеесе литъра неква полусинтетика ама незнам... на морето оцеляхме но там е друго... а има и водка по левче. да се пробвам ли или не ви се рискува :?:
ще се опитам днес да се свържа с един шемет дето му пихме ракията на морето по лев и пеесе литъра неква полусинтетика ама незнам... на морето оцеляхме но там е друго... а има и водка по левче. да се пробвам ли или не ви се рискува :?:
Е стига бе бате..................нема да повръщаме от кофти качество а от количество все пак :wink:
Целта е да е качествена..............Валееееее, аз тая врачанската не съм я пил......... :roll:
Мое да видим в Карабунар евентуално
Е стига бе бате..................нема да повръщаме от кофти качество а от количество все пак :wink:
Целта е да е качествена..............Валееееее, аз тая врачанската не съм я пил......... :roll:
Мое да видим в Карабунар евентуално
тя врачанската аз неам от нея, и вече не я пия ;) тя блъска на казан та не се носи
аз мисля че "Пещерска отлежала" е много добър избор....
ако искате аз см за коалиция....
ми имам и друга оферта - поморийска от бившето текезесе :mrgreen: ма тя отива на 5лв/литърА ПЪК И е малко тежка гемия човека дето я носи
Kostadin
05-10-2005, 10:04
ако успея да се класирам за феста, че излезе един ангажимент ще донеса няколко литра домашарка салатите са от вас обаче :hehe: ракията е просто медена.... само че треее да ми пазите място в ресторанта :lol:
Е това за 1,50 лева вярно е някаква полусинтетика - то кило грозде е 0.80 ст ако го изкупуваш на полето - та вие си правете сметката-да няма вместо "мека топлина" - "мека слепота"
Мони като каза че ядеш по много салати, ми напомни за един случай при който се бях напил с вино и след това съм изял седем (7) зелеви салати с една ракия - та после една година ми викаха Васко Салатката, та мисълта ми е по - внимателно със салатите :D :D :D :D
Трябва да видя в долапа, ама май има все още една д'ръта Троянска сливова, ма не много де колкото кака Дедра - 15 лета и зими. Ако е останала ще връпна една бутилка да видите к'во е това нящу.
Айдее ракията от мен имам доста ще набавя :lol:
Тия дет ми беха на сватбата знаят колко е качествена :wink:
Айдее ракията от мен имам доста ще набавя :lol:
Тия дет ми беха на сватбата знаят колко е качествена :wink:
ахам ....доколкото си спомням се пиеше да;)
Така прегледаните по-горе постове, ме карат да смятам, че съм член в клуб за домашарки резачки! Как така още сте живи бе момчета?????
Така прегледаните по-горе постове, ме карат да смятам, че съм член в клуб за домашарки резачки! Как така още сте живи бе момчета?????
трудно ли ти е да го осмислиш :))))
ми има и жизнени хора бре, еле аз;)
Аз само да спомена че ако е възможно искам 2 куверта ако е късно зарежи. А иначе ще вида аз ква ракийка имам, но дет вика бат Валъо най добре си зеем Пещерска. :D :D
Аз само да спомена че ако е възможно искам 2 куверта ако е късно зарежи. А иначе ще вида аз ква ракийка имам, но дет вика бат Валъо най добре си зеем Пещерска. :D :D
оф аре пишете ме и мен с 1 ку-верт
ама искам офчарска салатЪ ;)
а Гиги, тая на бобо става рикия бе и аванта ше доде сметам това е добар аргумент;)
RAKIA MAGISTRA VITA EST
"ракията е майка на знанието"
The beginning.........
П.С. Некой нема ли да уреди някоя готина ракия та да се коалораме..........:
Бобо, не ми се вярва, че имаш още, след това което се изпи на свадбата. От каде ги точиш бе човек?
Айдее ракията от мен имам доста ще набавя
Браво бе Марио, на Дядо ракийката ли ще гепиш, не съм го очаквал....:-) АЙДУК
Трябва да видя в долапа......... има все още една д'ръта Троянска сливова, .................. ще връпна една бутилка да видите к'во е това нящу.
Имаме и специалист производител...:-)
Е това за 1,50 лева вярно е някаква полусинтетика - то кило грозде е 0.80 ст ако го изкупуваш на полето - ............
Костадин ИТАЛФЕСТА ще пропусне ама ракийката.......:-)
ще донеса няколко литра домашарка ................... ракията е просто медена....
Връзкарче момче
.........ми имам и друга оферта - поморийска от бившето текезесе ма тя отива на 5лв/литърА ПЪК И е малко тежка гемия човека дето я носи
Не съм си и помислил, дори за миг, че има ракия, която Вальо не е пробвал....:-)
тя врачанската аз неам от нея, и вече не я пия тя блъска на казан та не се носи
аз мисля че "Пещерска отлежала" е много добър избор....
ако искате аз см за коалиция....
Не се свенят да си го признаят дори..... Само далеч от моята кола, че да си имаме уважението...:-)
Е стига бе бате..................нема да повръщаме от кофти качество а от количество все пак
Топ ОФЕРТА
ще се опитам днес да се свържа с един шемет дето му пихме ракията на морето по лев и пеесе литъра неква полусинтетика ама незнам... на морето оцеляхме но там е друго... а има и водка по левче. да се пробвам ли .............
Съединението прави силата......... дори пред шефа................
.....да се коалораме............ тука при нас има една дето и викаме шефската, щото е на шефа ама се продава по 7лв килото ма не е кой знае кво........
Тук имаме изградено мнение на специалист- познавач, което не закъсня дори за миг!
ще вида аз ква ракийка имам, но дет вика бат Валъо най добре си зеем Пещерска.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
@GT батенце имаш една от мен , рикия де;)))
виждам че си фенче
опхххх размаза ме ....
Абе аз ли не разбрах ама темата беше за куверти за похапване / предмино де/
А я се погледнете 95% от мненията са само за пукане :)
Ълкухулици ниедни :lol:
тъй, имам лощи новини
бобо е свършил рикията от сватбата
демек требе да се оправяме
ше пусна отделна анкетка кой иска се вкл в купуването на ракия
:)