View Full Version : Светна поредна лампа :(
Колеги,
Моля за помощ. Преди малко докато си карах на няколко пъти ми присветна една от лампичките на таблото, но тъй като няма книжка на колата, нито си намерих схема на идикациите моля някой да сподели какво е това чудо :).
Лаппичката свети в червено, намира се в ляво от идикациите за къси / дълги светлини. Представлява нещо като правоъгълник с две черти от двете страни.
Простете техническата ми неграмотност :)
cvetelin
01-06-2008, 23:17
да не е кръг с по две черти от двете страни ?
ако е.... накладки ...
да колега, може и кръг да е. Просто го ззабелязах само за миг, а на тимно не мога да видя с каква форма е индикацията.
Накладки ми звучи резонно :) имам съмнения за предните.
Благодаря и със здраве
да колега, може и кръг да е. Просто го ззабелязах само за миг, а на тимно не мога да видя с каква форма е индикацията.
Накладки ми звучи резонно :) имам съмнения за предните.
Благодаря и със здраве
Би трябвало да са предните,защото само те имат кабелче.Моята мремижваше и след няколко дена каране спря,кабелчето вече беше се прекъснало.
[/quote]
Моята мремижваше и след няколко дена каране спря,кабелчето вече беше се прекъснало.[/quote]
:) това не звучи много успокоително решение на проблема - хихихихи :)
cvetelin
02-06-2008, 11:06
Моята мремижваше и след няколко дена каране спря,кабелчето вече беше се прекъснало.[/quote]
:) това не звучи много успокоително решение на проблема - хихихихи :)[/quote]
кабелите се опичат с времето и се късат... може и тва да е премигването
но за да си сигурен ... свали и виж кво е положението
Провери си нивото на спирачната течност в казанчето. Доста вероятно е да има нужда да се долее.
cvetelin
02-06-2008, 16:28
Провери си нивото на спирачната течност в казанчето. Доста вероятно е да има нужда да се долее.
тя там свети лампата на ръчната бе самолете...
тая не е ли само за накладки
тя там свети лампата на ръчната бе самолете...
тая не е ли само за накладки
мисля, че колегата cvetelin е прав, преди може би две седмици ми светна лампата за ръчната оказа се, че трябва да долея течност и нещата заспаха :). Въпроса е защо да се в ........ смених само задните накладки, а не и предните :confused:
StarChild
02-06-2008, 22:29
Накладки пич! 8)
Васил Петров
03-06-2008, 15:39
на мен ми светна лампата на ръчната спирачка когато течноста на спирачките бе под нивото (min)