View Full Version : Питане за подходящ хотел в Родопите или Стара планина
Здравейте колеги, имам следната молба - препоръчайте ми хотел в едно (или повече) от следните места:
Широка лъка, Триград, Стойките, Шипково, Рибарица.
Гледах доста по сайтове за почивка, но все пак предпочитам и мнението на хора, които са били вече там и са останали доволни (или недоволни) от даден хотел.
Благодаря предварително! :-)
rapid_boy
03-06-2008, 17:30
В Рибарица е много хубав хотела Евъргийн Палас. На другите места не съм бил, но близо до Триград и Широка Лъка се намира Девин, което е едно невероятно градче и също така има един невероятен хотел Спа Хотел Орфей. За другите градове можеш да влезеш в visit.bg там има много хотели от които можеш да си избереш.
Мен Хотел Рибарица си ме кефи, евтин е и не е толкова зле, поне преди 2 год. не беше :)
В Рибарица е много хубав хотела Евъргийн Палас. На другите места не съм бил, но близо до Триград и Широка Лъка се намира Девин, което е едно невероятно градче и също така има един невероятен хотел Спа Хотел Орфей. За другите градове можеш да влезеш в visit.bg там има много хотели от които можеш да си избереш.
В Орфей съм бил и да ти кажа тия 5 здезди дето сам у дали са мааааааааааалко попресилени :lol: макс. 3
rapid_boy
03-06-2008, 21:35
В Орфей съм бил и да ти кажа тия 5 здезди дето сам у дали са мааааааааааалко попресилени :lol: макс. 3
Нали знаеш че Орфей има два корпуса, единия е луксозен, другия е стандартен, и двата специално са идвали хора от Германия за да ги оценяват и и за двата са казали че са петзвездни. Не знам как реши че е 3 звезди тоя хотел, но щом ти така си казал, така трябва да е :lol: :lol: :lol:
Ако решиш нещо за Тетевен или Рибарица мога да помоагам. А и за Шипково мога, ама там не ми харесва. Чифлика или Априлци около Троян. Незнам какво искаш, но ако си решил Тетевенския балкан ти препоръчвам Черни Вит. Там е за почивка, тихо и спокойно. Рибарица стана като Китен и Приморско.
Ако решиш нещо за Тетевен или Рибарица мога да помоагам. А и за Шипково мога, ама там не ми харесва. Чифлика или Априлци около Троян. Незнам какво искаш, но ако си решил Тетевенския балкан ти препоръчвам Черни Вит. Там е за почивка, тихо и спокойно. Рибарица стана като Китен и Приморско.
Искам следващата седмица да отида за 3-4 дни :-)
Много рових из нета и гледах много хотели, но все пак предпочитам да отседна в някой проверен. :-)
Черни Вит ми звучи добре, Априлци също.
В Черни Вит знам за един хотел (хижа), до който с ниска алфа трудно ще стигнеш, ако не са оправили пътя. Ако искаш там кажи да питам. А в Априлци са много.
Отивай в Триград или около Смолян :) Ако е за почивка и спокойствие, по-голяма магия от Родопи-те няма :) Там ше си намериш на место нещо :) Кво толкова го мислиш ? Отиваш да си починеш - не ти трябва програма :)
в Триград от поне 3 години насам няма места от май до ноември, ако не си си направил резервации поне 3 месеца по-рано
дори и мухлясалата хижа се пълни до козирката
вече не е гот там, много пренаселено стана
в Триград от поне 3 години насам няма места от май до ноември, ако не си си направил резервации поне 3 месеца по-рано
дори и мухлясалата хижа се пълни до козирката
вече не е гот там, много пренаселено стана
Па и град не е даже :lol:
А иначе за съжалиние навсякъде където беше по диво има народ, пубери, селяни и голф игрища :twisted: