PDA

View Full Version : За покупка на 164-ка

BatVas
02-06-2008, 10:49
Остана малко време да ми върнат книжката и сега започвам да търся 164 или 155 2.0 ТС - ама със старите алфови мотори.

Та гледам в мобилето тази обява - някой да има повече инфо, или поне дайте съвети(макар да изчетох раздела 164) каква 164 - ка да търся и какво да гледам и т.н.т
http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11211462594683437

или тази
http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11212222648738989

manolito
02-06-2008, 16:47
За 164 супер , мога да спомена два проблема които са доста често срещани колкото и дребни да изглеждат. Единият е дисплея на климатроника и втория редукторчетата за клапите на климатроника. Много е неприятно да се сваля цялото арматурно табло заради едно редукторче като от детска играчка. :wink: Слабо място е и окачването , гледай да не е разчекната предницата. :idea: :wink:

BatVas
02-06-2008, 17:14
За 164 супер , мога да спомена два проблема които са доста често срещани колкото и дребни да изглеждат. Единият е дисплея на климатроника и втория редукторчетата за клапите на климатроника. Много е неприятно да се сваля цялото арматурно табло заради едно редукторче като от детска играчка. :wink: Слабо място е и окачването , гледай да не е разчекната предницата. :idea: :wink:

Благодаря!!
Прочетох и аз за това - та в тая връзка дисплея не ме притеснява, само да бачка климата.
По окачването - за предпочитане да е с оригиналното окачване ( ако нещо се налага да се пробва рециклиране) щото частите в БГ са боклук за окачването. За разкрачването до 1,20 +,-0.20 май беше :roll: Ама на пръв поглед ще се види трудно (освен ако на са пипали гумите да гледам дали яде тях.
За конкретни екземпляри да кажете нещо от това което има в мобилето или друго да сте видяли подходящо. :?: :idea: :roll:

Boby
02-06-2008, 22:47
Гледам,че се продават няколко добре изглеждащи дизела :roll: или не си фен на нафтата?

BatVas
03-06-2008, 09:44
Гледам,че се продават няколко добре изглеждащи дизела :roll: или не си фен на нафтата?

Aми предпочитам бензинка.