PDA

View Full Version : Писна ми от некадърници

Оги
02-06-2008, 21:36
Получих на моята алфа проблем със спирачките.Бяхя се изрониле задни накладки и блокира зядно дясно колело.

Карам колата в сервиз и казвам всичко да се прегледа и смени по спирачките ,това което е за смяна.След час некъде ми звънят и казват наклатки за от зад и на дясно колело лагер на главина , отивам да взема колата с нови накладки тя по зле от преди не спира и това е.След лют скандал си тръгвам.

Карам колата в друг сервиз и казвам колата не спира като хората , и понеже съм работил с пичовете и им имам доверие оставям колата и си тръгвам.След няколко часа отивам да взема любимата и не спира , оня вади листовете какво е сменяно,аз казвам че не ме грее какво са сменили просто колата не спира.Така и не откриха проблема.
Днес карам колата в друг сервиз и пича за две минути ми каза ,че цилиндърчето е заминало смени го и сега съм Ок.

Ровносметка колата ми е с чисто нова спирачна система и помпа ,като старата е здрава и ми стои е така за спомен от втория сервиз.
Не знам вече ама ми писна от некадърници и от секви такива измислени майстори.

diapper
02-06-2008, 21:56
тцтцтц много лошо. Нищо де всичко е добре,когато свършва добре :)

tokata_pz_flex
02-06-2008, 22:04
Оги , шо не отиде при Весо , той ги лекува с големип чук ;)

Оги
02-06-2008, 22:26
Бях на зор а и пичовете са ми познати уж.А за него не се сетих изобщо :D
П.п Ама сервиза дето ми е адаш си свършиха работата днес :D

Furious 155
02-06-2008, 22:54
тцтцтц много лошо. Нищо де всичко е добре,когато свършва добре :)

Да така е, ама защо трябва да минаваш през всичко това :?: :!: :idea:

Alexanderbb
02-06-2008, 23:11
Е аз затова чакам по една седмица да ми дойде ред за сервиза на Лисан че нервите са ми скъпи

PEPI-2ALFA
03-06-2008, 10:09
Оги , шо не отиде при Весо , той ги лекува с големип чук ;)

Майсторите ли? :twisted:

Оги
03-06-2008, 16:54
[quote="tokata_pz_flex":3k8p4pb0]Оги , шо не отиде при Весо , той ги лекува с големип чук ;)

Майсторите ли? :twisted:[/quote:3k8p4pb0]

Няма да е зле да има и такива с голям чук за майсторите ,които нищо не разбират.

fred
03-06-2008, 19:06
[quote="PEPI-2ALFA":2ufdo696][quote="tokata_pz_flex":2ufdo696]Оги , шо не отиде при Весо , той ги лекува с големип чук ;)

Майсторите ли? :twisted:[/quote:2ufdo696]

Няма да е зле да има и такива с голям чук за майсторите ,които нищо не разбират.[/quote:2ufdo696]

Ми чука е да не се ходи при такива "майстори", потвърждава се и старата максима аман от познати

Orm
07-06-2008, 09:53
Ами колеги какво да кажа ..... от 6 месеца имам едно тропане отдясно.... Пълен оглед на предницата в 3 сервиза и нищо добре че вчера като сменях накладки видях че имам спукано магаре....