View Full Version : Алфа ромео 146 1,4 ts
ludmnlud
02-06-2008, 23:58
Утре си взимам тази кола, 1ва кола ще ми е :) Почти нищо не разбирам от коли все още за това искам да попитам, тъй като колата е пълен инжекцион мога ли да мина по 'тънката лайсня' и да сложа обикновена АГУ или трябва да се изръсвам над 1200 лв за ГИ ? :) Прочетох доста мнения.. Едни казват че може, други, че не може, трети казват че да сложиш АГУ/ГИ на алфа я 'убиваш'. Търся мнението на някой който вече се е сблъсквал с това нещо.. :)
Мерси предварително, дано въпроса не ви се стори тъп :)
Колега, добре дошъл :)
Има такава тема само един ред по-надолу:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24980
А освен това има и раздел "Алфи на газ", такива въпроси обикновено се задават там. Тук за повечето потребители "газ" е мръсна дума.[/url]
ludmnlud
03-06-2008, 00:18
мерси колега, ще попрочета още :)
А някой ако има 146ица ТС с обикновена АГУ да пише :)
има и такива с обикновени АГУ :D не всички са ГИ ! Поздрави и дълго да се радваш на красавицата :wink:
StarChild
04-06-2008, 00:08
Екстра продължаваме да се множим поздрви и безавариино! Относно газта хубаво си помисли!Зависи и колко км. ще навърташ :roll:
clockmaster
04-06-2008, 09:34
Относно газта хубаво си помисли!Зависи и колко км. ще навърташ
Какво има да му мисли - при най-груби сметки един свестен ГИ ти се изплаща за 15-20 хил. км. :idea:
simeonbelev
09-06-2008, 09:33
здравейте!!1 Имам един въпрос,ако не възразявате! Реших да си взема алфа 146,1.6,1996 година, с двигател боксер. Струва ли си и какъв е разходът на гориво, че един приятел яко ме стресна. Благодаря предварително! :)
Здравей, писано е във форума многократно за разхода и за проблемите по колите, но в София под 10-11 не можеш да я свалиш. Просто тежи 1200 кг празна.
Прочети малко в раздела и ползвай търсачката.
@ludmnlud има раздел за газови Алфи прочети и питай там, но аз те съветвам да покараш поне 1000-2000 км. преди да сложиш газова.