View Full Version : Какво става с ЦСКА...?
Незнам да вярвам ли.... :?: :roll: ...но отбора на който симпатизирам, май потъва :!:
Violator
03-06-2008, 15:36
Докато не почне първенството и не мине първия мач от квалификациите на шамп лига не вярвам :evil:
Много лоши работи .... http://torrents.linkos.bg/pic/smilies/levski.gif
мали ако ви кажа кво ми е отвътре..... :lol:
па ако е и верно ...... маалиии
В група ох ...:)
Alexanderbb
03-06-2008, 15:47
Ами с такива крадливи мизерници по върховете какво очаквате
http://dnevnik.bg/show/?storyid=504968
как беше
бог прощава, левски не :wink:
Тия военните с техните разработки, таковаха таковата на всичко :lol:
Тия военните с техните разработки, таковаха таковата на всичко :lol:
..а бе да не е някаква игра...за да е по евтино на новия собственик... :roll: ..ти финасово ги разбираш тия неща?..или надеждите са ми празни? :cry:
еми игра е
добрият вълк трева да върти нещо
да праи пачка
...
Към този момент са ясни 16 отбора, които ще бъдат съперници на ЦСКА в Югозападната "В" група през следващия сезон, ако се потвърди решението да не бъде даден лиценз на клуба за професионалния футбол. Това са Малеш (Микрево), Левски (Елин Пелин), Банско, Пирин (Разлог), Миньор (Бобовдол), Пирин 2001, Витоша (Бистрица), където картотека има кметът на София Бойко Борисов, Септември (Симитли), Сливнишки герой, Чепинец, Места (Хаджидимово), Люлин, Струмска слава (Радомир), Ботев (Ихтиман), Велбъжд и Хебър. Останалите три отбора в Югозападната "В" група ще бъдат определени след квалификации.
голямо дерби ще падне с Малеш Микрево
...сега гледах по тв...дучето как го нареждаше :D .....ама кел фаида, ако се окаже истина...тоя лупи не се наигра...да му е... :guns:
Към този момент са ясни 16 отбора, които ще бъдат съперници на ЦСКА в Югозападната "В" група през следващия сезон, ако се потвърди решението да не бъде даден лиценз на клуба за професионалния футбол. Това са Малеш (Микрево), Левски (Елин Пелин), Банско, Пирин (Разлог), Миньор (Бобовдол), Пирин 2001, Витоша (Бистрица), където картотека има кметът на София Бойко Борисов, Септември (Симитли), Сливнишки герой, Чепинец, Места (Хаджидимово), Люлин, Струмска слава (Радомир), Ботев (Ихтиман), Велбъжд и Хебър. Останалите три отбора в Югозападната "В" група ще бъдат определени след квалификации.
:D :D :D ..... :roll: бих казал Б...но с лупи може догодина и в В
Не става в "Б" - ако нямаш лиценз - там са профи , само във "В" може без лиценз
Сега серьозно - много тъпо , голяма излагация за БГ футбола - дано направят някаква отсрочка до 8 август (както се чува ) да се погасят задълженията и да се покрият изискванията. Трябва да изринат всички от ръководството на ЦСКА с тоя тъпак ЛУПИ - 3 години не са плащали на НОИ, ако това е нормална фирма - отдавна да са и блокирали сметките.
Не става в "Б" - ако нямаш лиценз - там са профи , само във "В" може без лиценз
Сега серьозно - много тъпо , голяма излагация за БГ футбола - дано направят някаква отсрочка до 8 август (както се чува ) да се погасят задълженията и да се покрият изискванията. Трябва да изринат всички от ръководството на ЦСКА с тоя тъпак ЛУПИ - 3 години не са плащали на НОИ, ако това е нормална фирма - отдавна да са и блокирали сметките.
..чиста пирамида 8)
деазнам, много прилича на поредната "сензация"
http://www.focus-news.net/?id=n969321 щом и до там се е стигнало .
Според мен всичко си отива в таз държава бавно и славно аз съм левскар благодарение на такива хора ,но жалко е това което става
До В група няма да се стигне но ми е криво.
А на тез дето се кефят много здраве от Любо Пенев /да духат супата/.
Щом без пари се печели титла със 16 точки разлика "ебаси и вицешампиона"!
САМО ЦСКА
rammstein4o
03-06-2008, 19:26
Както ми казаха на мене преди във една тема за цска... всеки да си гледа отбора...
Ти вицешампиона остави на нас и ходи си подпалвай колата на президента на вашия клуб...
Поздрави
абе пародия е всичко... шампион става отборче без пукнат лев и лиценз, на които играчите му играят с извадени джобове в знак на протест.... дотук добре.. викаш смешно! ама това отборче отвява конкуренцията с 16 точки! е това е вече смешно :lol:
тоя път бая се изложихме... е не колкото серия А.. но ги гоним по резил :lol:
Бе то и ония мошняги Чорни и Батков също крадат от Левски, ама поне засега не са го фалирали(Иначе 4 млн от шампионската лига и парите от трансферите на най добрите им играчи къде са /то затова и Левски окапа, без пари и играчи, какво да кажем/, впрочем това е едно малко отражение на това което става в дъжавата ни през последните ни осем години.
В крайна сметка нито един в момента няма да мине предварителните кръгове на Шампионската лига, та все тая.
lord_chuldarkar
03-06-2008, 20:31
Ми то като няма пари Лупи както и да го суче - пари си няма.
Пък онея от Левски начело с алкохолизираният им "собственик" скоро ще разберат как стоят нещата Тампере идееееее.
Най тъпото е че в УЕФА не знаят нищо защото лицензионната комисия на УЕФА всъщност е излъчена от членове на БФС и е към БФС.
Violator
03-06-2008, 21:40
На мен лично ми стана малко кофти как се държаха към томов, все пак без пари направи шампиони без загуба и 16 точки преднина пред вечновторият. Като няма пари няма............ но да беше намерил нов собственик през ова време. И докато има 5 лефскара в бфсто щ пълно с долни интриги и доносничества
Нищо не ме учудва мен вече ..
Как се пееше .. ееее-е-ее .. честит юбилей!
И един отбор, целия червен, пак е посинен .. ляляля :twisted:
:drunk:
tokata_pz_flex
03-06-2008, 22:04
Тая тема пак ще прерастне в ЦСКА или Левски ...
Тая тема пак ще прерастне в ЦСКА или Левски ...
Да, натам отива, интересно, че досега не се каза дума, че шампиона на БГ за тая година не си плаща данъците, осигуровки, не плаща разни други задължения и едва ли ЦСКА са жертва на интриги, ами все едно да си купиш или продадеш колата и да не си платиш, или да не я прехвърлиш на купувача примерно- а когато те подгонят, да викаш че излъганият е интригант, докато мислим така, за никъде не сме.Ако има и други такива отбори да си понесат и те винага, това е.
tokata_pz_flex
03-06-2008, 22:14
Аз съм заклет Цесекар , но такива управляващи нямат място в родния футбол . Не стига , че сме супер слаби на футболно ниво , ами и да не ни дават да играем заради такива неща ...
Аз съм заклет Цесекар , но такива управляващи нямат място в родния футбол . Не стига , че сме супер слаби на футболно ниво , ами и да не ни дават да играем заради такива неща ...
Абсолютно те подкрепям, аз пък съм левскар, но нямам нищо против и Левски да го пратят в С група, ако е в такава ситуация.Нито пък ме радва факта, че може да стане шампион по този начин.
lord_chuldarkar
03-06-2008, 22:18
Лупи няма какво да го съжалявате, той си е такъв - гледа си интереса и как да преточи някой лев, я от Митал, я от трансферче пък от 2г стана страстен цскар.
Най добре В група лупи, глупи и прочее типове да се изчистят във В група интереса не е голям - продават акциите които има интерес купува и тъй ще се види ще го бъде ли няма ли да го бъде.
Пък за щастливите левскари мога да кажа само още една добра новина - Тампере не се класира за ШЛ.
ДА го и в "лупито". чеп за зеле не става от него - няма и 1 година трудов стаж, с каквото и да се е захванал го е затрил. Може и затова да го слагат - ама ние защо си траем. Още преди 1,5г. си знаехме че с този капут нищо добро не ни чака, ама не го изринахме както се полага на "оборска тор" ..
Дано поне сега се затрие в дън земя, ако отиде при "обичаните" сини още по добре.
И все си мисля че няма да се стигне до крайности .. Ще оправят работата (нали сме отбора на властта :) ).
И наесен с песен в ШЛ (тази година - 2008)
Violator
03-06-2008, 22:58
Пожелавам на подуенци да се паднат с Барса и отново 5:0 не тоя път ще е повече с 5:0 паднаха с дрй тима си. ЦСКА, че 1 година ще пропусне евротурнирите чудо голямо, което за нас е реалност за тях е мечта
ПП забравих Барса играят в трети кръг, няма шанс да им се паднат
още нищо не е 100% ясно! така че да не бързаме с изводите. важното е накрая да има БГ отбор в ШЛ! а как ще се казва - ако ще и Ловеч да е...
томов за мен е мишка! цска стана шампион единствено заради стойчо!
Така е, важното е да има български отбор, понеже сме българи, а не цесекари, левскари и прочее.
А пък и Левски си е първият български отбор, който влезе в Шампионската лига, това е факта, а се съмнявам че ЦСКА щеше да бие Барса, Челси и Шалке или който и да беше третия отбор, айде стига глупости.
alfamicin
04-06-2008, 09:54
След дъжд,качулка слагате!
Защо чак сега реагирате,уважаеми и не чак толко уважаеми фенове на
ЦСКА?
Защо след като се говореше,че нямат пари,че Митал е затрил няколко отбора в Европа,вие вярвахте на глупостите ла Лупи а не на футболистите с обърнатите джобове!
Даже и днес тоя долен комунист пак твърди че не той е виновен а обвини отговорника на апелативната комисия!
Можехте и по-рано да скочите срещу Томов (имате опит в това) ама сега вече е късно!
Обвинявате Батков за вашите неуредици!
Батков може да е всякакъв но неможете да му отречете че е "По-плашач"
Пожелавам на подуенци да се паднат с Барса и отново 5:0 не тоя път ще е повече с 5:0 паднаха с дрй тима си. ЦСКА, че 1 година ще пропусне евротурнирите чудо голямо, което за нас е реалност за тях е мечта
ПП забравих Барса играят в трети кръг, няма шанс да им се паднат
Аз не виждам за какво са виновни Левски - да не би те да им попълват счетоводните документи. Елементарно е да сключиш споразумение за разсрочване - още повече ако очакваш приходи от телевизионни права от УЕФА. Ама то за това "не става само с ядене - трябва и акъл " За миналата година ЦСКА е получил от Кремиковци 21 милиона - (това е много повече от бюджета на Левски - макар те да взеха 4 млн от ШЛ ) Само че от ЦСКА решиха че ще "купуват" футболисти - това е една добра схема за точене - от Кремиковци в ЦСКА парите за да е чисто - после купуваш футболист за 200 000 (реално) а записвате трансферна сума 1 200 000 и си "точвате" 1 млн. А относно задълженията към НОИ - защо чак сега излизат при условие че предните две години е нямало проблем - за това проверете кой от ръководството и акционерите е бил на ръководен пост в НОИ (той уреждаше да няма проблем - не че е било законно) ама този човек вече не е там.
Ей такива въпроси трябва да зададът феновете на ръководството на ЦСКА и на мошенника ЛУПИ :?: :!: :idea:
Violator
04-06-2008, 10:20
При условие, че са похарчили 600 000 лм само за празненствата, а дължат малко под 1 000 000 за които е проблем, дали не могат да ги намерят ако са знаели, че заради тях ще ги изхвърлят от Европа. А Бай Ганьо да повтаря 1 месец предварително как щели да играят в шампионска лига.
е тия са мноо популярни сега :))))
http://www.sport1.bg/sport1/files/node_images/01/78/096309/CSKA-nekrolog.jpg
BillyBoy`
04-06-2008, 10:53
маи не им стигат на комунистите щото сичко хубаво което е останоло във тая държава продължава да се руши примера опита да се затрие ЦСКА :wink:
При условие, че са похарчили 600 000 лм само за празненствата, а дължат малко под 1 000 000 за които е проблем, дали не могат да ги намерят ако са знаели, че заради тях ще ги изхвърлят от Европа. А Бай Ганьо да повтаря 1 месец предварително как щели да играят в шампионска лига.
Не дължат 1 млн
"По различни данни задълженията на ЦСКА в момента са между 12 и 15 млн. лева. Дълговете на ЦСКА не са от вчера. Още от лятото на 2005-а клубът дължи 450хил. на НОИ. Клубът дължи 1.4 млн. към НАП, 800 хил. към ДАМС и над 10.5 млн. лева по банкови кредити. Отделно ЦСКА не е изплатил всички заплати на треньори и премии на играчи, както и вноските по трансфера на Лима и Соуса.
Уж печелившото акционерно дружество не е плащало никакви осигуровки и дължи на НОИ над 2 млн. лева. В същото време собствеността върху клуба остава неясна. А от НАП и НОИ отрекоха да са давали разрешение на "армейците" да плащат разсрочено задълженията си.
Президентът на ЦСКА Александър Томов е бил притиснат от свои подчинени по време на многочасова среща на "Армията". Свидетели твърдят, че спортният шеф Емил Костадинов, треньорът Стойчо Младенов, финансистът Митко Стефанов и председателят на Управителния съвет Александър Гарибов са поставили ултиматум - не намери ли Томов нов собственик на клуба до 7 юни, всички напускат, тъй като не искат да участват в погубването на шампионския тим"
money.bg
ЦСКА не изпълнява условията по 17 параграфа на лицензионния документ
Прав си, че от няколко години Батков казва, че ЦСКА е във фалит, така е.
TheBlueOne
04-06-2008, 11:14
Айде стига с тия конспирации ве, Барса и Ливърпул са виновни, паднали са им гащите от страх да не се паднат с цска и са направили всичко възможно да ги изхвърлят. Аман. Цялата вселена им е виновна но няма да си погледнат в собствената кочина. Отминаха времената на партийна закрила когато не им пукаше от нищо и никой не ги закачаше. Това нещо отдавна трябваше да се случи. "ние не сме знаели..... не са ни казали..". Че за чий го дириш там ако не можеш да прочетеш един правилник и да си подсигуриш всички документи, заеми, разсрочки и тем подобни. Особено към държавата. Вас закон не ви ли лови :?:
Айде R.I.P и повече отбори извън А група не коментирам.
ПС. очаквам сега да ми се нахвърлите :)
alfamicin
04-06-2008, 11:35
Айде R.I.P и повече отбори извън А група не коментирам.
ПС. очаквам сега да ми се нахвърлите :)
Няма да ти се нахвърлят,те много добре си знаят от къде е проблема!
Щом и техния вожд Дучето не каза нищо против другите,а само говореше против Томов,значи си дават ясна сметка за какво става въпрос!
Абе вие не разбирате ли, че всъщност бай ганьо се опитва да мери разни работи с лупи. Какви пари - какви милиони - какви пет лева.
TheBlueOne
04-06-2008, 11:41
Абе вие не разбирате ли, че всъщност бай ганьо се опитва да мери разни работи с лупи. Какви пари - какви милиони - какви пет лева.
Каква ще да е пък тая нова теза сега :shock:
Лупи до живот в цска!
rammstein4o
04-06-2008, 13:09
Ние информирахме, Томов лъжеше
“7 дни спорт” пръв предрече финансовата гибел на ЦСКА
От ноември миналата година "7 дни спорт" алармира непрекъснато, че ЦСКА затъва все повече във финансовия батак и над клуба надвисва опасност от фалит. Докато ние съвестно информирахме за проблемите на Армията, Александър Томов се скъсваше от лъжи. Ето извадка от нашите публикации и коментарите на Томов.
Ето цялата статия цък (http://7sport.net/7sport/the_day/d5056_8.htm)
Не мога да разбера след като всички ви го казаха, включително и аз преди време в темата за 31-вата ви титла, защо сега Левски ви е виновен??? Ако бяхте взели някакви мерки още тогава според мен нямаше да се стигне до тук...
Но не... сигурно Батков ви е харчил парите и ви е теглил заеми... Боби Михайлов е накарал хората в УЕФА да ви прецакат щото е бивш играч на Левски... Руската мафия и извънземните няма ли да обвините???
Или може би победителката в шоуто ясновидци е левскарка и е направила вуду магия на Лупи???
А иначе аз лично не искам Левски да играе на ваше място в ШЛ... предпочитам там да отиде Локо Сф... те са отбор който го заслужава...
Ай със здраве и ще се видим на мача цска - Левски (Елин Пелин)... аз ще викам за тях :twisted:
Абе стига сте се карали де ..... Факт е че има 2-3 мача в годината които се чакат с интерес ( независимо кой отбор играе ) . Ама сега ни лишиха и от това .... :frown: .
Така е като си имаш работа с цигани и томовци ( томов специално пиша с малка буква ) така ще е !!!!
lord_chuldarkar
04-06-2008, 13:51
немога да разбера защо всеки се прави на интересен все едно знае от първа ръка как стоят нещата.
Относно кредитите според медиите 10-14млн (сумата варира) са към банки - т.е. те са разсрочени (незнам някои да взема кредит и да дължи 100% от сумата на една вноска). Задълженията към данъчни и прочее вероятно е трябвало да ги платят.
По въпроса с лиценза обаче има само един отнет лиценз на отбор в Европа за тая година - на Земун (засега) - във всички медии всеки си пише каквото реши и най вече много хора расъждават върху ситуацията, анализират така да се каже при това крайно субективно (7дни спорт най вече, тъй като твърдят че те са знаели всичко много отрано освен това собственик им е Батков).
Вината на Батков - не е в това че е похарчил парите на ЦСКА, а че знаеше решението преди то да излезне и направи всичко възможно да се стигне до тази олелия, която накрая може да се окаже за нищо. 99% съм сигурен че ЦСКА във В група няма да иде за ЕКТ нещата са 50/50.
Томов - той си е томов, квот може краде, Дучето - уял се е ама иска още да яде за чужда сметка единствения човек в държавата с професия "фен" (може би и тоя на левски но не се сещам името му)
И последно - от УЕФА казаха че ще разглеждат на 5ти документите които и пратят комисиите от всяка държава и също че не е проблем отбор да не играе в ЕКТ но да играе в регионалното си първенство.
Колкото до злобеещите левскари - съвсем неуместно в предвид ръководстовото ви, собствениците ви(реалните) и най вече треньорския екип.
По принцип това е жалко за бг футбоал - независимо от кой отбор си.
Ама още по тъпо и жалко е ако има слепи фенове на ЦСКА които вярват на оправданията на Томов, че има заговор - какъв заговор никой не може да изхарчи парите на ЦСКА и да им натрупа дългове - освен самите те - заговор за 17 параметъра по които ЦСКА не отговаря . Просто за лицензията има един лист с въпроси за отговор на които е нужен документ - отговорите са "ДА" или "НЕ" е ЦСКА като не представи нужния документ няма как да пишат.
Значи по неже работя с контролни листа давам пример.
Удостоверение от НАП за липса на изискуеми задължения- ДА или НЕ
Вчера ми става много смешно като цитират Реал Мадрид че имали задължения 240 млн - има разлика между задължения и просрочени задължения - едно е една фирма да има заем и да си плаща вноските , друго е да спре да плаща заема :!:
А ако си спомнята Мишел Платини какво казваше - че УЕФА ще е безпощадна към финансовата дисциплина и неплащане на трансферни суми. Това беше основното му мото в кампанията му за УЕФА
И на фона на всичко това да ми твърдят че има заговор - все едно да кажеш "кой ми сра в гащите?"
Истинските фенове трябва да настояват за обявяване на ЦСКА за публично АД , да се листва на борсата , да са прозрачни всичките му финанси (както са повечето големи клубове) феновете да закупят акции , да участват в ОС и т.н.т
С Мангал начело и Лупи лъжицата президент какво може да стане...
Я прочетете какво става и с Кремиковци.
Оправданията за конспирация срещу прасетата са вече толкова изтъркан рефрен, че само за цирка стават :lol:
А феновете им да вземат да спрат да мразят преди всичко и повече от всичко, може пък да прогледнат!
Чува се, че и Ботев щяли да останат без лиценз (за А ПФГ)!
rammstein4o
04-06-2008, 14:30
@lord_chuldarkar
Мисля че неуспорим факт е че цска последните години е замесен в достатъчен брой скандали относно трансферни суми и неустойки... тъй че моля те не говори наизуст...
Ще спомена няколко случая:
1. Лео Лима (разтрогна за неизплатени заплати след това предния му клуб сезира УЕФА че цска не си плаща траншовете... цска беше пред запор на всички трансфери)
2. Родриго Соуса (същата работа като Лима)
3. Стойчо Младенов (много смех има тука... още не му бяха изплатили неустойката от предния престой, а го назначиха пак)
4. Пламен Марков (спечели дело с/у цска и бяха принудени да му платят неустойката в пълен размер)
5. Шикодзе Удожи (не съм сигурен но мисля че само благодарение на това че шефа на вихрен се е съгласил да разсрочи траншовете не сте под запор на трансферите)
6. Здравко Лазаров (момчето се разбра с Лупи, след което 2-3 пъти му намалиха предложената заплата и така и до трансфер не се стигна)
7. Матко, Дзеферович, Ландзаат и компания знайни и незнайни футболни смешници със има няма един пълен мач за цска в цялата си кариера и в същото време по високи заплати от тези на българските момчета
колкото до заемите от банката тъй като и аз имам такъв и съм наясно... забавиш ли се и идват със съдя изпълнител... но тук идва въпроса на цска какво ще вземат като нямат собствена база... може би правата на играчите ви?
Колкото до злобеещите левскари - съвсем неуместно в предвид ръководстовото ви, собствениците ви(реалните) и най вече треньорския екип.
А относно злобеенето .. ами какво очаквате като дори по време на най-голямата криза в цска вие се занимавате с Левски и неговото ръководство... оправете си вашите неща, ние ще си оправяме нашите...
Поздрави
Violator
04-06-2008, 16:26
И други години сме пропускали европейски турнири ще се оправим, сините фенове да си гледат тяхното отборче.
Купа на УЕФА ще има за всички :)))) не се блъскайте :))))
айде още 3 дни и почва европейското :)
аз съм цесекар повече от 30 г.,но моите уважения към Т.Батков който днес излезе по ТВ и точно и ясно обясни ситуацията(по принцип-без значение ЦСКА или ЛЕВСКИ).Има си точки за спазване,има си дати такива и толкоз.В крайна сметка като не си платиш тока ти го спират и това е.А нашия тюфлек Томов първо не дойде,а за капак прати тоя мишок Гарибов който не можа нито да убеди някого в нещо,нито се опита.И най лошото в случая е че търсят някакви конспирации и под вола теле,а не да станат и да кажат :осрахме се,няма пари,досега карахме на кредити и т.н.А относно ставането на шампиони без пари ще кажа че не само не е без пари,ами е с кредити което емного по -зле..........В заключение ще кажа:каквото кажат UEFA това ще е,за "В" мисля ви е ясно че няма как да стане,но от 2009 незнам колко отбора ще има(професионални) в България.Ще видим
САМО ЦСКА
lord_chuldarkar
04-06-2008, 19:21
... оправете си вашите неща, ние ще си оправяме нашите...
Поздрави
за говоренето на изуст мисля че съм уточнил в предния си пост, че това са неща тиражирани в медиите, нито защитавам томов нито плюя батков аз си имам мнение и за двамата - а то е че са двете страни на една и съща монета, две мухи на едно и също лайно и прочее.
а за цитата от твоето мнение мога да ти отговоря в същия стил - направете си тема "какво става в левски" и си пишете там по същия въпрос ние феновете на ЦСКА ще си пишем тук и готово, няма да се налага да чета коментари като - прасета, чорбари, цуца и прочее.
Не мисля че е нужно да отговарям дори на такива определение тъй като този които ги е писал вече е бил наказан от майката природа с лишаване на необходимия брой мозъчни клетки.
Мнението ми за случая ЦСКА е че в момента се дига шум до бога, но като излезне становището на УЕФА ще се види кой какви ги е надробил - за ЦСКА ясно няма пари и се опитва да мине между капките всички знаем за възможностите на Томов за Левски какви ще са ползите не се знае засега чува се че и Милан се точат за място в ШЛ а Рейнджърс са с отнет лиценз за хулигански прояви.
ЦСКА е аут от Европа окончателно
ЦСКА остана без лиценз от УЕФА
Администрацията на УЕФА е разгледала всички представени документи във връзка с лицензирането и допускането на ЦСКА да участва във Шампионска лига на УЕФА за сезон 2008/09 година, както и изпратеното писмо от БФС.
УЕФА ясно изразява своята позиция като подчертава, че трябва да бъде гарантирано еднакво и равнопоставено третиране на всички клубове и не могат да бъдат допускани изключения и да се дават отсрочки.
Така УЕФА отказва да издаде лиценз и не допуска ЦСКА да участва в Шампионска Лига на УЕФА за сезон 2008/09 година, като това решение е окончателно.
http://news24.bg/newsDetail.php?new_Id=2770
Александър Томов официално подаде оставка
Томов напусна управата на ЦСКА
Президентът на ЦСКА Александър Томов официално е подал оставка, след като "червения" клуб е бил уведомен от УЕФА, че е невъзможно да получи лиценз за участие в евротурнирите.
"Длъжен съм да го направя, но ще продължа да помагам на ЦСКА. Аз съм президент и трябва да прикрия по-младите си колеги и ще поема цялата вина. Не се занимавам пряко с управлението, но няма да обвинявам никого, че не е успял да реши проблемите тази седмица", заяви Томов за "Дарик".
"Засега няма пред кого да подам оставка, но ще намеря", каза Томов. Той допълни, че предава управлението на клуба в ръцете на Емил Костадинов.
http://news24.bg/newsDetail.php?new_Id=2771
Violator
05-06-2008, 11:47
Честито на всички сини фенове и да няма много :bangin: по канчето, че после ще ги скъсам от гавра :P
DerMeister
05-06-2008, 11:51
Честито на всички сини фенове и да няма много :bangin: по канчето, че после ще ги скъсам от гавра :P
Кво честито, сега ние трябва да се излагаме вместо вас. :lol:
И да си кажа мнението. Не мога да разбера там разни дучета, мучета какво са се разпищяли как било гавра с футбола, легендарен тим, народа блабла. Еми не покриват изискванията и тва е. Ювентус видяхте ли какво ги направиха? Играха си като пичове в долната дивизия и сега пак са си в Серия А. Като не си по правилата те наказват.
И други години сме пропускали европейски турнири ще се оправим, сините фенове да си гледат тяхното отборче.
Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма :lol: :lol:
Violator
05-06-2008, 12:05
Да съгласен съм, няма да играем и да пищи и да не пищи това е, но е хубаво закона да е какъвто за едните такъв и за другите
Violator написа:
Да съгласен съм, няма да играем и да пищи и да не пищи това е, но е хубаво закона да е какъвто за едните такъв и за другите
Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма Laughing Laughing
Ние когато сме играли на полуфинали вие сте въздишали само пред телевизорите Twisted Evil
05-06-2008, 12:26
Violator написа:
Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма Laughing Laughing
Ние когато сме играли на полуфинали вие сте въздишали само пред телевизорите Twisted Evil
05-06-2008, 12:32
И то не на един. ЛЕВСКИ на полуфинал = От умрял писмо
DerMeister
05-06-2008, 13:11
Айде детска ви работа пак, не знам как някои хора не осъзнават, че не блестят с особен умствен багаж като започват такива малоумни спорове с лафчета от пиянски вечеринки.
Violator
05-06-2008, 13:14
Айде детска ви работа пак, не знам как някои хора не осъзнават, че не блестят с особен умствен багаж като започват такива малоумни спорове с лафчета от пиянски вечеринки.
Е ти от някой който следи БГ първенство очакваш ли някакъв голям умствен потенциал :lol: Включително и мен :oops:
bobi_j_i
05-06-2008, 13:42
Алоооо, колегата, айде без обиди и да не си гледаме коефициента на интелигентност. Това беше отговор на провокация. Факт е, че ръководството на ЦСКА е сгафило много, но е и ФАКТ, че ЦСКА има най-големи успехи на "международна сцена" от всеки друг български отбор.[/quote]
Леле колко мъка има при вас! Дали защото ви е скъп бензина или.......?!?! Какво се занимавате толкова с ЦСКА?! Не са платили, наказани са и......това е. Нищо особено не се е случило. То отдавна е ясно, че единствеия изход за българския футбол е да не е професионален, за да намалее интереса на престъпниците към него. А за прасетата, говедата, цуца и други подобни......те по това само си личи кой колко има в главата. За тези пък, които повтарят репликите на сините шамани за комунизма и Добри Джуров (забравяйки за Цола Драгойчева, за Батето и за Тато) - ами то не само, че няма никой там, ами направо си е пусто, та се налага някой друг да вкарва някакви мисли и пропаганди.
П.П. А модераторите спят ли?! Или вече във форума обидите се приемат за нещо нормално? Не само, че няма нищо изтрито, но и забележки не виждам!
...... Какво се занимавате толкова с ЦСКА?! Не са платили, наказани са и......това е. Нищо особено не се е случило..................!
Прав си!!! Ей го и Порто е без лиценз ама няма вой ....а да сравняваме Порто с БГ футбола :roll:
Знаете ли че в БМВ форума тази тема беше изтрита поради ужасното отношение на хората ЦСКА Левски
DerMeister
05-06-2008, 13:59
Алоооо, колегата, айде без обиди и да не си гледаме коефициента на интелигентност. Това беше отговор на провокация. Факт е, че ръководството на ЦСКА е сгафило много, но е и ФАКТ, че ЦСКА има най-големи успехи на "международна сцена" от всеки друг български отбор.
То е и факт, че е голяма тъпотия да се спори на тема Левски - ЦСКА, Мерцедес - БМВ, италиански - немски коли и т.н. и т.н., но постоянно някой започва да води такива спорове, щото се чувства длъжен да изважда яко хитроумните коментари и всеки почва да ръси тъпотия след тъпотия. Това имах предвид. Никой не съм обиждал конкретно. Виждал съм много умни и разбрани хора да започват да водят фанатизирани спорове и да обиждат, понеже не могат да си махнат червените или сините очила, през които гледат света. :wink:
lord_chuldarkar
05-06-2008, 14:02
само неразбрах томов на кои е подал оставка?
Ето отговор ана въпроса поставен в заглавието на темата "Какво става с ЦСКА?"
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=139670&srcpos=1
bobi_j_i
05-06-2008, 14:10
То е и факт, че е голяма тъпотия да се спори на тема Левски - ЦСКА, Мерцедес - БМВ, италиански - немски коли и т.н. и т.н.,
:th_up: Спор няма.
TheBlueOne
05-06-2008, 14:25
Бяга човека, като го псувате и гоните, кво искате :lol:
Току що подалият оставка президент на ЦСКА Александър Томов призна, че е бил длъжен да си тръгне предвид на стеклите се обстоятелства.
"Длъжен съм да го направя, но ще продължа да помагам на ЦСКА. При тези обстоятелства е нормално да напусна. Поемам вината и не искам колегите от ръководството на ЦСКА да понесат удари. ......
Хахахха, да продължава да помага както досега :twisted: .
http://www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_012.gif (http://www.smilies.4-user.de)
Violator
05-06-2008, 14:48
Какво да сигнализираме, Гибона излиза и вика, че уредил мач между Ботев и сините като му обещали трансфер, Ботев пада него го прекарват и никой не обръща внимание. Когато биете действащ европейски шампион на неговия стадион или го отстраните тогава ще говорим. Сега сте като едни дребни животинки които видели, че слона се е спънал и почват да хвърлят кал по него.
Какво да сигнализираме, Гибона излиза и вика, че уредил мач между Ботев и сините като му обещали трансфер, Ботев пада него го прекарват и никой не обръща внимание. Когато биете действащ европейски шампион на неговия стадион или го отстраните тогава ще говорим. Сега сте като едни дребни животинки които видели, че слона се е спънал и почват да хвърлят кал по него.
Брех, това ЦСКА излезе като Милан и Барса, ама на квадрат,
Ама Левски ви скупква от бой най редовно, особено пак подчертавам, след политическото толериране на ЦСКА до 1989, след това май нищо не се е случило особено с ЦСКА, защо ли, вече 17 години :shock:
ае ся, не се изживявай като трол.
това си е чисто провокативен пост, който няма начин да доведе до нещо добро.
моля другите потребители да го игнорират.
Violator
05-06-2008, 15:25
Брех, това ЦСКА излезе като Милан и Барса, ама на квадрат,
Ама Левски ви скупква от бой най редовно, особено пак подчертавам, след политическото толериране на ЦСКА до 1989, след това май нищо не се е случило особено с ЦСКА, защо ли, вече 17 години :shock:
Последните години си спомням две победи с по 3:0, а последният сезон статистиката е победа за ЦСКА над Левски с 1:0 и 1:1 на това спукване ли му викаш?
Бяга човека, като го псувате и гоните, кво искате :lol:
Току що подалият оставка президент на ЦСКА Александър Томов призна, че е бил длъжен да си тръгне предвид на стеклите се обстоятелства.
"Длъжен съм да го направя, но ще продължа да помагам на ЦСКА. При тези обстоятелства е нормално да напусна. Поемам вината и не искам колегите от ръководството на ЦСКА да понесат удари. ......
Хахахха, да продължава да помага както досега :twisted: .
http://www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_012.gif (http://www.smilies.4-user.de)
....а бе "МАЙКА МУ" на Томов...що не е патувала с Титаник едно време... :roll: .....та ЦСКА сега да е по добре :D ...е това ми се върти в главата...ама на...сами сме си виновни :!:
DerMeister
05-06-2008, 15:53
http://zagrada.bg/show.php?storyid=505977
:shock: Потрес! Щели да блокират центъра, па и държавата била виновна! Аз предлагам да изпратим жалба до ООН?!?! Ебаси комедията.
Аз предлагам да постегнат всички стадиони за В групата,та нали ЦСКА ще играе на тех. :lol: :wink:
TheBlueOne
05-06-2008, 16:10
:shock: Потрес! Щели да блокират центъра, па и държавата била виновна! Аз предлагам да изпратим жалба до ООН?!?! Ебаси комедията.
Хахахахха, абе мани, то тва стана по голям проблем от Косово и ивицата Газа взети заедно :shock: . Аз не знам как не са се обадили на Буш да бомбардира УЕФА, че са отсранили най великият ПФК АД клуб на света, измислил тази велика игра.
По добре да го отнесат до извънземният галактически апелативен съд. :lol:
Томов пожизнен президент, Гарибов директор, и Стоичков треньор!!!
... :roll: ..то само те, май не са я блокирали!...ако изключим някой друг мач!...с който затрудняват движението...след 89г на народа само това му остана да протестира(кой за какво се сети :D :)......а ма пая е за друг :wink:
Крайно време е за КЛЮЧ.
Иначе за да вляза в тона на някои колеги лесно може да се отвори и една тема за "Какво става на ГейАрена" например и т.н.
Крайно време е за КЛЮЧ.
Иначе за да вляза в тона на някои колеги лесно може да се отвори и една тема за "Какво става на ГейАрена" например и т.н.
... :D :D :D ..не им се връзвай!.....те и на стадиона само си лаят...и незнаят за какво иде на реч....ама играта е друга :wink: ...футбол се казва тя...ама при нас май я няма.... :roll: