Log in

View Full Version : Откраднаха ми бусчето!!!

millko
06-06-2008, 08:13
Снощи ми откраднаха Субаруто пред къщата във Владая!!! :shock:
Не мога да повярвам,че някой ще краде такова нещо!Слагам една снимка(не е негова,но е абсолютно същото),ако някой случайно го мерне да звънка-0888223088-Милен.
Марка:Субару Е 12 4X4
Рег.N CA 7442 MB
Цвят: зелен металик.(има ръжди по задните калници)
Бусчето няма каско и документите са в мен.

santo_traficante
06-06-2008, 08:33
вече е на части.
как няма едро габаритни части за тях :wink:

Бобби
06-06-2008, 09:08
Не трябваше да казваш, че няма каско.... :roll: ....така поне гадните копелета да изпитват някакви притеснения...ако случайно го прочетат!
...да не би да имало стока в него?.....ако е така..може и да го откриеш...иначе за съжаление santo_traficante ще излезе прав...

millko
06-06-2008, 09:27
Имаше два нови носача за Алфа 155 и два нови спирачни диска Brembo за Алфа 75.Горе долу 1/3 от стойността на бусчето!На КПП-то на Владая,полицаите ми викат търси си го по селата наоколо.ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА!!! :brickwall:

Бобби
06-06-2008, 09:44
...е това им е дошло бонус!....помислих да не е било натъпкано със стока бая..... та заради това да се изпарило..... :roll: ... иначе за държавата си знаем.... :evil:

tokata_pz_flex
06-06-2008, 10:40
Изроди :shock: дано се намери , цяло ;)

lyuli
06-06-2008, 11:34
напоследък е станало ужас - горе долу като началото на 90-те. На една колежка в Изток й откраднаха тасовете на Полото, а преди това и разбиха стъклото, но нищо не бяха взели (може би панела са търсили)
Тази сутрин пък минавам в квартала покрай едно BMW 3-ка - червена, яко наточена, вътре кожа червено+черно и т.н., но и тя не беше пощадена - счупено стъкло, липсващ касетофон, и предната решетка също бяха взели..... Ужас..... Почти всеки ден се натъквам на нови стъкла от счупени прозорци.......

DerMeister
06-06-2008, 11:54
И по-зле ще става. В тая скапана държава всички селяндури(няма връзка с населено място) си купуват коли, после почват да си поръчват и купуват крадени чаркове понеже са големи тарикати и им е много евтино. Даже има хора, които са горди с това, че могат да намират или са си купили крадени части на далавера. :shock: Никога няма да се оправим. Тука да си прост и тъп е качество.

Alexanderbb
06-06-2008, 12:19
Какво ми приказвате. На мене старата лада ми седи пред блока една година немърдана, без акумулатор, без бензин и със спуснати задни гуми. Миналата седмица някой юнак разбил ключалката, изскубал кабелите на контактния ключ и се опитал да я запали и краде. Направо да се чудиш до къде можем да стигнем с тъпотийте си

koolio
06-06-2008, 14:01
Какво ми приказвате. На мене старата лада ми седи пред блока една година немърдана, без акумулатор, без бензин и със спуснати задни гуми. Антакаааа, затва снощи едва намерих къде да паркирам :twisted:

sa6o_roman
06-06-2008, 22:13
хората крадат всичко дето няма каско!!! това е просто, и тая информация се сещате от каде може да изтече и кой въобще извършва поръчката, и за кого...

това с напливите на кражби може да се обясни с макроикономиката, шом е имало бум, после спад, какво следва пак?

и няма смисал да се търси в близките околности отговорност. Примерно обирджиите които "работят" в Люлин са от Дружба. Тези в Младост от Надежда и т.н.

съжалявам че така се е получило с колегата, но все пак човек кат си земе кола от автокъща защо спи в нея докато не и влезе в сила каското..?

The_Game
06-06-2008, 23:53
Полицая е имал предвид, че обикновенно такива коли (не искам да обидя собствени)- малко по евтини, и обикновенни - често се крадат само за превоз. Има много случей на фиатчета, жигули открадната и карани докато им свърши бензина и паркирани в някое село или на средата на пътя.

Дано и сега да е така и до няколко дни да се открие, но едва ли :(

Жалко за частите вътре поне те да не бяха в буса ама живи и здрави, другото го забрави и гледай напред.
Пии една студена вода и до тук с ядовете :!:

gogo23
07-06-2008, 01:23
субарото е готино затова са ти го гепили нама такива много в балгария,потарси и мойе да си го намери6...........

Pinky
07-06-2008, 08:57
България, колега, България...