View Full Version : Някой отзивчив колега с тунер на PC-то?
Може ли някой да запише утре предаването по Канал 3 "Успехът" (бизнес предаване) от 18:00 до 18:30. Качеството може и да не е кой знае какво. Ще съм много благодарен :bowdown:
ми аз съм с тунер
ма требе на накараш Вал:D о да ми инсталира некъв софтуер за целта инак нема ядове
ми аз съм с тунер
ма требе на накараш Валжо да ми инсталира некъв софтуер за целта инак нема ядове
на Енио се некой нещо требе да ти инсталира, щото е умАлен или кво ... :baby:
Е човек не може от всичко да разбира. :idea:
Е човек не може от всичко да разбира. :idea:
ти са не обаждай, тва си е между нас :!:
той може да не разбира, но претендира че го прави. .. :idea:
...той може да не разбира, но претендира че го прави. .. :idea:
аз не претендирам, че разбирам от всичко
просто си мисля, че с мойто незавършено висше образование съм досатъчно интелигентен да се пробвам първо сам, четейки мануала или по интуиция, и вече като сгафя нещата се обръща към по-добър специалист
П.П. използвах твойто име защото си мисля, че баш ти можеш да ми помогнеш :D
...
П.П. използвах твойто име защото си мисля, че баш ти можеш да ми помогнеш :D
знаеш, че квото мога - ще го направя :)
:kissy:
Е па търни му едни дривер и еди виртуал дъб и да започва... аз също имам, ама кабелна нямам....
Е па търни му едни дривер и еди виртуал дъб и да започва... аз също имам, ама кабелна нямам....
господи какъв съм .... ми то и аз нямам кабелна и щом е по канал# не мога да помогна
нещо не се отваряше форума няколко дни и затова не писах. Благодаря на всички ... явно ще трябва да отида до канал 3 да им го искам на тях 8)