View Full Version : Паркинг/гараж в центъра (София)
Един от най-големите ми ужаси е напът да се сбъдне - необходимост от "домуване" по Любен Каравелов и преките.
Колеги (които сте наоколо), имате ли идея къде мога да си оставям колата на разумна цена и с минимум нерви? Или е загубена кауза тва...? :?
Питах на паркинга под НДК - нямало места, макар да беше празно в момента (иначе са по 100-160 лева). Видях обява за гараж - 500 лева двоен, ма 250 лева ми е прекалено.
Та така... ако някой, нещо... Секъв акъл е добре дошъл.
Mind_Control
11-06-2008, 15:13
Един от най-големите ми ужаси е напът да се сбъдне - необходимост от "домуване" по Любен Каравелов и преките.
Колеги (които сте наоколо), имате ли идея къде мога да си оставям колата на разумна цена и с минимум нерви? Или е загубена кауза тва...? :?
Питах на паркинга под НДК - нямало места, макар да беше празно в момента (иначе са по 100-160 лева). Видях обява за гараж - 500 лева двоен, ма 250 лева ми е прекалено.
Та така... ако някой, нещо... Секъв акъл е добре дошъл.
Е що, бе? Там вечер има доста места за паркиране.. Пък и през деня се намират, не е чак толкова задръстено.
Не държа да е гараж бе, може и просто паркомясто на охраняем паркинг. Даже охраната не ме интересува толкова колкото възможността да се прибера и да си оставя колата без да навъртя още един дневен километраж в търсене на пролука.
аз поне не знам там паркинг
най-близкия дето се сещам е преди славейков
май имаше един близо до попа :roll:
нали за това в центъра говориш щото любен каравелов има и до суходолска река
За центъра говоря, да.
Този преди Славейков е на Раковска ли, около компютърните магазини? Май се сещам. Имаше, мисля, и още един наблизо - в уличката към Дивака, но може и да е "ведомствен".
Ми ще ги преслушам. Макар че както си вървя в тази посока токувиж съм стигнал до подземния на Булбанк :D
на 6ти септември между Хан Аспарух и Патриарха има 1 малък паркинг (колкото 1 липсваща къща), но няма да ти е много близо
също и срещу националния стадион, но ако питаш за НДК, това е точно на противоположния край на Каравелов
абе що не инвестираш в две-три стари щайги, монитора или нещо подобно и да си правиш защитна купчинка против паркиращи навлеци :wink: :lol:
абе що не инвестираш в две-три стари щайги, монитора или нещо подобно и да си правиш защитна купчинка против паркиращи навлеци :wink: :lol:Щото тва е прийом на кореняците софиянци от центъра, а Ники е провинциалист :pfbbt: !
абе що не инвестираш в две-три стари щайги, монитора или нещо подобно и да си правиш защитна купчинка против паркиращи навлеци :wink: :lol:Щото тва е прийом на кореняците софиянци от центъра, а Ники е провинциалист :pfbbt: !
селтик му са вика бе :evil: :tongue:
Има един зад Хилтън,хоп през мостра на влюбените и си там :wink: :wink: :wink: Но аз не намирам смисъл да си даваш парите за паркинг,след като имаш каско :wink: :wink:
муржев па не си в час бе :wink: младежът просто иска да знае че ще има къде да паркира винаги а не че ше му барнат колата
[quote="търтей":1hnzikyz]абе що не инвестираш в две-три стари щайги, монитора или нещо подобно и да си правиш защитна купчинка против паркиращи навлеци :wink: :lol:Щото тва е прийом на кореняците софиянци от центъра, а Ники е провинциалист :pfbbt: !
селтик му са вика бе :evil: :tongue:[/quote:1hnzikyz]
Не мое ли па да е Глазгоу Рейнжърс :lol: . СеЯнин с коуеуо е по-готино :lol: .
ни мои
селтик
казах
хау
:evil:
Но аз не намирам смисъл да си даваш парите за паркинг,след като имаш каско :wink: :wink:
Икономически погледнато действително няма никъв смисъл, щото с парите от един месечен наем мога да си купя достатъчен брой емблеми, да речен, една джанта и т.н., още повече че съм и с мегакаско.
Проблемът ми е, че приемам мноо вътрешно секви поразии, задръствания, блъсканици и прочее простотии и гледам когато мога да си осигуря безгрижно съществуване. Половин час лутане из уличките (да не говорим зимно време) е достатъчен да ме газира за цял ден :-)
Наско си имаше запазано място пред магазина и бистрото на Каравелов и Паренсов. Като ходя на гости винаги има места пред блоковете или на мястото на Наско. :lol: Като ходя към попа паркирам на 6-ти септември и Паренсов. Има платен паркинг срещу националния стадион.
Имаше един но е от другия край на Л Каравелов, точно между парка със шмайзера и канала, в посока към НДК, входа му беше на петдесетина метра след Орлов мост, посока Гурко, вдясно
netsurfer
11-06-2008, 19:15
служебен абонамент ;)
Родителите ми живеят на Гладстон и от както е синя зона нямам грам проблем с паркирането там.
Мани ти Гладстон - дай акъл на човека с парите в долната тема, какво БееНВе да си купи ;)
Mind_Control
11-06-2008, 19:38
служебен абонамент ;)
Родителите ми живеят на Гладстон и от както е синя зона нямам грам проблем с паркирането там.
да, ако имаш излишни едни 5000-6000 лв годишно може и асансиор да си сложиш и да си я паркираш в спалнята :D
На кръстовището на ул. Розова долина и ул. Калиакра - пред 120 училище има безплатен паркинг в който сутрин и вечер има места. През деня е безнадежно но ако се връщаш към 18:30 19:00 има шанс, аз тогава си тръгвам от там ако съм успял да паркирам сутринта и съм забелязъл, че по това време се опразва...
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=971d1 ... x=45&iy=38 (http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=971d14bef49d30c71bc583e5e2cc952f&ix=45&iy=38)
clockmaster
19-06-2008, 15:06
Най-близко ти е паркинга на Евл.Георгиев, м/у Орлов мост и Гурко (пред Баба Яга). За свободни места обаче не гарантирам... Успех! :wink:
Между езерото Ариана и Националния стадион винаги има места и паркинга е безплатен.
Благодаря, колеги,
Вчера имах възможност да понаобиколя тези места... но не целенасочено, а по необходимост, щото след 3 обиколки на блока места нямаше и нямаше :-)
Бе шса оправям някакси.