PDA

View Full Version : Струва ли си да съм член

Пламен Начев Начев
12-06-2008, 13:12
А бе я кажете като се плати вноската за членство в клуба от какви отступки и преференции се ползвате тия които я имате?И дали си струва да се дават 60 лева спрямо отступките и превилегиите за които говорят.

SIS
12-06-2008, 13:24
Поздрави за новата придобивка и много безаварийни километри!

За Начев:
1. Не смятам, че тук е мястото за твоя въпрос
2. Ако идеята ти е да си избиеш 60-те лева - НЕ СИ СТРУВА!
3. Твоята кола (според това, което си писал) е някакъв уникат и съответно резервните части (които по принцип са с отстъпки) няма да ти вършат работа и ще трябва да си купуваш части с поръчка......така че.......НЕ СИ СТРУВА!
4. За привилегията да помогнеш за развитието на клуба с една сума от 60 лева, според това, което си писал до сега - НЕ СИ СТРУВА!
5. Нека да обобщя: за теб - НЕ СИ СТРУВА!

pr_00f
12-06-2008, 13:41
А и според мен на базата на досгашните ти мнения колега, никои от Управителният съвет на клуба не би гласувал за приемането ти.

търтей
12-06-2008, 13:44
ако сподели рецептата за гъбите може и да се промени ситуацията с гласуването :lol:

botsos
12-06-2008, 13:48
ако сподели рецептата за гъбите може и да се промени ситуацията с гласуването :lol:

Ай сиктир бре! Малко ли са хората в тоя форум, дет могат да ти кажат хубави рецепти за гъбки?!?!?!? :)

pr_00f
12-06-2008, 13:48
Търтея - предател и продажник.

За едни сушени гъби, божеее колко мъка има на този свят :)

WhitePower
12-06-2008, 13:50

гъбки ама са магически , глеи кви 13 дават

jorko
12-06-2008, 14:28
А бе я кажете като се плати вноската за членство в клуба от какви отступки и преференции се ползвате тия които я имате?И дали си струва да се дават 60 лева спрямо отступките и превилегиите за които говорят.
Искаш да се сдобиеш с власт ли ? :roll:

bouncer
12-06-2008, 14:35
дали си струва да си член....ами сам по себе си този въпрос издава факта че ти си член....ама полов. Да си член на КАРБ не значи да ползваш отстъпки, а да си фен на марката и да искаш по някакъв начин да си съпрочастен на идеята за популяризирането на Алфа Ромео. отстъпките са нещо което не би трябвало да ти е приоритет. Аз лично ще гласъвам с две ръце, два кракаи един тестис (щото не заслужавш повече) да не си одобрен за член. извинявам се на колегите за грубия езикпредварително, но просто твоето изказване е нагло, арогантно и обиждащо за нас - истинските фенове на Алфа Ромео!!!! Ай довиждане и лека нощ пиле!

Бобби
12-06-2008, 14:36

...бих казал, че пчелата има бизнес нюх :wink:

pipi
12-06-2008, 15:18

То не беше риба, сега и гъби... Дай да ти сготвя аз, ще ти мине глада. :lol:

търтей
12-06-2008, 15:20
пипи не си в час душко нещо

имаше една мега яка тема за кин филтрите, гъбите и урината от прилеп,
ама един мод (да не му споменавам името, зе че я затри - нпо напълно необяснимиза мен причини :idea: )

ПП иначе има коя да ми готви и то даже мноо добре се справя :evil:

pr_00f
12-06-2008, 15:21
Сам ли си готвиш бре ?
И си още жив ?

botsos
12-06-2008, 15:29
Сам ли си готвиш бре ?
И си още жив ?
Не бре - 'зе си жена за тая ралта. :)

pr_00f
12-06-2008, 15:34
Че то на няго коя ли ще му върже ? :roll:

търтей
12-06-2008, 15:36
Че то на няго коя ли ще му върже ? :roll:

бе и аз тва се питам ама на :evil:

pipi
12-06-2008, 15:38

ама един мод (да не му споменавам името, зе че я затри - нпо напълно необяснимиза мен причини :idea: )

ПП иначе има коя да ми готви и то даже мноо добре се справя :evil:

Пропуснала съм темата. А иначе определено не искаш аз да ти готвя (по принцип ме гонят от кухнята).

търтей
12-06-2008, 15:39
така става като убавите теми се трият :lol:

BatVas
12-06-2008, 15:42
дали си струва да си член....ами сам по себе си този въпрос издава факта че ти си член....ама полов. Да си член на КАРБ не значи да ползваш отстъпки, а да си фен на марката и да искаш по някакъв начин да си съпрочастен на идеята за популяризирането на Алфа Ромео. отстъпките са нещо което не би трябвало да ти е приоритет. Аз лично ще гласъвам с две ръце, два кракаи един тестис (щото не заслужавш повече) да не си одобрен за член. извинявам се на колегите за грубия езикпредварително, но просто твоето изказване е нагло, арогантно и обиждащо за нас - истинските фенове на Алфа Ромео!!!! Ай довиждане и лека нощ пиле!

:thumbup: Абсолютно съгласен с колегата - член не се става за да имаш полза, а защото си фен. :!:

jorko
12-06-2008, 15:46
Ела да се напием от мъка :( :frown: :cry:

търтей
12-06-2008, 15:47

еми довечерът на пипълсо шъ се удавим в биръ
викам да земеш да додеш

pipi
12-06-2008, 15:49
[quote="търтей":ddx4p8qm]така става като убавите теми се трият :lol:

викам да земеш да додеш[/quote:ddx4p8qm]

Да дойда без кола?

jorko
12-06-2008, 15:51
[quote="търтей":3bgseowo]така става като убавите теми се трият :lol:

викам да земеш да додеш[/quote:3bgseowo]
викам да си помислим първо , чи имах нещо на впредвидно :lol: ... и е русо , така чи :oops: :roll: :? ... ааа , абе то ся се сещам да попитам , ама гдие и таз закусвалничка ? :shock:

пиши бърже , да не се затрие и това тема :mr-t:

търтей
12-06-2008, 15:53
[quote="търтей":t8n6bnie]така става като убавите теми се трият :lol:

викам да земеш да додеш
викам да си помислим първо , чи имах нещо на впредвидно :lol: ... и е русо , така чи :oops: :roll: :? ... ааа , абе то ся се сещам да попитам , ама гдие и таз закусвалничка ? :shock:

пиши бърже , да не се затрие и това тема :mr-t:[/quote:t8n6bnie]

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24604

е чети :)

jorko
12-06-2008, 16:05
[quote=jorko][quote="търтей":33armemp]така става като убавите теми се трият :lol:

викам да земеш да додеш

пиши бърже , да не се затрие и това тема :mr-t:[/quote:33armemp]

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24604

е чети :)[/quote:33armemp]
Ам туй до Ритуалната , ве :shock: .. оки , ке запишем при секретарката , че да забравя , пък ще видим .. :)

Ранобудниче
12-06-2008, 16:37

всшнос, нема лошо да платиш шеесе лева.
шо па да не се приемат волни пожертвования.

прати и ени гъби за неберемеда.

jorko
12-06-2008, 17:18
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/c045.gif

hsr
12-06-2008, 19:15

Тоя път не бях аз :evil:

Intrepid
12-06-2008, 21:33

60 лв за клуба значат 60 лв по-малко за гъби което автоматично води до по-малко глупости изписани. Обаче като лош страничен ефект може да се наблюдава по-малко смях и по-голяма продуктивност в работно време щот' никой няма да се занимава с него... :roll:

Да живеят гъбарите!!!

Alfa User
12-06-2008, 21:34

Всъщност това, че си платил вноската, означава ли че си по-фен от съседа със перфектно поддържаната 75 или Спринт ??? :roll:
Долу всички отстъпки и отстъпници от идеята ! :Tease:

arieca155
13-06-2008, 08:50

Тоя път не бях аз :evil:
немога да повярвам!

Ранобудниче
13-06-2008, 09:20

60 лв за клуба значат 60 лв по-малко за гъби което автоматично води до по-малко глупости изписани. Обаче като лош страничен ефект може да се наблюдава по-малко смях и по-голяма продуктивност в работно време щот' никой няма да се занимава с него... :roll:

Да живеят гъбарите!!!

именно - лош страничен ефект.
да живеят и гъбите :smoke:

pent
13-06-2008, 09:31
ае къф клуб кви 5лв... вчера клуба се напи :oops:

- ако му се пие, да става член
- ако е вървежен и ще ни черпи - пак да стана член
- ако е тарикат с красиви приятелки - добре е дошъл

ако не изпълнява горните условия - ае чао

ас симпъл ас дат!

milenamr
13-06-2008, 10:58
Абе кви са тия гъби дето ги спрягате :flirt: толкова, аз така и не разбрах :twisted: ?

viki
13-06-2008, 10:59
Имат гъбички по краката и си ги чешат дружно :roll2:

търтей
13-06-2008, 11:02
сушени светещи гъби, поляти с урина от прилеп :evil: :lol:

jorko
13-06-2008, 12:24
сушени светещи гъби, поляти с урина от прилеп :evil: :lol:
Беше разисквано в друга тема , ама само за бързочетящите :lol:

WhitePower
13-06-2008, 18:30
Псилоцибните гъби (Magic Mushrooms или shrooms) са един от най-мощните халюциногени, както и един от най-старите психеделици, познати на човека. Те стоят в основата на първите религии и култури на земята. Ако искате да се запознаете с историята на употребата на гъбите и някои други психотропни растения и вещества, както и да разберете каква е връзката между псилоцибина и човешката еволюция, горещо ви препоръчвам да прочете книгата на Терънс МакКена "Храната на боговете", която вече е издадена на български.

ето и подробно
http://www.entheogen-bg.org/Entheogen/P ... eMushrooms (http://www.entheogen-bg.org/Entheogen/PsylocybeMushrooms)

Stoyan Georgiev
13-06-2008, 18:41
а прилепа какъв е ?

jorko
13-06-2008, 19:10
а прилепа какъв е ?
Мъжки :D

fred
13-06-2008, 20:02
Както се казваше в един стар виц-Бе мен толкова годиини, за това ли са ме водили член в ТКЗС то :?: :screwy: - който не го знае, да го научи.
А човека вече не се обади, малко го награчихме, вярно е, че въпроса му е глуповат, или пък прекалено пресметлив.Ама сега, ако иска да член, наистина ще се замислим, освен ако не иска, от сърце и душа /това не пролича от изказването му де/.
Може пък да го е задал без да влага нищо, кой знае.
Всеки случай за гъби не трябва да продаваме :wink:

Sergey_gigov
14-06-2008, 11:30
eeeee баннахте човеко преди да е казал - как по дяволите са му направили колата :( - са никога няма да разбера как да си напрая колата с компресор - и никога няма да дам 10ки ниски :heavy_cry:

hsr
14-06-2008, 12:58
eeeee баннахте човеко преди да е казал......

:shock: :shock: :shock: Кой? Кога? :shock: :shock: :shock:

virusalfa
14-06-2008, 13:02

То не беше риба, сега и гъби... Дай да ти сготвя аз, ще ти мине глада. :lol:ХАХАХАХА!!! :lol:

mordohy
14-06-2008, 14:33
Абе,идиоти такива!Стига сте пикали като прилепи върху светещи гъбки и четете внимателно!Човека питаше не за отстъпки,а за отстУпки!Тоест,ще го тупат ли по малко ако стане член на клуба.Пак опира въпроса до келепира,но по друг начин.А сега сериозно!Не съм член на клуба по стечение на обстоятелствата.Много съм далече,но мисля,че такива хора нямат място в никой клуб,освен тоя на селските тарикати.

milenamr
14-06-2008, 17:07
Абе,идиоти такива!Стига сте пикали като прилепи върху светещи гъбки и четете внимателно!Човека питаше не за отстъпки,а за отстУпки!Тоест,ще го тупат ли по малко ако стане член на клуба.Пак опира въпроса до келепира,но по друг начин.А сега сериозно!Не съм член на клуба по стечение на обстоятелствата.Много съм далече,но мисля,че такива хора нямат място в никой клуб,освен тоя на селските тарикати.
И аз съм на същото мнение, ако човек реши да членува в какъв да е клуб по интереси, то келепира е последното нещо , което трябва да търси във въпросния клуб.
Ами то Бай Ганьо нали си е български герой;) :twisted:

warbah
14-06-2008, 18:27
тоя е подпалва4а на Райхстага трябва да си смени ника на (Ван Дер Любе)не му се връзвайте. :wink:

WhitePower
14-06-2008, 23:52
Пуснете Начев Начев Начев бе хора молим ви
без него форума няма да е весел беше супер гот когато пишеше
гледаите активноста на темите как се пълнеха а сега скука и еднообразие пак
кажете на кой да се оплача Проофф ако си ти понеделника ще съм с лозунги пред работата
ще организирам и шествие , стачка нокато не го въстановят обратно

ето ще пусна анкета дори