View Full Version : проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000
проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово
ако ше я даваш в надин преди туи са обади да ти зема някаой неща :)
напиши коя година е колата и ко е тва ТЦ ? да не е ТС ?
проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово Колата не се продава 92г 164 тс 2000.бензин и газ ще ми кайетели каде да тарся проблема амн от пишман маистори
На газ ли гърми или на бензин?Кабели и свещи гледал ли си?Сипи и една добавка за прочисване на разпръсквачите.
при мен се оказаха кабелите, но също така виж за почистване на дроселите
Същото ми се беше случило преди години - при мене бяха нацепени съединенията между смукателния колектор и главата .
Провери и тях .
Също провери и почисти контактите на двата датчика от дясно на главата .
А коя година е колата - с кой Т.С мотор ?
И при мен проблем бяха тоците и от там некоректна работа на свещите и така. Провери това, както казаха и колегите.