View Full Version : Ванката пожарникаря :-)
Дали някой друг вече разгледа новата "Една седмица в София"? :spiteful:
Има едно симпатично каренце за Италфест 2005. Три страници след него попадаме на въпросния Ванката Пожарникаря, според който (с едри букви в подзаглавието, после доста цветисто и в текста):
"Не ми говори за жабарски коли - от мен да знаеш - тия, дето правят спагети, не могат да правят коли"
"Бяха ми оставили на съхранение една Алфа Ромео. Тъкмо я изкарвах от гаража и след 10 метра се счупиха скоростите..."
"Мерцедес са единствените"
и още доста в същата стилистика :brickwall: Баси PR-а се е получил...
Какво е тва "Една седмица в София"
Какво е тва "Една седмица в София"
!!!!!!!!!!!!!????????????? Ти не беше ли в рекламния бранш??? Ич биля бива ли тъй да не знайш :D
Тва е едно книжле от сорта на Програмата (безплатно рекламно), само че много по-яко, нещо като мини-лайфстайл списание - има го из повечето поносими кръчми, в кината...
Стана яко реклама, ама не е користна (не съм свързан с тях), чисто фенска е :-)
"Не ми говори за жабарски коли - от мен да знаеш - тия, дето правят спагети, не могат да правят коли"
"Бяха ми оставили на съхранение една Алфа Ромео. Тъкмо я изкарвах от гаража и след 10 метра се счупиха скоростите..."
ега му се строшат и неговите на голфо, ега...
ега му се строшат и неговите на голфо, ега...
Твърди, че карал МерсЕдес (и веднага се сещам за съответния психологически еквивалент на голфа - 190D :lol: )
не по-добрия 123 - 200д с зелен китеник антистатици махащи ръчички и диск, броеница и кръстче висящи на огледалото 8)
а за брошурката да си призная досега не ми е попадал такъв спам :oops:
Абе не се косете - то пожарникар момчето-толкова си и разбира. Най много да разбира от Зил-пожарна кола. Аз просто като знам пожарникарите колко свободно време имат - поне да вземе да почете повечко, а не да говори приказки чути на игра на табла или карти по време на дежурство.
П.П. Аз прочетох само за Италфеста на 4страница и чак сега видях това :evil:
Що да е анти бе, баш реклама си е :wink: - значи само такива гащници могат да плюят италианските коли :twisted: !
virusalfa
07-10-2005, 18:38
За такива простаци се отнася това:
ЕГА ПУКНАТ СИТЕ,ОТ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА,КОРЕМЕН ТИФ,БУБОННА ЧУМА,САЛМОНЕЛА,ДЕЗИНТЕРИЯ,СИФИЛИС,СПИН,ЕМБОЛА И ДРУГИ ЗАРАЗНа БОЛЕС
За такива простаци се отнася това:
ЕГА ПУКНАТ СИТЕ,ОТ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА,КОРЕМЕН ТИФ,БУБОННА ЧУМА,САЛМОНЕЛА,ДЕЗИНТЕРИЯ,СИФИЛИС,СПИН,ЕМБОЛА И ДРУГИ ЗАРАЗНа БОЛЕС
На мен такива не ми пречат (стига да не се налага да си говоря с тях де). Даже напротив - заради тази прослойка, работеща с тези и слухове отпреди 20 години, човек все още може да си купи сравнително рядка, бърза, красива и комфортна кола за смешни пари :lol:
Аз затва и не съм много фен на насиленото популяризиране на марката (коментирано нейде из другите раздели), щото ще стане като с Ауди, примерно - една сутрин всичкото селяк се усеща, че фирмата е дръпнала яко за 10 години (през което време на пиедестал е само Мерцедес) и айде - юруш на маслините... сега А6, А8, ТТ са повече от голфовете, едва ли не...
човек все още може да си купи сравнително рядка, бърза, красива и комфортна кола за смешни пари
Е тва си е абсолютната истина............
П.С. След като повозих един пич дето и той е чувал разните глупости за италиянските автомобили и като разбра за колко пари съм я взел и според мен изобщо не ми повярва...