PDA

View Full Version : мерси, нищо ми няма

mim
14-06-2008, 10:59
какво за петък 13 казвахте :D
вчера на прибиране от работа по мокрото цариградско се опитаха да ми влязат трима изотзадзе без позволение :butt:
всъщност този зад мен не беше виновен, а последният, който нагъна всички

какво правим:
тия пред мен спират, аз спирам и пускам аварийки, тоя зад мен спира, след него спира червения голф и последния с белия нисан сгъва зверски червения голф пред него, той сгъва бронята на форда и форда си смачква капака в мен, аз съм само с ожулена боя на бронята
бързах, даже мислех да си ходя, ама не беше редно, щото на този след мен трябваше да му оправят щетата

та мерси, че питате, даже не се ошашках, защото ударът беше много слаб
Не е каръщина, за такава дреболия, даже не ми счупиха доброто настроение. Е на форда и голфа всъщност май им се счерни, най-вече голфа, който беше помлян и си тръгна с превързан багажник и без фарове и маска
а последния, който си беше виновен, него не го оправдава нищо

бъдете внимателни, оправете си спирачките, сложете подходящи гуми и да знаете, че безопасното разстояние е това, което ви позволява да спрете на време при дадените условия
а кой ще ви влезе отзад, никога не се знае :hump:

а кат-аджиите бяха любезни, дойдоха след 30 мин, писаха протоколи и друга бумащина още 60 мин
даже казваха на другите - виждате ли, така се прави, когато дрегерът ми показа 0,00
не знам на другите какво е показало, защото отидох да пиша

:D поучителна приказка за порастнали :D

Mind_Control
14-06-2008, 11:46
и каква е поуката? По- добре ти да влезеш на някой отзад отколкото на теб да ти влезнат :lol: защото хем са ти влезли, хем ти е кофти.. а ако ти влезнеш на някой ще ти е само кофти..

bager
14-06-2008, 12:05
Ха, ти ли си била? Добре е , че си се разминала леко.
Вчера Влади "Az4o", ми звъня да ме пита, да не съм аз във верижната.
Значи, все пак е бил "наш човек". (кавичките не са за човек :lol: ).
Абе, важното е , че ти няма нищо. :D

търтей
14-06-2008, 12:39
а околните драйвери беха пълни нещастници
един не рачи да спре да позволи на едно момиче да излезе от колата ...
та трябваше да се правя на мъж

ебати
мое да спрат за да гледат ама сакън да намалят за секунда

ПП а като завали дъжд ц шосе е пълно с идиоти ... никнат след дъжд като светещите гъби на пнн :wink:

SamuraiJack
14-06-2008, 13:01
Да, и аз минах оттам, но всички бяха излезли с телефоните. Ма ми се видя, че бяха две 156ци, първата - комби и не видях да й има нещо. Дано всичко е наред. Винаги съм се чудил как така при това задръстване и скорости под 80 като падне дъжд винаги има някой изненадан :?

Walker
14-06-2008, 13:02
И аз вчера се загледах във верижната и се чудех дали не си ти най от пред :roll:
Много лошо се бяхте наредили. :frown:

mim
14-06-2008, 13:06
Ма ми се видя, че бяха две 156ци, първата - комби и не видях да й има нещо.
Търтей спря за съдействие и да прибере 1 колежка, която имаше "късмета" да не успея да я закарам

а в насрещното колко време ни зяпаха, все едно има стриптизьорки на моста
баси и чудото, по едно време ми идеше да ги насмета да си гледат пътя, не нас

pa4ito
14-06-2008, 13:19
...а кой ще ви влезе отзад, никога не се знае...
Една истинска дама, никога не се интересува какво става зад гърба й. :D

А сега сериозно - радвам се, че си се отървала само с ожулване на боята. Трябва свещ да палиш, че като ги знам по Цариградско какви състезатели са - 5 години се лашках от Борово до разклона за Дружба и обратно всеки работен ден, че понякога и повече. Сякаш Маранело е това, а не обикновен булевард... :(

Venci
14-06-2008, 13:29
Радвам се че си добре. Аз до тук веднъж съм влизал гъжнем на един джип и два пъти са ми влизали на мене :lol: . Само дето единия път така ме изнЕнАдАхА че ме хвърлиха на средата на едно кръстовище както си кротувах :). Истинският късмет е, че докато са ви зяпали отсреща някой не е решил да мине през таван при вазс да види дали са ви изпрани стелките.

mordohy
14-06-2008, 16:23
и каква е поуката? По- добре ти да влезеш на някой отзад отколкото на теб да ти влезнат :lol: защото хем са ти влезли, хем ти е кофти.. а ако ти влезнеш на някой ще ти е само кофти..

важна е гледната точка :gruebel:

Ранобудниче
15-06-2008, 22:23
това едва ли има много общо с петък 13.
за жалост, по-скоро ми намирисва на поредната проява на нашенски манталитет по родните ни друмища :(

най-радостното от цялата каша е, че си добре :)

Бобби
16-06-2008, 08:48
Да всичко е добре, когато завършва добре :wink: ...аз въпреки каръка, оцелях тоя ден...явно е от гъбите... :roll:

mim
16-06-2008, 09:43
днес е по-гадно че бих път до "на майната си" и като стигнах до застрахователите, се сетих, че съм си забравила полицата :roll:
понеделник - мноу лош ден

и сега на светофарите като спирам, все имам чувството, че някой пак иска да ми се инсталира отзад

Az4o
17-06-2008, 11:07
Пф гадост ..

Аз точно си бях оставил служебната кола във фирмата и се прибирах кротко с хафтобусчето 604 .. и изведнъж се чуха няколко удара отстрани - само успях да мерна 156-цата посредата .. ужас

Пак добре, че леко сте се разминали, че на мен ми се стори доста по-сериозна катастрофа ..

morfius
17-06-2008, 11:39
Щом сте добре, останалото се оправя.
Иначе си е гадно, но е минал малкия дявол, както казваше баба ми.

mim
17-06-2008, 12:06
ми другите бяха доста сериозно помляни, така че ясно що се е чула дандания

даже днес застрахователите питаха: ама само това ли :D
ама пак разхождането до тях и после до бояджията, не е малък кахър

Ранобудниче
17-06-2008, 12:20
тая броня не беше ли нова или нещо бъркам?

... и сега на светофарите като спирам, все имам чувството, че някой пак иска да ми се инсталира отзад

да ти леем куршум? :wink:

шегата настрана.
защо не опиташ да избягаш от цариградско за известно време, докато ти мине?

Бобби
17-06-2008, 12:31
Това от зад не си го насаждай като чуство :D ...гледай напред :shock: .....а относно Цариградско, не го прави комплекс....ако не там, ще е другаде...щом е писано да стане...те всияки пътища и идиоти в България са еднакви :wink:

Ранобудниче
17-06-2008, 12:35
Това от зад не си го насаждай като чуство :D ...гледай напред :shock: .....а относно Цариградско, не го прави комплекс....ако не там, ще е другаде...щом е писано да стане...те всияки пътища и идиоти в България са еднакви :wink:

много си прав.

Бобби
17-06-2008, 12:44
[quote="Бобби":2izspgrn]Това от зад не си го насаждай като чуство :D ...гледай напред :shock: .....а относно Цариградско, не го прави комплекс....ако не там, ще е другаде...щом е писано да стане...те всияки пътища и идиоти в България са еднакви :wink:

много си прав.[/quote:2izspgrn]
...по някой път и карък, ама няма да говорим за това :D

mim
17-06-2008, 12:49
аз се скъсах да карам градско откакто ме натресоха, даже още същата вечер ми се наложи да направя 2 тегела от младост до красна поляна
само ще похарчите оловото за куршуми :D

да бе, тъкмо я бях оправила, няма и 1 месец

а то извън цариградско е още по-гадно, вчера в каква гняс се наврях в младост 1
иначе може и по северното околовръстно да се прибирам, времето е същото, само че минавам 70км в режим почти-извънградско :Tease:

Eletto-Allberti
18-06-2008, 21:29
Наистина най-хубавото и най-важното е, че ти си добре!!!