View Full Version : Гърнета от САЩ ?
FreeStyler
14-06-2008, 12:44
Здравейте колеги някой има ли идея каде се продават такива гърнета ? ето и снимчица давам да се сетите точно за кой модел става въпрос http://www.mufflermall.com/images/mufflers/rsmu113.jpg :wink:
http://maxspeed-bg.com/index.php?option ... &Itemid=26 (http://maxspeed-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=52&Itemid=26)
FreeStyler
14-06-2008, 23:07
http://maxspeed-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=52&Itemid=26
Благодаря ти много колега :wink:
да не си решил да слагаш такова гърне
Furious 155
15-06-2008, 23:32
А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него :D ....то и това от 1-та снимка....не ми се чини да е хамериканско :roll: ...ама знаеш ли!
[quote="Furious 155":2ydvq838]А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него :D ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско :roll: ...ама знаеш ли![/quote:2ydvq838]
Дай някоя снимка да видим как стои на Алфа !
Иначе тези на линка, който съм дал едва ли са Американски .
По-скоро турски или китайски :lol:
[quote="Furious 155":fqvpsfrd]А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него :D ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско :roll: ...ама знаеш ли![/quote:fqvpsfrd]
...иначе не стои лошо..на 155 - та
FreeStyler
16-06-2008, 11:33
да не си решил да слагаш такова гърне Ще взема да си зема едно такова ,а ако не ми хареса си връщам пак оригиналното :wink:
FreeStyler
16-06-2008, 11:35
[quote="Бобби":uzcjumfs][quote="Furious 155":uzcjumfs]А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него :D ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско :roll: ...ама знаеш ли![/quote:uzcjumfs]
...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:uzcjumfs]
Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...
[quote="Бобби":2hkw3z5y][quote="Furious 155":2hkw3z5y]А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него :D ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско :roll: ...ама знаеш ли!
...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:2hkw3z5y]
Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...[/quote:2hkw3z5y]
Преди това бях само с тръба...та сам забравил нормалня звук :D ..иначе бучи само на високи обороти..нема писаци :roll: ....според мен наи добро си е оргиналното :wink:
Furious 155
18-06-2008, 23:20
А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
:roll: ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект :idea:....а тези, как ги нарече :roll: -муфлери :D ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго :wink:
Furious 155
19-06-2008, 09:32
[quote="Furious 155":3llzsxht]А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
:roll: ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект :idea:....а тези, как ги нарече :roll: -муфлери :D ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго :wink:[/quote:3llzsxht]
Не говоря за представяне, а за шум?
[quote="Бобби":2hmgya0b][quote="Furious 155":2hmgya0b]А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
:roll: ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект :idea:....а тези, как ги нарече :roll: -муфлери :D ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго :wink:[/quote:2hmgya0b]
Не говоря за представяне, а за шум?[/quote:2hmgya0b]
..по шумно е....
Да ги махате тея бурии :evil: Стига с тоя селски тунинг! Тук е алфа форум, не голф или хлопелски :twisted:
Къф ефект очаквате ви се чудя :shock: , освен да реве като магаре и да ви се смее народа друг ефект няма!
Да ги махате тея бурии :evil: Стига с тоя селски тунинг! Тук е алфа форум, не голф или хлопелски :twisted:
Къф ефект очаквате ви се чудя :shock: , освен да реве като магаре и да ви се смее народа друг ефект няма!
:lol: И що па да не си праим колите с малко по-гърлен звук ? Или с кефеща тръбичка отзад , вместо о онова малкото с диаметър на пълнител за химикалка , което даже при някои е смешно извито ...и като е алфа форум какво предлагаш да се направи ?
:lol: И що па да не си праим колите с малко по-гърлен звук ? Или с кефеща тръбичка отзад , вместо о онова малкото с диаметър на пълнител за химикалка , което даже при някои е смешно извито ...и като е алфа форум какво предлагаш да се направи ?
Гоши я не се ядосвай :twisted: :twisted:
Гоши я не се ядосвай :twisted: :twisted:
Кой се ядосва ? :? :wink:
аз пък докато не чувам мотора ко ми говори не мога,ама разни хора разни идеали,ако искам тиха кола ша си купа електромобил :lol:
Furious 155
09-08-2008, 00:22
хубу де няма ли някой с тоя тип гърненце - да сподели шумовите му характеристики :)
че аз сериозно мисля за тоя модел: http://maxspeed-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=24&category_id=52&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
хубу де няма ли някой с тоя тип гърненце - да сподели шумовите му характеристики :)
че аз сериозно мисля за тоя модел: http://maxspeed-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=24&category_id=52&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
Аза печки стават ли тез гърненца ??????
В този ред на мисли, откъде мога да си купя крайно гърне за моята, че е почнало да се обажда. Задължително да има такъв накрайник и да не ручи като илиенските...
Христо_Сираков
22-08-2008, 21:45
В този ред на мисли, откъде мога да си купя крайно гърне за моята, че е почнало да се обажда. Задължително да има такъв накрайник и да не ручи като илиенските...колеги а някои да каже колко струва генерацията последно и предпоследно гърне и от къде може да се вземе за 146 става въпрос