View Full Version : Рацинг или как да умрем млади
http://dnes.dir.bg/2008/06/13/news3098480.html
не правете като тях, или ще ви четем и вас.
благодарности на СФИНКС :wink:
AlfaRomeo
17-06-2008, 00:06
деебиш и спамера
стачка
А ти щот неси ;)
П.С по темата "...."
ПРАВИЛНО.
И Насо и Сфикнса са прави.
А Свинкса заслужава бан заради неспазване на правилата( формално погледнато)
Темата е копи и пейст от темата на Сфинкта.... следователно и аз съм за бан!
Ако продължавате с простотиите, ставам стачкоизменник за 10 минути и разчиствам всичко...Не се трае тая анархия....
И после пак стачкааааа :lol:
П.П. Преди малко не издържах и коригирах заглавието на една тема - некой си продаваше Alpha Romeo :shock: :shock: :shock:
Редакторското ми сърце не се сдържа и... :wink:
трябва да се взимат строги мерки срещу такива незаконни прояви, водещи до човешки жертви
утре може да не е само "пилота" а и някой невинен ....!!!
замислете се!!!!
Ако продължавате с простотиите, ставам стачкоизменник за 10 минути и разчиствам всичко...Не се трае тая анархия....
П.П. Преди малко не издържах и коригирах заглавието на една тема - некой си продаваше Alpha Romeo :shock: :shock: :shock:
Той може да е имал предвид компютър, а пък ти да го коригираш.... :) това Дигитал Вакс, Дигитал Алпха Стейшън, Дигитал Алпха Ромео....
Темата е копи и пейст от темата на Сфинкта.... следователно и аз съм за бан!
пейстни го на още 4-5 места, все грешни, дръж се неподобаващо и лично ще те предложа, ако държиш.
а цялата тази безумна история с каране с над 100 в града трябва да бъде поне обществено осъдена - факт.
AlfaRomeo
17-06-2008, 00:15
Ще измениш на всички,после ще те пуснем на кладата 1 седмица да се оправяш сам с всичко ;)
Той може да е имал предвид компютър, а пък ти да го коригираш.... :) това Дигитал Вакс, Дигитал Алпха Стейшън, Дигитал Алпха Ромео....
Да бе, бах кви хампютри има вече
Alfa Romeo Spider Cabrio
Че и скъпи, 6000 лева.
От друга страна, цената им пада бързо - на същия хампютър преди десетина дена му търсеха 5500 еврона :shock:
Ти ако знаеш Ваксовете на кви пари се харчат.... тоя спайдър си е направо подарък :)
Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????
тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият
Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????
тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият
Много рядко се позовавам да подобен род израз ма колегата човеко(ка)лъФ заслужава повече! Що не си завреш темата там където май доста често ти огрява слънцето, кое и интересното?!? Че някъфф дришльо се размазал?!? Идиотско е поведението ти във форума, а за пишманите недей споменава, че по пишман от теб е само ПНН. Напусни ако обичаш!
танасие излагаш се батко :idea:
Човека от ПЕРНИК се изказа подобаващо :clapping:
За разлика от теб аз се изказвам, ти обикновено се изакваш!
Хем - Ууу на рацерите, хем го обръщате на форумно рацерство - кой ще е отгоре за тая (или оная) тема!
Мотивацията и на двете неща е същата, същата е и при постоянно правещите простотии по пътя... къф е тоя/оня, че ще се съобразявам с него.
Поукротете си егото малко!
Stoyan Georgiev
17-06-2008, 10:28
не, че мнението ми вАжи, ама тоз форум наистина стана много 'красив' :roll:
и какво като е от перник ? , човек може да е от с. трънково горно-оряховско, и нищо ме му пречи да е по-културен, възпитан и интелигентен и не-селянин от 99% от 'гражданите'
тези глупости с перник са мит отдавна, отиди в Бургас или Пловдив - там е далче по-забавно. София дори не я споменавам, защото тя си е в своя собствена класация - лично аз пътувам поне 2-3 пъти месечно б-с - с-ф и не съм забелязал вече от много време 'пернишки гоуф'
нападките по адрес на местораждане остаряха - може да се та родили в парламента и пак да се държиш 'селски' и самоубийствено на пътя
Мдааа , но за разлика от теб аз мога да те обидя и да те направя за 2 стотинки без да използвам нито ендна нецензурна дума ...... и не ми обяснявай че нямало значени от къде си и къде си израснал , има и то огромно .
Мдааа , но за разлика от теб аз мога да те обидя и да те направя за 2 стотинки без да използвам нито ендна нецензурна дума ...... и не ми обяснявай че нямало значени от къде си и къде си израснал , има и то огромно .
сфинскти ти къде си роден слънчице? :devil:
е може ли тема без най-големия спамер - мъжката пчела :Suicide:
Stoyan Georgiev
17-06-2008, 10:37
не бе интересно е, хубав въпрос зададе...
E чакайте ме и аз да се включа :)
защо така сега с лошо :cry:
кажи си бе мацинко
къде си са пръкнал на белия свет
да не е неква тайна като на пнн гъбите? :lol:
"слънчице", "мацинко" на море от любов отиваме :)
мчи убичъм гу тос пич бря :lol: :lol: :evil:
чакай да извикам наталия симеонова :lol: :lol:
'наталке ела ма' :lol: :lol:
чакай да извикам наталия симеонова :lol: :lol:
'наталке ела ма' :lol: :lol:
оо на нАтали ич нема да й простИм шъ знаиш :lol:
оо на нАтали ич нема да й простИм шъ знаиш :lol:
Ма ти верно си почнал съвсем да не подбираш! :shock:
Неберемед бабофил :lol: :crazy: :hehe:
просто се кефи да вижда денис с рога :lol: :lol: :lol:
просто се кефи да вижда денис с рога :lol: :lol: :lol:
О,това,че си пада и по рогати мъже е новост за мен :devil: :roll2:
баси, целию форум изтрещѐ
баси, целию форум изтрещѐ
Купон да става ...... Алфа ромео е ненормална кола и форума следователно трябва да е ................ :Tease:
Не ми се вярва спорил съм с теб.... :roll: ...изпадаш в умопомрачение!...ама сигурно ти е къса памета и не си спомняш... :roll:
Оооо повяй ми не си единствения в тази си способност, но забелязвам прекалено нецензурни думички в постовете ти и съм склонен да не вярвам на твърденията ти :wink: , виж за роден и израснал си праав, поне на теб ти личи достатъчно! Не е лесна борбата с дребните души, но за съжаление сме се наели да я водим.
bobi_j_i
17-06-2008, 13:13
Кво ви става бре хора?
И сега тъй и не разбрах на кой му е най-голям. :evil:
Кво ви става бре хора?
...спорим си, че SFINKS.. има издържано културен речник.. :roll:
..и за него имало значение родното място :roll: ...ама..като е така..що не си стой там? :wink: ..мисли си, че ще избие свойте комплекси на някой друг...ама не се получава...и сам се подвежда :D
10тина-15 мин след инцидента минах от там,като преди това по ломско ми присветваше къси дълги и нещо се ръчкаше,бакшиш е бил пред него и е тръгнал да заобикаля дупка до колкото разбрах,момчето се е паникьосало и е кривнало в ляво,но е попаднал в няква голяма локва която го е поднесла и...а това че е карал с 200 са пълни глупости и тъпотии,от моста до спирката на рампата повече от 130 не може да се развият с тази калибра,гадна работа макар че не е невинен,а тогава беше дъждовно и мокро времето и гонки не е имало просто си се возеха момчетата :roll:
10тина-15 мин след инцидента минах от там,като преди това по ломско ми присветваше къси дълги и нещо се ръчкаше,бакшиш е бил пред него и е тръгнал да заобикаля дупка до колкото разбрах,момчето се е паникьосало и е кривнало в ляво,но е попаднал в няква голяма локва която го е поднесла и...а това че е карал с 200 са пълни глупости и тъпотии,от моста до спирката на рампата повече от 130 не може да се развият с тази калибра,гадна работа макар че не е невинен,а тогава беше дъждовно и мокро времето и гонки не е имало просто си се возеха момчетата :roll:
Айде стига, возели се в града със 130... Бог да ги прости! Това обаче е повод да се замислим!
deadairplane
17-06-2008, 23:14
Мисля че мнението му би следвало да се тълкува:
Така че и да иска не може да вдигне за това разстояние повече от 130, а не че се е движил с толкова. Тоест че журналистите лъжат че е бил с 200 когато тази кола на този участък максималните и възможности са наполовина от написаното от журналистите.