View Full Version : Къде да правим легален драг като божура вече го няма
WhitePower
19-06-2008, 00:21
Къде да правим легален драг като божура вече го няма?
За съжаление днеска разбрах че е затворен и сега какво следва да се изтрепем по улиците щото няма къде да си тестваме колите и да се бягаме на воля
merankal
19-06-2008, 00:46
колега .... авариино летище карналово :) преди петрич малко ше ти е далечко но става супер е там и е отделно от магистралата .... няма трафик идеално е за такива работи дайе там мн често си прават драг
WhitePower
19-06-2008, 01:06
значи говорим за легален драг с апаратура публика
@спам
Викаш драга без публика не е легален :)
MainaCore
19-06-2008, 01:23
Сливен е перфектен вариант, поне се убедих с очите си. Но все си мисля, че ще винаги ще се измисли нещо, което е близо до София ;)
Това сигурно ли е за бужура??Аз поне 5 пъти сам чувал че го затварят а до колкото знам скоро е 3-тия кръг от драг шампионата неможе да го прецакат така изведнъж :idea:
Абе кви са тия писти на майка си в ......... Петрич, Сливен и т.н. Като кръгове от драг шампионат да, но заместител на писта посещавана 99% от софиянци и околности си е направо хумор! Единствената писта близо до София е таза на Сапарева баня- асфалт, доста широка и доста дълга и ничия
WhitePower
19-06-2008, 09:14
говорих за писта около софия
иначе другите не са удачен вариант за повечето хора , първо са далече ,второ ако отидеш да си тестваш колата и се строши , трябва пътна
WhitePower
19-06-2008, 09:23
@спам
Викаш драга без публика не е легален :)
ей " Спамера вика спрете спама "
това че ти не си фен на драга не заначи че и другите са така и мога да те убедя че това е сериозен проблем защото всичко ще почне да се прави само на улицата
hondoman
19-06-2008, 09:56
Е как така затворена нали 3-я кръг ще се провежда на Божура :shock:
Furious 155
19-06-2008, 10:13
Е как така затворена нали 3-я кръг ще се провежда на Божура :shock:
Е те са се разбрали да се състои това мероприятие. Ако сега отидеш с колата си има синджири и катинари. Има тема в тунинг.бг дето дискутират... търси се алтернатива уж...
Лесново ;), давам Ви Жокер...
незнам аз тази неделя смятам да съм на писта малево,ще постна клипчета след завръщането ми от там
hondoman
19-06-2008, 15:41
Лесново ;), давам Ви Жокер...Колега я поясни малко Леснова да не това което е близо до Елин Пелин на там има писта за самолети ако не се лъжа за там ли става въпрос :shock:
Лесново ;), давам Ви Жокер...Колега я поясни малко Леснова да не това което е близо до Елин Пелин на там има писта за самолети ако не се лъжа за там ли става въпрос :shock:
..aхa..тя е частна собственос...и ако му изнася на собственика..може би... :roll: ...но там се обучават пилоти...а пък излитат и кацат новоизлупените баровци :wink:
hondoman
19-06-2008, 16:13
Еха дано стане ще ми е много близо супер а измервателна система ще има ли
Еха дано стане ще ми е много близо супер а измервателна система ще има ли
хихихих
няма да стане :)
hondoman
19-06-2008, 16:29
Еееее отчая ме човек :D
WhitePower
19-06-2008, 16:57
с което стигаме до извода че драга ще е само нелегален в градски условия , защото ни отнеха и малкото което имахме
jblmusic
19-06-2008, 23:22
Или другия вариант да се финансира едно евро проектче с няколко милиончета и да се направи една писта тип нюрбергринг на около 5-10 км от София и ще се реши проблема за 100 години напред.
Сори За спама, но какво е станало с Божурище? :roll:
Админите на пистата я заключиха и баннаха модераторите :lol:
А оня дебелия чорбар,бат Серги/Стефан Данаилов/щел да я обявява за паметник на културата,и после да го прааат помощно летише на Софииското :wink: :wink: :wink:
А оня дебелия чорбар,бат Серги/Стефан Данаилов/щел да я обявява за паметник на културата,и после да го прааат помощно летише на Софииското :wink: :wink: :wink:
Демек тоя дето хоства , ще разкара и админите ли ?
Демек тоя дето хоства , ще разкара и админите ли ?
Си си си разбираа :roll: :roll: :roll:
Пистата отдавна е обявена за паметника на културата пориди причината че през Втората Светова Война там е кацал личният самолет на Хитлер с чичко Гьоринг на борда. ама не я затварят за това. пистата е собственост на МНО и е отдадена на концесия. сега обаче е продадена и там ще се строи бизнес парк. ниенте вече писта, драг и т.н. помощна писта на Летище софия без много вложени нема как да стане от тази пистичка. кофти ама факт - строят на мястото й сгради.
Пистата отдавна е обявена за паметника на културата пориди причината че през Втората Светова Война там е кацал личният самолет на Хитлер с чичко Гьоринг на борда. ама не я затварят за това. пистата е собственост на МНО и е отдадена на концесия. сега обаче е продадена и там ще се строи бизнес парк. ниенте вече писта, драг и т.н. помощна писта на Летище софия без много вложени нема как да стане от тази пистичка. кофти ама факт - строят на мястото й сгради.
Аз чух друго ма ае :wink: :wink:
hondoman
20-06-2008, 13:41
Аз да питам дали е вярно за другата неделя се говори тука по нашия край, че ще се организира нещо като състезание на въпросната писта в с.Лесново има ли нещо вярно :roll:
За жалост това е истина,защото фирмата в която работи баща ми са подпсали договор да охраняват пистата за 5 г.. А куповача е българска фирма инвеститор и ще строят огромен бизнес парк,нещо като в Младост 4(за Софиянците).
Последния срок за позване на пистата от БФДР е 29.06.2008 г.
и след това край с нея. :heavy_cry:
Furious 155
20-06-2008, 15:13
А чисто авиационно - пистата е била много удобно място с постоянен въздушен поток, без големи колебания и мястото там е най-удобно за самолетна писта! Затова и такава са я направили.
Иначе е хубаво да има някъде да си правим гонки и да не е опасно за околните.
BAS_SEEKER
21-06-2008, 14:28
ами дайте да направим някаква организация. да се вдигне малко шум в медиите защото така е по опасно и за околните. все пак не е съвсем безопасно. нещо стикери могат да се измислят протест и тн. въпреки че никой не ни е длъжен, но сигурността е за всички.
netsurfer
22-06-2008, 22:23
е няма как да строят върху паметник на културата, около нея някъде може, но върху самата писта едвали ....
е няма как да строят върху паметник на културата, около нея някъде може, но върху самата писта едвали ....
Бе и аз тва имах предвид,ма нема кой да чуе :roll: :roll: :roll:
по плоследнита информация,ДА пистата остава,но около нея ще се строят огромни бизнес центрове,хангарите също ги махнат.Ако успея да се докопам до проекта или инвестицията ще гледам да я постна тука. да се уверите.
Mind_Control
24-06-2008, 14:39
ами какво по хубаво от драг писта в центъра на бизнес парк :) бизнесмените ще се дърпат с С-класи, А8-ци и тем подобни :)
ами какво по хубаво от драг писта в центъра на бизнес парк :) бизнесмените ще се дърпат с С-класи, А8-ци и тем подобни :)
Редлайн БГ едишън :lol:
WhitePower
24-06-2008, 16:15
което значи ,че ако има бизнессгради няма да има летище което да кацат самолети и ще има драг :lol:
Abizianata
25-06-2008, 00:24
аз лично предлагам да си ходиме на нелегален драг
Ние си праиме в банкя през 2-3 дена разбираме се кои с кои и секи по-3 дръпки за да няма аз не тръгнах и т.н. и готово за кво ти е хронометар имаме си точно 400 прав път с 4 платна ако някои иска да доиде да пише! ще е купон
споразуменето последно е че на 5 Юли ще има състезание и след това край с Божура.