View Full Version : Problem s dvigatelq na alfa 164 2000 ts. 1992g
блокирами стапковото моторче ,както си карах и колата изгуби мощност и изгасна.не иска да запали нито с дарпане ,двигателя само бучи и не ше и неще.кабели и свещи сам сменял преди 1 г.проблема в стапковото моторче ли е
iv4oto_77@abv.bg
21-06-2008, 22:12
може да е изгоряла бензиновата помпа - тя не се чува като дадеш на контакт , като на други коли / или е изгорял бушона на помпата / . Аз имах същия проблем и се оказа имобилайзера който беше вързан на бензиновата помпа и докато разбера от к-во е се узорих
не е бензиновата помпа аз я смених преди седмица ,а тя ми подава гориво и гас пуска изпаритела.но не пали
iv4oto_77@abv.bg
21-06-2008, 23:19
виж тогава ако имаш имобилайзер да не е от него при мен беше от него
не не ползвам алармата ,двигатела сам го ремонтирал глава чистак барсак сигменти гарнитури ,смених дебитомер качихя на пц диагностик казами че имам две грешки еднаата дебитомер и стапков мотор ,аз си мисля че е стапковиа мотор губеше мощност оборотите се менеха ,и в един момент нема палене.смених и дачик на инйекциона топлинен .кайими сега на каде :)