Log in

View Full Version : Има предложение за създаването на Дамска част на форума...

KGB
10-10-2005, 14:11
Няколко дами ме питаха, защо не напрвиме част от форума коята да се казва например "само за дами" и там те да споделят разни женски неща от сорта това червиво е хубаво...ония магазин еди къде си има страшни дрехи...и т.н.

Моля не местете темата в предложения за форума, защото там дамите не четат нищо. Тоест няма да я видят.

WhitePower
10-10-2005, 14:15
предлагам да я кръстим " свалки с фенките"

kekc
10-10-2005, 14:16
Това нещо като женски Общи Приказки ли ще да е?
Аз не вярвам че може да просъществува такова нещо, но ми е много интересно да го видя реализирано 8)

KGB
10-10-2005, 14:19
Това нещо като женски Общи Приказки ли ще да е?
Аз не вярвам че може да просъществува такова нещо, но ми е много интересно да го видя реализирано 8)

И аз не вярвах ама жените ме питаха и то не една или две ами поне 10+

Иначе да ще е Женски общи приказки

BatVas
10-10-2005, 14:36
Ако имаше раздел за жени там щях да ги питам за видовете лакове за нокти и дали и кой син лак за нокти да си взема за да скрия драскотината в долната част на бронята ми :D :D :D

valjo
10-10-2005, 16:59
и каот се знаем кви сме спамери, и там пак ние ше си пишем
аз имам солидно мнение за бои за коса и др. подобни :P

а то бтв, кои от жените са регистрирани във форума ??

pr_00f
10-10-2005, 17:23
Мисля че е добра идея. Дамите си заслужават тяхна част. А иначе предлагам всеки мъж който пише в тяхната част да се глобява по 1 бира за всеки пост. Бирата ше се раздава после с благотворителна цел на другите форумници :D

valjo
10-10-2005, 17:40
Мисля че е добра идея. Дамите си заслужават тяхна част. А иначе предлагам всеки мъж който пише в тяхната част да се глобява по 1 бира за всеки пост. Бирата ше се раздава после с благотворителна цел на другите форумници :D
ама батенце там иначе наш ква тишинка ше е ... ;)

KGB
11-10-2005, 03:17
Ще е така до като се отсрамат и почнат да пишат. Иначе всичките го четат форума 8)

Как сме дами :kissy: ...айде напишете ни нещо де!!!

krasyb
11-10-2005, 10:06
Еееее, па се уредиха девойките :))))

ОФФ: Петко, имам надявам се хубави снимки, но мога да ги пратя покана за гледане само през мейл, така че ако искаш прати някъв на лични?

KGB
12-10-2005, 17:31
kgb@clubalfaromeo.com

valjo
12-10-2005, 21:26
kgb@clubalfaromeo.com
ето и първата дама се обадииииии :wub:

virusalfa
12-10-2005, 22:27
Мисля че е добра идея. Дамите си заслужават тяхна част. А иначе предлагам всеки мъж който пише в тяхната част да се глобява по 1 бира за всеки пост. Бирата ше се раздава после с благотворителна цел на другите форумници :DКе уредим една ГАЗ-ка Пиринско :spiteful: :devil:

Bobo
12-10-2005, 22:34
Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги :twisted:

valjo
12-10-2005, 22:37
Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги :twisted:

тия дет са "Не-нашите" и са си от форума са точно 2-3
и нито една не е перманентно пишеща

:))))
аз ви разпраам че ше падне тишина там :)))
ама см ЗА , заради фъна :)))

П.С.
1. МОйта не ше да чуе за алфа :priest:
2. Секи си има ПЦ :)))))

KGB
13-10-2005, 01:53

тия дет са "Не-нашите" и са си от форума са точно 2-3
и нито една не е перманентно пишеща

:))))
аз ви разпраам че ше падне тишина там :)))
ама см ЗА , заради фъна :)))

П.С.
1. МОйта не ше да чуе за алфа :priest:
2. Секи си има ПЦ :)))))

Ооо как грешите...мога да ви гарантирам, че 99% от жените ни го четат форума

Venci
13-10-2005, 09:50

Моята възлюбена, като и казах за дамската част от форума изобщо не се заинтригува :dunno: . Обаче, редовно влиза и наблюдава :lupe: писанията ми :flirt: .

:offtopic: :offtopic: :offtopic:

В тази връзка.... Здрасти мила, как си? Пак ли няма какво да правиш :tooth: :bounce8: :hehehm:

Alfa User
13-10-2005, 17:27
Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка :wub: , която пише редовно ...

Max
13-10-2005, 18:30
Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка :wub: , която пише редовно ...

Май има някой :hitbycupid: тук :D

14-10-2005, 02:59

Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик :paddle: :balloon: .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна:))Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли:)

milenamr
14-10-2005, 03:08

Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик :paddle: :balloon: .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна:))Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли:)

Опаа,забравих да се реггна и за това се явявам като гост,иначе ,съм Милена...

Alfa User
14-10-2005, 03:11
Мдам, Вас именно визирах, колежке ... Но не съм искал да подкрепям идеята за дамски раздел - и за мене е неуместно във фен-клуб на автомобили да се говори за грим и маникюр ... Да ме извиняват дамите, но това си е автомобилен форум, и мненията им за Алфа ще са много по-ценни отколкото тези от рода на "Ма да знаете днеска кат бях на козметик как ме изтормозиха" ...

valjo
14-10-2005, 03:15
Въх божкеее ... ;))))

kekc
14-10-2005, 10:16
Е то общите ни приказки какво общо имат с колите - поне повечето от тях?
Идеята е, че като си пишеш във форума, познаваш се с повечето хора от там и искаш да споделиш, че докато са ти правили кола маска, е минал страшен тип, дето май те е загледал. Що да не го споделиш с тези хора, с които горе-долу се познаваш и разбираш? То за това му се викат общи приказки. Май няма форум без такава част.

pr_00f
14-10-2005, 14:00
Ами то хубаво си приказваме, ама кога ще видим тази дамска част на живо. Нека я направим и да дадем възможност на нашите дами да се изявяват в нея. Пък ако не върви - "мачка ближе контакт -цък мък язък" :spell: :crazy: :Tease:

Hristo_156
15-10-2005, 20:34
Азе предлагам да бъде "реализирана" тази идея на КГБ. Предлагайте име на форума за алфа-женки:

Тъй като ние с "пакетите" ще имаме право само да четем, без да пишем увнътре - Първото предложение за име на женския форум е:
Бай Брадър AR.