PDA

View Full Version : вратата заяде

наската
22-06-2008, 22:00
колеги дайте ми някакъв авариен начин за отваряне на предна лява врата какво и стана изведнъж не иска да се отвори и това си е.В затворено положение свалих кората(не питайте как само аз си знам) и немога да видя нищо нередно,но имам чувството че лостчето за заключване не стига до най-горно положение.

Boby
22-06-2008, 22:58
Ела до София и ще ти я отворя веднага. :wink:

наската
23-06-2008, 20:41
е батка от Петрич съм.Едно отваряне ще ми излезе 60-70 лв :cry:А в момента тва е сериозна сума за мен.Дай някакъв съвет плс,Махнал сам кората и имам поглед над ключалката ама нямам идея ко да правя

icedoc
23-06-2008, 20:58
На мен зимата ми замразваха вратите ... отварях ги с клещи , издарпвам бутона с клещите и така няколко пати и се оправяха .. на другата сутрин пак така , ако някои може да помогне ...

Boby
23-06-2008, 22:44
е батка от Петрич съм.Едно отваряне ще ми излезе 60-70 лв :cry:А в момента тва е сериозна сума за мен.Дай някакъв съвет плс,Махнал сам кората и имам поглед над ключалката ама нямам идея ко да правя

По-добре 60-70 отколкото 120-160 за кърпене и боядисване след като я изкъртиш.

Направи ми снимки на бравата.Ще се опитам по снимки да ти обясна. :roll:

VLADius
10-02-2009, 02:38
В тая връзка кой, къде, кога и срещу колко и какви бири може да окаже морална и идеологическа подкрепа и съчувствие за отваряне на двете задни врати на Суперката, че сега съм с двувратка?

Проблема е, че с централното не моа ги отворя. Лявата поне на ръка става, ма дясната хич.

Boby
10-02-2009, 10:51
Взимаш 2 каси и след втората вече ще ти е все едно дали ще я къртиш,режеш с флекса или ще им теглиш по един шев да стане завинаги двувратка.:chair:

VLADius
14-02-2009, 12:36
Псолютно си прав. Само дето още и е рано. Не знаете ли некой спец по тия работи.

Boby
14-02-2009, 12:48
Ако беше от старите няма проблем да ти я отворя,но със съперка не съм се пробвал.Най-вероятно ще трябва да се чупи кората или да се сваля задната седалка.

Sunny
14-02-2009, 22:52
И в крайна сметка какво стана отоврихте ли вратата ?
Все си мисля че един автоключар може да ти я отвори и да я оправи срещу 20-50 лв според зависи кой колко взима - на мене ми вземаха 25лв да я отворят и да ми монтира новата външна дръжка - това преди 2 години .

Boby
14-02-2009, 23:29
В с;учая не ти е нужен ключар.Става дума за задна врата.трябва ти човек който го е правил и човек който познава добре механизмите на колата.

Sunny
14-02-2009, 23:38
Колегата пише предна лява т.е. шаферската врата .

колеги дайте ми някакъв авариен начин за отваряне на предна лява врата
Иначе разликата между предна и задна в отварянето не би трябвало да е голяма .

Boby
15-02-2009, 09:38
В тая връзка кой, къде, кога и срещу колко и какви бири може да окаже морална и идеологическа подкрепа и съчувствие за отваряне на двете задни врати на Суперката, че сега съм с двувратка?

Аз говорех за това мнение.Това с предната врата е старо.:chair:

Sunny
15-02-2009, 13:34
Аз говорех за това мнение.Това с предната врата е старо.:chair:
Е аз като никога да се придържам към заглавието на темата и на ... хахахахахах :grandpa:

VLADius
25-02-2009, 07:49
10Х за съветите. Не искам да троша кората. Поне не още. Дайте някой свестен ключар, който ще свърши работата читаво и когото да не се наложи да сритам ако го видя да се гаври с Баба Алфа. Или поне да държи на бой...:boxing:

Boby
25-02-2009, 18:00
Не ти трябва ключар.Ако упееш да нахнеш кората на вратата ще ти я отворя без проблем. В темата с ръководствата за ремонт съм качил снимки как да се отвори блокирала врата.На мен ми се случи миналата седмица.

VLADius
28-02-2009, 17:09
10X Боби.
Ще пробвам с кората, ако стане ще се чуем, ако не ще я карам на бик. :jason2:

Alecks
27-03-2009, 01:09
колеги наскоро се натъкнах на такъв проблем.С малко зор се свалят корите на вратите и в затворено положение.като забелязах на моята а мисля че не е само на нея се бъгва прожинката която връща лостчетона дръжката в отворено положение.демек ако можете да свалите кората има едно лостче което застава в долно половение и вратата остава заключена и трябва да се вдигне нагоре и тогава да се отключи.Аз сам не се разбрах но дано вие сте ме разбрали

Boby
27-03-2009, 22:48
Аз много добре те разбрах.Тази зима правих и другата предна врата.Качил съм и снимки.Снимал съм и къде трябва да е закачена въпросната пружинка,