Log in

View Full Version : top gear

Stoyan Georgiev
22-06-2008, 22:05
как мога да гледам новите серии на top gear, току що е почнал нович сезон, но от сайта на BBC Two неможе да се гледа, защото е ограничено за хора от Кралството :?

идеи ?

LeoVin4i
22-06-2008, 22:08
http://zamunda.net/browse.php
Има и старите сезони от 1 до 10 плюс някои бонус епизода. Първия епизод от 11 сезон го чакаме утре.

Stoyan Georgiev
22-06-2008, 22:30
:lol: имам всички сезони и спешълит ена компа си, за новия 11 сезон питам :)

просто не ми се чакаше до утре, иначе ще го изтегля от английските тракери още тази вечер :)

LeoVin4i
22-06-2008, 23:45
Вече е тук :D
http://zamunda.net/details.php?id=132212

jorko
23-06-2008, 00:12
Вече е тук :D
http://zamunda.net/details.php?id=132212
Мазните англииски свине пак тотализираха лачен старовремски автомобил ... нема да ги гледам повече, баси тъпанарите скапани смешници гнусни :cry: :angry:

Violator
23-06-2008, 00:33
Че са мега пристрастни е ясно, но лафовете които хвърлят избиват рибата направо :D

Kuku
23-06-2008, 01:16
Като реша, че ми се гледа "ТопГиър" и си пускам "БениХил" - и двете са британски, и двете са глупави, и двете нямат смисъл, ама "БениХил" поне е смешен :lol:

pinko
23-06-2008, 01:27
Като реша, че ми се гледа "ТопГиър" и си пускам "БениХил" - и двете са британски, и двете са глупави, и двете нямат смисъл, ама "БениХил" поне е смешен :lol:

Абсолютно си прав :lol:

Stoyan Georgiev
23-06-2008, 01:38
еее този епизод си беше порядъчно смешен ;)

bouncer
23-06-2008, 10:54
..то и гроздето е кисело......
като е толкова тъпо защо е най-гледаното автомобилно предаване в света? щото и хората са тъпи за тва в нали....

Mury
23-06-2008, 10:56

Абсолютно си прав :lol:

Тука нещо конкуренция ми се види :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kuku
23-06-2008, 11:43
..то и гроздето е кисело......
като е толкова тъпо защо е най-гледаното автомобилно предаване в света? щото и хората са тъпи за тва в нали....Най-гледаното автомобилно предаване е, защото се сравнява с други автомобилни предавания и там наистина е едни гърди напред ;)
Колко е стойностно и дали всичко се дължи на рекламни трикове е друг въпрос, но важното е, че в сравнение с предаванията на тази тематика е може би най-доброто :idea:
Въпроса е, че има къде, къде по-интересни предавания, НЕ на автомобилна тематика - това исках да кажа аз, със закачката за "БениХил" ;)

Stoyan Georgiev
23-06-2008, 11:48
еми то от всичко има нещо по-интересно

"there is always a bigger fish"

ама специално това е много забавно и разпускащо предаване на тематика, която предполагам огромна част от четящите този форум са заинтерисувани :P

а тази година ще има 2 изпитания от типа да купят коли втора ръка със АЛФИ, освен това ще има ревю на 8ц :)

LeoVin4i
23-06-2008, 21:00
Не разбрах само колко литра е багажника на 430 Scuderia :cry: Крайно неинформативно предаване. Сядам да уча немски, че да разбирам какво приказват немските им колеги, те никога не изтърват такива важни факти.

jorko
23-06-2008, 21:37
Не разбрах само колко литра е багажника на 430 Scuderia :cry: Крайно неинформативно предаване. Сядам да уча немски, че да разбирам какво приказват немските им колеги, те никога не изтърват такива важни факти.
Повече от колкото е на новата Дачия ... така де , все пак навлизат този пазарен сектор или там както се казва :D

LeoVin4i
23-06-2008, 21:48
Съвсем не съм в час с дачиите. Ще започна да следя Auto Bild може би ще напишат интересна статия за нея. Top Gear най-много да я качат на някой кран и да я пуснат от високото, за да видим колко ще вдигне докато лети надолу.

jorko
23-06-2008, 23:12
Съвсем не съм в час с дачиите. Ще започна да следя Auto Bild може би ще напишат интересна статия за нея. Top Gear най-много да я качат на някой кран и да я пуснат от високото, за да видим колко ще вдигне докато лети надолу.
А и няма да им е за пръв път на гейчетата тъпи , преди време се изгавриха с едно 911 , мноо свежичко беше :cry:

ne0
24-06-2008, 20:28
www.finalgear.com

DerMeister
25-06-2008, 12:10
На мен много ми харесва предаването, а до колкото видях от новия епизод ще има доста Алфи в новия сезон. :D

odisey
25-06-2008, 12:45

УАХАХАХАХАХАХАХАХАА :lol: :lol: :lol: :lol:

ShoxXx
25-06-2008, 13:29
Топ Гиър е съвсем различно предаване от типичното автомобилно предаване.

Реално обаче нито един от тримата там не може да кара, а сценаристите са много добри. Годините и различния подход, които на моменти е комичен привличат много публика.

Chris Harris
Ето това име запомнете и пишете в сайтовете с клипчета неговото име. Ето това е човек, който прави наистина шоу както си трябва и може да се научи за колата от него.
Още по яко при него е, че докато прави какво ли не с някакви супер коли не млъква дори и в най-екстремните ситуации.

Stoyan Georgiev
25-06-2008, 13:39
именоо top gear е забавно предаване, което просто така се е скучило, че става въпрос за коли

BatVas
25-06-2008, 13:46
На мен пък Топ Гиър ми харесва и освен че гледам предаването, сега като излиза и списанието на български вземам и него и го изчитам от кора до кора.
Иначе вярно че в предаването са малко пристрастни за Ягуар, Бентли, Астон - ама какво от това - все пак са британци.
Иначе пък това е предаването където може да чуеш хубави думи за Алфа Ромео.
Освен това не е като немските предавания да ми сравняват колата колко багажник имала, колко удобно било да товариш багаж, каква жабка и т.н. Много ме интересува мене, че видиш ли багажника на едната бил с 20 литра по голям и айде по добра била. Кой фен се интересува от багажника и факта че имала поставка за чаши :!:

jorko
25-06-2008, 13:56
Кой фен се интересува от багажника и факта че имала поставка за чаши :!:

Гледай Лоши момчета 1 в началото :lol:

bouncer
25-06-2008, 15:07
Реално обаче нито един от тримата там не може да кара, а сценаристите са много добри. Годините и различния подход, които на моменти е комичен привличат много публика.

Реално обаче Джеръми Кларксън и Ричърд Хамънд имат лицензи за състезателни пилоти. пък ми се струва че и двамата доста добре карат. не знам...дали пък да не им изнесеш някой урок.

pinko
25-06-2008, 15:28
Глупаво е да се сравняват Аутобилд и Топ Гиър - философията им е коренно различна, подходът към представявено на автомобилите - също. Едното е по-скоро сухарско, технократско и прагматично, другото е леко циркаджийско и по-скоро развлекателно.

И двете си имат своята публика, и двете имат предимства.

Лично аз Джереми го уважавам заради едно - Алфа 166 е един от трите автомобила, включени в неговия списък "I Know You Got Soul" заедно с Ролс-Ройс Фантом и Форд GT40. Съгласен съм с него - 166 си имам, карал съм Фантома, за се готви Форда...

Цитат от википедия:

He has also owned a 1970s Alfa GTV6, and has a passion for the marque, declaring famously on Top Gear, "You cannot be a true petrol-head until you've owned an Alfa". In his book I Know You Got Soul the Alfa 166 was one of only three cars classified as having that "special something". Clarkson quotably called the Brera, Alfa's latest sports car, "Cameron Diaz on wheels"

http://en.wikipedia.org/wiki/I_Know_You ... %28book%29 (http://en.wikipedia.org/wiki/I_Know_You_Got_Soul_%28book%29)

ShoxXx
25-06-2008, 20:58

Реално обаче Джеръми Кларксън и Ричърд Хамънд имат лицензи за състезателни пилоти. пък ми се струва че и двамата доста добре карат. не знам...дали пък да не им изнесеш някой урок.

A бе то и Влади Кулев работи при вас... :wink:

Kingpin
25-06-2008, 21:43
Аз предлагам на който не му харесва просто да не го гледа :roll:

jorko
25-06-2008, 22:09
Аз и доста време не съм го гледал , ама мернах темата и го свалих набърже ... повече няма да правя тази грешка :?

Kingpin
25-06-2008, 22:18
Аз и доста време не съм го гледал , ама мернах темата и го свалих набърже ... повече няма да правя тази грешка :?

Добре, гледай "Дързост и красота" :wink:

jorko
25-06-2008, 22:53

Добре, гледай "Дързост и красота" :wink:
По едно време наистина го следях , не много нарочно ... просто си пусках ТВ и заспивам , а на сутринта като го повтарят , просто се събуждам и с премрежен от сънищата си поглед го проследявам ... Мич е върха :D :twisted:

Kuku
25-06-2008, 22:57
Определено има много други предавания, от които можеш да НАУЧИШ нещо, освен "смешни" лафове, както има и много други предавания, които пък могат да те разсмеят повече, тааа.... за какво говорехме :idea:

Kingpin
25-06-2008, 23:03
Определено има много други предавания, от които можеш да НАУЧИШ нещо, освен "смешни" лафове, както има и много други предавания, които пък могат да те разсмеят повече, тааа.... за какво говорехме :idea:

Дай пример :roll:

А има ли други предавания, които могат да си позволят да затворят няколкокилометров общо осемлентов булевард в центъра на Абу Даби и да покарат 3 (три) Bugatti Veyron, като единия от тях е Pur Sang? И после да вземат единия и да го "дръпнат" с Koenigsegg CCX? :roll:

jorko
25-06-2008, 23:05
.... за какво говорехме :idea:

За другите не знам , но аз лично говорех за тотализирането на коли в много добро състояние , отдавна спрени от производство и които МПС-та биха били гордост за много хора , ценящи автомобилите :roll: ... за мен има два варианта - 1. Или използват холивудски методи да създадат едно купе , приличащо на стар модел в отлично състояние или

2. Използват наистина добре запазени коли за изпълнения тип - Надин , пристигайте , ето ви още 1 без ръжда , набор на повечето ви служители :?

Kuku
25-06-2008, 23:25
.... Аз НЕ говоря за автомобилни предавания - в тях НЯМА НИЩО СТОЙНОСТНО, само плява, реклами и плоски шеги, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ :idea:
Са, да те питам ли, кооооолко ме брига, какво, кога и къде са затворили? :roll:
Ако за теб това е някакъв критерии за нещо и определя идеалите ти за възхищение - евала!
Аз имам други виждания по въпроса и те определено не включват неделни шофьорчета.... даже изобщо не включват шофьори :lol:

Жоре, праат се на интересни, бате, то друго няма там....

Kingpin
26-06-2008, 01:39
.... Аз НЕ говоря за автомобилни предавания - в тях НЯМА НИЩО СТОЙНОСТНО, само плява, реклами и плоски шеги, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ :idea:
Са, да те питам ли, кооооолко ме брига, какво, кога и къде са затворили? :roll:
Ако за теб това е някакъв критерии за нещо и определя идеалите ти за възхищение - евала!
Аз имам други виждания по въпроса и те определено не включват неделни шофьорчета.... даже изобщо не включват шофьори :lol:

Ти па изведнъж ще се окажеш човек, държащ на стойностното :lol: :lol: :lol: Особено по телевизията... Чаках да ми дадеш примери, ма явно не искаш... :roll: Щото аз лично не се сещам за съвременно предаване по съвременна телевизия в което плявата и рекламите да не са на първо място !!! А за плоските шеги... :lol: :lol: :lol: сигурно заради тия плоски шеги Джеръми Кларксън е световно признат за гений и отличен с няколкостотин журналистически награди :lol: :lol: :lol:

Не знам колко те брига, ма мене па най-малко ме брига тебе к'во те брига :lol: :lol: :lol: За един истински автомобилен фен едно такова нещо си е цяло събитие и определено го брига :wink: Най-малкото, защото струва брутално много пари и надали някой някъде ще се осмели да го повтори. :wink: Както и повечето останали неща, които са правили тия заухавеняци прости от Тop Gear :lol: :lol: :lol:

Та ти като си стойностен човек, който се подвизава по авто-форуми и претендира, че е фен на автомобилите, си гледай...."Дързост и красота" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuku
26-06-2008, 08:08
Аз може и да не съм човек държащ на стойностното, но не съм и човек държащ на Джеръми Кларксън ;) нито на наградите му, нито на признанията му, нито на предаването му - евала, браво, постигнал е много.... ама не ме интересува :lol:
Това, че съм автомобилен фен, не означава, че трябва да се кланям на някого, нали? Имам собствено мнение и ми е през дедовия, кой, какво казва, какво прави и какво затваря, просто защото не ме интересува и не виждам и никакъв смисъл да се интересувам от подобни глупости!
Айде, кажи, какво стана като затвориха 8-10-15-лентов път, нЕкъде си? И? Какво от тва? Какво ме боли мене фара, та ми го изтъкваш тук, все едно е няква манна небесна и трябва да правя метани пред телевизора, докато гледам как карат и без друго най-голямото недоразумение в съвременното автомобилостроене :lol: :lol: :lol:
Сега ще започнеш и за него да ми обясняваш, сигурно :lol: - спести ми го, моля те - прави си поклони при всяко начало на ТопГиър и ме остави да си гледам сериалите на спокойствие :lol: :lol: :lol:

bouncer
26-06-2008, 09:55
A бе то и Влади Кулев работи при вас...

Шокси, имаш няколко много сериозни грешки:
1. При нас Влади Кулев не работи, защото аз лично съм служител в една доста мащабна българска финансова компания с разностранни интереси и полета на опериране. Нямам нищо общо с издателството на Топ Гиър - там работи брат ми.
2. Влади Кулев МОЖЕ да кара. като станеш официален тест пилот на централата на БМВ си го критикувай колкото искаш. но до тогава, пич, е безспорен факта че спрямо пилоти от F1, WRC, DTM т.н не е супер добър, но иначе си е доста сносен шофер.
3. Като не ти харесва Топ Гиър - ми не го гледай бе! никъде не пропагандирам че е перфектно това предаване! не е. на мен ми харесва и това е. на Кики и Жорко не мим харесва - евала! никой не може да те накара да вярваш в нещо с което не си съгласен! ама с доводи тип "А вие защо биете негрите" не се получава! ай със здраве!

ShoxXx
26-06-2008, 12:22
1 OK объркал съм се. Брат ти бачка там.
2 И Сергей Станишев е премиер, но това не значи, че е добър политик и имам пълното право да го критикувам както него така и Владко.
3 Аз не съм казал, че Топ Гиър не ми х аресва. Гледам всеки епизод и скучното си го скипвам.

PS Само не знам кой къде видя, че Джеръми и Хамънд карат, защото аз лично не съм видял нито един по-продължителен кадър, в който те да показват някакви специални умения. Особено като се гонят един с друг всичко е обърнато на майтап.
Особено Джеръми в някои тестове на места показва завидна липса на техника, но явно и това е по сценарий, те иначе са уникални шофьори.

netsurfer
26-06-2008, 13:04
Топ Гиър мен ме кефи, защото е интересно и не натоварващо, пускат яки лафове, имат яки и безмислени състезания.
Ауто БИлд спрях да го чета отдавна, много ми е постно, тестват основно масови коли, които поне на мен въобще не са ми интересни ...

Нямам нищо общо с издателството на Топ Гиър - там работи брат ми.
И брат ти незнае че 63 AMG са атмосферки :lol: :lol: :lol: :lol:

kiler_4o
27-06-2008, 13:03
на мен лично ми е любимото предаване ... идолът ми - The Stig също е уникален :D Не винаги в предаването показват само сериозни неща и точно това ми харесва - непрекъснато в него има най-различни глупости, които са супер забавни ... това е ключът им към успеха според мен ... като стената Cool-Uncool - еми там е супер не-обективно :D "European small cars ARE cool" - примерно това обективен критерий ли е ? Но като го каже Джереми - просто е забавно :)
Ще се радвам ако някое бг автомобилно предаване ме забавлява и ми привлече интереса по същия начин - обещавам ако това се случи повече никога да не гледам Top Gear :)

lyuli
28-06-2008, 21:33
списанието Top Gear също е върха. на изложението Coupe/Кабриолет си набавих няколко броя и сега не спирам да се хиля докато чета безумните коментари на J.K.......... (почти като JFK :) :lol: :lol:

reptli
28-06-2008, 22:20
:shock: ShoxXx искаш да кажеш че освен че Джерами не е забавен не бил и добър шофер ли :?: :shock:

добре де щом смятате че предаването не струва споделете кое предаване да гледаме :roll:

LeoVin4i
28-06-2008, 22:47
Те си казаха хората, не харесват Top Gear ами предпочитат Бени Хил :D
Всеки да си гледа каквото иска. На тия дето не им харесва най-гледаното автомобилно предаване АНАТЕМА :priest: За останалите утре има епизод мисля по BTV а някъде към полунощ трябва да се появи S11E02 и в БГ тракерите.

alfamicin
29-06-2008, 00:29
Мисля че едно друго предаване на BBC е доста по-обективно и интересно "Fifth gear"!
Не си правят гаври с колите,английския хумор не е толко натрапчив, даже почти не се среща,правят интересни и нестандартни тестове на коли и краш-тестове.И не напоследно място повечето водещи са бивши автомобилни пилоти!
Вашето мнение????
Едно доказателство за интересен тест:
http://youtube.com/watch?v=mn6eHg1VSZI

jorko
29-06-2008, 05:00
На тия дето не им харесва най-гледаното автомобилно предаване АНАТЕМА :priest: .

Не съм набожен , но май анатемосването беше най-левъл-а на проклятията ... Аз споделих защо не ми харесва предаването , но кажи ми , че се кефиш на унищожаването на автомобил в много добро / не казвам перфектно , но то си е така / състояние , който е спрян от производство , преди повечето потребители тук да започнат да сучат :roll:

LeoVin4i
29-06-2008, 10:47
Ако са строшили нещо, предварително са си го платили, така че да правят каквото си искат. Нали е забавно шоу все пак. И мене ме заболя сърцето като строшиха мазератито, ама не ги кефи хората тоя модел, казаха че е за боклука и...

Kuku
29-06-2008, 13:57
Ама точно това е - Д.К. казва, че не го кефи тоя модел и бил за боклука, за това всички трябва да мислим така :idea:
Е, няма как да стане.... нито за потрошените коли, нито за много други коли :lol:

Stoyan Georgiev
29-06-2008, 14:21
е кой е казал, че му вярва за всичко ?

аз смятам , че половината от нещата , които ги казва са пълни глупости, но за сметка на това са забавни

най-ярко си спомням ревюто на м5-цата , което прави, където обвиняваше бмв за много настройки

еми естествено , че първиа път като се качиш на такава по-специална кола е нормално да трябва да направиш някои настройки - като на компютър примерно, а това за навигацията - естествено, че може да се изгаси, но той просто си е инвалид от към компютри явно

LeoVin4i
29-06-2008, 15:13
Ама точно това е - Д.К. казва, че не го кефи тоя модел и бил за боклука, за това всички трябва да мислим така :idea:
Е, няма как да стане.... нито за потрошените коли, нито за много други коли :lol:

Защо пък трябва всички да мислим така ? Нали всеки си има мнение, и си решава сам за себе си какво му харесва и какво не. С едно изказване на ДК съм съглсасен обаче на 100%
You cannot be a true petrol-head until you've owned an ALFA ROMEO :D

Kuku
29-06-2008, 20:50
Ми, ето, щом и вие казвате, че говори и прави глупости, за какво да го гледам, само за едната забава ли - има къде, къде по-забавни неща за гледане, като БениХил :lol:

Stoyan Georgiev
29-06-2008, 23:50
но е забава на тема коли, аз си мислех , че тук има доста автомобилни фенове , не ? :lol:

jorko
30-06-2008, 00:01
но е забава на тема коли, аз си мислех , че тук има доста автомобилни фенове , не ? :lol:
Отговарям само за себе си ... фенове на карането на автомобили - да , фенове на гавра с автомобили - не :?

Stoyan Georgiev
30-06-2008, 00:29
ееей, няма ли някой да качи новия епизод, че вече едвам стоя пред компа , мн ми се спи :lol: :lol: :lol:

жоро, и мен ме боли като ги чупят колите, ама, така и така не може да се спре , поне да се забавлявам на сотаналите неща ;)

netsurfer
30-06-2008, 08:59
ауууу НЕ, сега гледам КОбра 11 по Диема и блъснаха и разбиха едно ферари 348 :shock:
Те все чупят яко коли, ама все някви трошки ...
сега го намерих и в ти туба (http://www.youtube.com/watch?v=LoT7aDCK6zQ)

jorko
30-06-2008, 13:39
ауууу НЕ, сега гледам КОбра 11 по Диема и блъснаха и разбиха едно ферари 348 :shock:
То тва е филм , ве ! ... сега търсих , ама не можах да намеря такова клипче от филма 88 минути с Ал Пачино , там поршето му дето го взривиха май се виждаше , че няква евтина реплика :roll: ..сега ще го сваля и ще се опитам да скрийншотна този момент :?

netsurfer
30-06-2008, 13:59
То тва е филм , ве ! ... сега търсих , ама не можах да намеря такова клипче от филма 88 минути с Ал Пачино , там поршето му дето го взривиха май се виждаше , че няква евтина реплика :roll: ..сега ще го сваля и ще се опитам да скрийншотна този момент :?
кое е филм?
Това за което аз говоря аз е сериал - немски, в това което съм дал от ютюб катастрофата с ферарито е на 3-тата минута точно.
А 88 минути го гледах, но поршето е ново, а ферарито е стар модел ;)

jorko
30-06-2008, 14:08
кое е филм?
Това за което аз говоря аз е сериал - немски, в това което съм дал от ютюб катастрофата с ферарито е на 3-тата минута точно.
А 88 минути го гледах, но поршето е ново, а ферарито е стар модел ;)
Филм , сериал , все е с ефекти ...а сега кажи видя ли задния мост на поршето ? :lol: :lol: :lol: ...а и ако ми кажеш как да резна малко парченце от филма , ще го кача тук да се види , че нещо не ще да излиза скрийншот от видеопрозорец :oops:

jorko
30-06-2008, 14:25
:lol:

morfius
30-06-2008, 14:31
Порше ли каза някой :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе Топ гърч спрях да го вземам на сериозно след като оплюха по всякакъв възможен начин една доста читава Лада (и в последствие хвърлиха от някаква урва) без въобще да се замислят защо все още се произвеждат (2107 още се произвеждаше)... просто обявиха производителите и каращите ги за луди.

jorko
30-06-2008, 14:35
Е па на такова мязаше преди голямото бум :shock:

morfius
30-06-2008, 14:45
Хубава реплика бих казал ... интересно дали става за лагерна количка :D 8) :lol: :) :D :lol:

jorko
30-06-2008, 14:49
Хубава реплика бих казал ... интересно дали става за лагерна количка :D 8) :lol: :) :D :lol:
Първо трябва да идеш на реглаж заден мост :?

netsurfer
30-06-2008, 14:58
то това може да е било с предно :lol: :lol:

jorko
30-06-2008, 18:23
то това може да е било с предно :lol: :lol:

Мислиш ли ? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/k045.gif .. отпред е на цял мост , новаторско решение 8)

LeoVin4i
01-07-2008, 00:19

Иначе Топ гърч спрях да го вземам на сериозно след като оплюха по всякакъв възможен начин една доста читава Лада (и в последствие хвърлиха от някаква урва) без въобще да се замислят защо все още се произвеждат (2107 още се произвеждаше)... просто обявиха производителите и каращите ги за луди.
Има един епизод в който заведоха една лада при Лотус и пичовете я напрайха както се требе. А в последния има тест на RS6 biturbo 570+ коня. И аз ако покарам такова и ме качат на нещо друго особено лада ще се самоубия ритуално.

DerMeister
01-07-2008, 10:30
Дали па не е, защото е толкова морално остаряла, грозна и небезопасна, че отдавна е трябвало да я спрат от производство. Иначе наистина е здрава кола, може да си натовариш талпи и да пориш баирите из Сибир с нея. От друга страна те оплюват всичко, което не е с качествата на Ферари и не завива като болид. :lol:

Kuku
01-07-2008, 11:47
Аз пък да ти кажа, "Ферари" изобщо НЕ е най-качествената кола на света, та не виждам и в това оплюване, какво обективно има - поредната дришня :idea:

morfius
01-07-2008, 11:54
Дали па не е, защото е толкова морално остаряла, грозна и небезопасна, че отдавна е трябвало да я спрат от производство. Иначе наистина е здрава кола, може да си натовариш талпи и да пориш баирите из Сибир с нея. От друга страна те оплюват всичко, което не е с качествата на Ферари и не завива като болид. :lol:

Много добре знам каква е и защо не е спряна от производство.
Оплюването ясно, но изявление в ефир - ти си луд задето еди какво си е тъпо до вдлъбнатост.

Kuku
01-07-2008, 11:57
Или обратното - ти си супер, понеже.... :lol:

morfius
01-07-2008, 11:58
И обратното, изобщо всяко обобщение е погрешно - включително току що направеното :lol:

DerMeister
01-07-2008, 12:00
Аз пък да ти кажа, "Ферари" изобщо НЕ е най-качествената кола на света, та не виждам и в това оплюване, какво обективно има - поредната дришня :idea:
Абе ясно, ама нали трябваше някво такова сравнение да дам, та да се впечатлят хората. :lol:

Kingpin
01-07-2008, 12:30
:shock: :shock: :shock:

Kuku
01-07-2008, 12:33
Кажи са? :roll:

Kingpin
01-07-2008, 13:53
Кажи са? :roll:

Кефим се на капацитети :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuku
01-07-2008, 13:55
Така ли >>> :shock: <<< се кефиш :lol: :lol: :lol:

Кажи нещо за Ферари - усещам, че те сърбят ръцете, капацитаторе :lol: :lol: :lol:

Kingpin
01-07-2008, 23:16
Така ли >>> :shock: <<< се кефиш :lol: :lol: :lol:

Кажи нещо за Ферари - усещам, че те сърбят ръцете, капацитаторе :lol: :lol: :lol:

За кое по-точно? :lol: :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock:

Сега ще ви кажа веднъж за винаги каква е разликата между Top Gear и всички останали автомобилни предавания на които вие се кефите толкова много :lol: :lol:

За разлика от всички останали Top Gear няма нужда от това да се "мазни" на определени марки и да говори добро за тях по какъвто и да е начин. Всички останали са зависими пряко от рекламодателите си и са длъжни да бъдат пристрастни, колкото и да се опитват да не им личи. Докато Top Gear имат предостатъчно пари и BBC зад гърба си за да говорят и правят каквото и както си поискат с която и да е марка :wink:

Kuku
01-07-2008, 23:21
Кво значение има - за което си пожелаеш - и без друго ще кажеш едно и също :lol:

Kingpin
01-07-2008, 23:23
Кво значение има - за което си пожелаеш - и без друго ще кажеш едно и също :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kuku
01-07-2008, 23:25
Айде ползвай букви де.... :roll:

търтей
01-07-2008, 23:26
топ гиър е върха на сладоледа бе
как така некой ше противоречи
ае у лео :lol:

Kingpin
01-07-2008, 23:26
Айде ползвай букви де.... :roll:

Така като ми гледаш подписа има ли нужда да пиша каквото и да било? Мога само да кажа, че Ferrari е една от най-великите марки, но не е мойта предпочитана.. :roll: Да, харесват ми. Да, хубави са. Да, бързи са. Но имам ли толкова пари един ден за автомобил определено няма да е Ferrari. Най-вероятно за да ми е по-интересно :lol: :lol: :lol: Други въпроси?

Kuku
01-07-2008, 23:28
Не, подписа ти казва достатъчно... даже повече :lol: :lol: :lol:

Kingpin
01-07-2008, 23:30

Ама е много яко в такъв форум да си с тоя подпис, а? :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

търтей
01-07-2008, 23:31

Ама е много яко в такъв форум да си с тоя подпис, а? :shock: :shock: :shock: