View Full Version : ае на брабусаа
http://dnevnik.bg/show/?storyid=517744
аз мислим да си зема поне две брабусчета
Де, две там и три, за щастие, дет се вика :roll: :screwy:
Пу да му се невиди.... нема да мога, да се включа!!!...утре вечер ще бегам от София :Bolt:
Ако пръднем у тоя смарт брабус ше му фръкнат вратите :idea:
еми ше намалиш боба :lol:
Както казва мой приятел "Бръснарски стол с турбина" това е цитат за едно Рено 5 GT Turbo.
Само не разбрах, как този кенеф струва колкото Брера :?:
Smart - Mobile.de (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=57223892&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23000&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1) :shock:
еми ше намалиш боба :lol:
Да ама увеличавам кифтетата и не моа се събера у тая телефона кабина :wink:
телефонна кабина ама брабус :)))
DerMeister
24-06-2008, 16:51
Мене па ме кефи тоя Брабус. С него в тва блато "центъро на София" ще съм фърст дъ бест. Мания си е отвсякъде. А тия, които ще си го купят ич не им дреме за цената. :lol:
Мене па ме кефи тоя Брабус. С него в тва блато "центъро на София" ще съм фърст дъ бест. Мания си е отвсякъде. А тия, които ще си го купят ич не им дреме за цената. :lol:
Tи ако искаш да си "фърст дъ бест" с 1 скутер е същата работа :lol: То и без това тая кола е толкова малка...незнам даже как я наричат "кола" а не столче с колелца 12-ки
DerMeister
25-06-2008, 16:32
Tи ако искаш да си "фърст дъ бест" с 1 скутер е същата работа :lol: То и без това тая кола е толкова малка...незнам даже как я наричат "кола" а не столче с колелца 12-ки
Мдада, минало е покрай същата работа. Тва си има клима, музика, екстри, а па за безопасност да не говориме. Сигурно е по-добро от мойта алфа на краш тестовете.
а тая чикийка освен сичко друго е селеспиид
ама неясно що на смарта не дефектира толко често :lol: :lol:
бтв мноо е приятно за каране в града - пробвал съм
DerMeister
25-06-2008, 16:42
а тая чикийка освен сичко друго е селеспиид
ама неясно що на смарта не дефектира толко често :lol: :lol:
Е кво да и се чупи с тоя 1.0 двигател и 780кг. :lol:
Да, ама на селеспийда не му се трошат скоростите :oops: а задскоростното устройство :roll:
Да, ама на селеспийда не му се трошат скоростите :oops: а задскоростното устройство :roll:
Искам да видим как аз идвам с тая консерва и те взимам да пием по бира някъде. Трябва да викаме пожарната да режат ....
темата е с безумно заглавие :lol: , ама няма да пускам нова. имам малко снимчици от изложението n-joy :)
lyuli това къде беше...на НДК :roll:
лелеее как изключих за това :wallbash: те бяхя говорили по новините...
до 2-ри е, имаш време да го посетиш ;)
благодаря ти много lyuli :hump:
разбрах че за деца е 2лв. а за възрастни 5лв. само не разбрах от колко до колко е :roll: ако имаш някаква представа... :baby: :lol: :D
разбрах че за деца е 2лв. а за възрастни 5лв. само не разбрах от колко до колко е :roll: ако имаш някаква представа... :baby: :lol: :D
eми някъде от 10 сутрин и вечер е до късно, но незнам точно до колко, поне до 20h.
eми някъде от 10 сутрин и вечер е до късно, но незнам точно до колко, поне до 20h.
благодаря ти :kissy: утре непременно ще го посетя :thumbup: