View Full Version : Нещо свири на скорост
clockmaster
25-06-2008, 15:14
От известно време започна да се появява някакъв странен шум - не много силно, но високочестотно свирене - когато съм на скорост. Появява се при около 2000 об. и като натисна съединителя изчезва. Понякога изчезва и само като върна газта. Не е постоянно - ту го има, ту го няма, но взе да зачестява... а и доста дразни... :evil:
Някой да има някакви идеи какво може да е :?:
някъде във форума прочетох че когато водната помпа е заминала от време на време се чувало свирене от ремък :roll:
имаш ли проблеми със загряването :?: :)
LeoVin4i
25-06-2008, 23:02
Или някоя ролка свири :roll: Те така си плачат за смяна :) Ама у сервизо ще ти кажат най-точно какво що и колко.
StarChild
25-06-2008, 23:06
Май и на теб ти е влезнал щурец под капака :wink: При мен се получава същото от време на време и немога да открия от какво идва :roll: Все си мисля, че ремъкът има нещо общо с това....или най-вероятно ролката която май скоро смених :?
clockmaster
26-06-2008, 09:31
90% не е ремък - свиренето е съвсем различно - а и не би трябвало свирене на ремък да е свързано със съединителя. Това прилича по-скоро на някакъв лагер или подобно...
А ми предстои ходене до морето - дали няма да ме остави на пътя? :?
90% не е ремък - свиренето е съвсем различно - а и не би трябвало свирене на ремък да е свързано със съединителя. Това прилича по-скоро на някакъв лагер или подобно...
А ми предстои ходене до морето - дали няма да ме остави на пътя? :?
колега това е Алфа все пак-винаги имай готовност да те остави на пътя :lol: може да ти е заминал лагера на съединителя с това виене :wink: или пък от самата кутия,на всички предавки ли прави така??
clockmaster
27-06-2008, 09:47
не на всички - само на ниските и то не винаги
този лагер на съединителя сам ли се сменя или заедно с дисковете?
имаш ли представа колко струва?
а да има късмет да ме остави на пътя, и аз ще я оставя, нищо че току-що я взех! :twisted: