View Full Version : BMW 320i --- Alfa 156 1.8 T.S.
Колеги дайте да пробвам една такава Алфа но сток.
Четах предната тема и мие интиресна загубата на БМВ-то
За региона на Пловдив и сток коли
Времената които давам замервани по Г-теци и на Калояново /ходили те преди ми знаят колата бялото Е36/ са около 16,20 на 1/4 миля и 8,15 до 60 мили /последното по Г-тек/
ПП Може и 164 2.0тс - вече съм писал на колегата 1912 но може и с още някоя да се пробвам че то неговата сигурно ме бие с тези високи 15-ски
BillyBoy`
25-06-2008, 20:34
със тая 164-ка по добре не се пробваи щото загубата ти е във кърпа вързана :wink: колегата маи скоро време няма да може да се бори щото колата нещо му е сдала багажа :( така че даваи нататака и късмет :wink:
жалко алфата си понавървяваше :frown:
pininfarina
25-06-2008, 21:17
Колега, ако баварката ти беше 2.5i и бяхме по близо бих се пробвал с теб ;-)
Пробвал съм се с 520i 98-ма година и наистина ми беше безинтересно с него, но предполагам е и доста по-тежко от твоята.
netsurfer
25-06-2008, 22:35
Колега, ако баварката ти беше 2.5i и бяхме по близо бих се пробвал с теб ;-)
Пробвал съм се с 520i 98-ма година и наистина ми беше безинтересно с него, но предполагам е и доста по-тежко от твоята.
Петко кви чипове ви слага :shock:
А за по-тежко, ако е ще е с минимално, и двата мотора са 6-ци ...
Времената които давам замервани по Г-теци и на Калояново /ходили те преди ми знаят колата бялото Е36/ са около 16,20 на 1/4 миля и 8,15 до 60 мили /последното по Г-тек/
ПП Може и 164 2.0тс - вече съм писал на колегата 1912 но може и с още някоя да се пробвам че то неговата сигурно ме бие с тези високи 15-ски
Тези две коли вървят на едно. Всичко зависи от ЗКУ. Мен ме е било такова БМВ, както и аз съм го бил. Но разликата винаги е била половин кола. Не повече. След чипа на моята бия с малко повече.
Тези две коли вървят на едно. Всичко зависи от ЗКУ. Мен ме е било такова БМВ, както и аз съм го бил. Но разликата винаги е била половин кола. Не повече. След чипа на моята бия с малко повече.
А сега гледам в темата ти че след чипа го биеш БМВ-то
Замерва ли сме чипната баварка която си подобри времето с около 0,9 сек. на 400м.
Какво ще се случи ако се пуснеш с чипнато БМВ просто ей така, според теб
Какви времена даваш но не на божура, а на равно
320ската може и 17,0 да даде на божура незнам не съм я мерил
tokata_pz_flex
26-06-2008, 00:15
За мен по-равностойна гонка ще е 2.0 ТС срещу 320-ката. и двете по 2000куб. , и двете по 150 коня .
За мен по-равностойна гонка ще е 2.0 ТС срещу 320-ката. и двете по 2000куб. , и двете по 150 коня .
ми айде де няма ли желаещи
0899105126 Младен
MainaCore
26-06-2008, 00:27
Ти виждал ли си как върви читав 8в ТС ???
tokata_pz_flex
26-06-2008, 00:29
Може да уговорим колегата DiStefano , той има 156 - 2.0 , и 145 - 2.0 Някой ден на Пищигово или Калояново .
Може да уговорим колегата DiStefano , той има 156 - 2.0 , и 145 - 2.0 Някой ден на Пищигово или Калояново .
156 2,0 е с 16в май че и 155кс - нямам шансове и срещу двете според мен
Дай нещо по обнабеждаващо :roll:
Калояново вече не работи за рацери кат нас /т.е. неможеш свободно да караш или драг/ поне до края на тази година
tokata_pz_flex
26-06-2008, 00:42
По-обнадеждаващо , една 156 , 1.9 ЖТД , или мойта 145-ца ;)
По-обнадеждаващо , една 156 , 1.9 ЖТД , или мойта 145-ца ;)
ОК дал съм си тела и чакам
Ти твойта мерил ли си я - някви времена
tokata_pz_flex
26-06-2008, 00:47
Не съм мерил нищо , ще ти звънна като ходим на пищигово да минеш , може и тая седмица да се ораганизираме .
Novachev
26-06-2008, 07:46
Ако чипа на 156 1,8 е читав и хубав понавървява малко повече от стокова 2,0. Така че може и с 1,8 да се пусне с чип. Но това за ЗКУ е много вярно а и някой от тия БМВ-та имат шпер и тръгват добре на старт без много въртене на гуми.
tokata_pz_flex
26-06-2008, 09:13
Те и някои Алфи тръгват така :evil:
2.0 ТС ще го отнесе от одма.
А за моето биене ще кажа, че и след като върнах оригиналния файл пак го бия. Явно първия път не съм тръгнал добре или съм карал с климатик. Знам ли? Не мога да преценя вече. Последния път когато се гонихме бях сложил оригиналния файл на ЕКУ-то, но бях и оправил доста неща по колата. Термостат, ламбда сонда смених... затегнал лагер имах на водната помпа. Но определено с чипа разликата е повече.
и аз искам да се пробвам с някой 2.0TS, нещо за бояна примерно.., 156, 146 или 145 нямам претенции :)
и аз искам да се пробвам с някой 2.0TS, нещо за бояна примерно.., 156, 146 или 145 нямам претенции :)
GTV? :)
Aма аз никога не съм се "дърпал" досега, та нямам опит, а ми се ще.
Но честно казано, не ми се иска да е по улиците или въобще пътища, които се използват. :roll:
Ебаси, след като Божурище ще е затворено, няма ли никакъв вариант да си играем някъде, където е безопасно, няма движение, полиция и пр.?
защо няма бояна...?
иначе и GTV става :)
ivo098, писах ти и във Фиат форума. Кажи какво е Голфчето? Бензин, дизел, турбо? 2,3,4? :lol:
аз със мойта съм се дърпал с такова бмв само че кабрио 2.0 6цил 24клапана пак бяло на индианеца така му викат на момчето опуках го бая
hondoman
27-06-2008, 10:20
Колега не се притеснявай GTV-та имат голям потенциал возил съм се в такова 155 коня 2.0 16V на оси са, а колегата 1912 колко коли му направи на баварията? :D
vikoalfa
27-06-2008, 23:02
Аре бе РАЦЕРИ,над 20 мнения лайна.Оная е с чип тая ще те бие,ще те отнесе,ти луд ли си некви ГТВ,156,155 на баба ми хфърчилото ше ти скъсат шортите,па на колегата шортите са му здрави.Тука сме само клавиятурни рацери всичко спам и празно бръщолевене.Изкарайте тия НЛОта писна ми да ви чета глупостите.Резултати,резултати трябва,а не дървена философия :!:
Сори ако съм рязък ама вече ми писна да пълните и без това безинтересен раздел с чешане на егота,крият се като мишоци ама много разбират от гонки и вървящи Алфи(първите в живота им).
Колегата с БМВто пусни в някой друг форум тука бате само думите са им големи,никой няма да се пусне с теб от бързите Алфи :!:
tokata_pz_flex
28-06-2008, 01:16
Ми пусни се ти като си толкова бърз ! Много пишеш само ми се струва , или се лъжа ? Ако за теб разстоянията нямат значение , евала , за други хора имат . И колкото и да им се гони , немогат да си позволят ! Скачай , гони се като си толкова бърз . Съжалявам ако съм бил рязък , ама и на мен ми писна от даващите акъл и конски сили !
FreeStyler
28-06-2008, 02:13
Аре бе РАЦЕРИ,над 20 мнения лайна.Оная е с чип тая ще те бие,ще те отнесе,ти луд ли си некви ГТВ,156,155 на баба ми хфърчилото ше ти скъсат шортите,па на колегата шортите са му здрави.Тука сме само клавиятурни рацери всичко спам и празно бръщолевене.Изкарайте тия НЛОта писна ми да ви чета глупостите.Резултати,резултати трябва,а не дървена философия :!:
Сори ако съм рязък ама вече ми писна да пълните и без това безинтересен раздел с чешане на егота,крият се като мишоци ама много разбират от гонки и вървящи Алфи(първите в живота им).
Колегата с БМВто пусни в някой друг форум тука бате само думите са им големи,никой няма да се пусне с теб от бързите Алфи :!:
Тва че си станал с някои части нагоре не ти дава право за такива общи изказвания ..хората си питат обсъждат и по тоя начин си чешат част от крастата и все ще се стигне до гонка :idea: изказването ти много ми прилича на някой див голФ-ър ще ме извиняваш много :idea:
Чолега vikoalfa,
Човека доста културно иска да се пробва - защо трябва да сме груби ?
Толкова рядко има културни спорове между марките..... според мен всяка наченка на цивилизован диалог трябва да се подкрепя /все още са рядкост/
Иначе ако и двете коли са напълно изправни според мен 2.0 срещу 2.0 победата ще е за Алфата...
Така, така, все някои трябваше да им го спомене с малко по-рязък тон! Викчо е прав и го подкрепям и моля да не бъде упрекван точно пък от тези за които се отнасят думите му!
Човека доста културно иска да се пробва - защо трябва да сме груби ?
Да и аз забелязах, че човека културно се пробва, но мазнотията се сипе от "нашия" контингент!
колега прав си :!: и аз съм се убедил че в тоя форум всички(повечето) са силни само на думи...пример такива тигри като твойра ги забравям,, това движи ли се ,искаш ли с едно жтд дате накъсам ,аммм тебе и 1,4 т.с ще те умори и съм писал който иска да ми пише на лични да направим гонка както миналата седмица имаше пак едни надъхани обедени в коолите си които ще ме накъсат обаче не ми писаха на лични да им видя колко са им бързи колите !!!! така че колегата с бмв-то да си потърси някой друг форум тука ми обясниха че рейсинг е в '' '' кавички :wink:
Да взема аз да ви отговоря на "сериозните РАЦЕРИ", като един несериозен такъв:
Като искате толкова да се състезавате - ходете на картинг. Ама да ми се пънете тук и да се "гордеете" с разни "състезания" по улиците, където има движение, пешеходци и най-важното ОГРАНИЧЕНИЯ - не мерси.
Аз в такива "мероприятия" не искам да участвам. Писнало ми е от "истински РАЦЕРИ", които да ми застрашават ежедневно живота по няколко пъти или в добрия случай, ламарините както на моята, така и на колите на останалите участници в движението. За пешеходците пък изобщо да не споменавам. Доста пъти ми се е налагало, "да търся прикритие" при това бидейки на тротоара, виждайки някой "шофьор", който е решил да "рацерства" и да се прави на мъж пред гаджето/приятелите. Откъде да го знам тоя, дали в следващата секунда няма да изпусне колата?
Ако някой иска да се състезава, има Калояново, "Серес" или пък картинг пистите.
И за да отговоря предварително на мненията, които сигурно ще се появят след моето - да, аз също искам да си понатисна колата за да видя какво може, да полафим със "сродни души", пък после да си спориме тук, кой чии шорти е скъсал. :)
Обаче да ми се предлага, това да става по пътищата от от пътната мрежа, които се използват, ще кажа още веднъж - не, благодаря.
В този ред на мисли, ако някой ми предложи обезопасено място около или в София (това, 'щото бензина вече гони 2.70лв. и не ми се пътува надалеч :P ), с радост бих дошъл, за да вдигна малко адреналина.
Айде PEACE и извинявайте за дългото мнение. :)
a с дизелова алфа би ли се пуснал? и аз съм от пловдив
a с дизелова алфа би ли се пуснал? и аз съм от пловдив
Да с удоволствие
Напиши нещо за печката ти
Пусни СМС за да се разберем 0899105126 Младен
печката е тази от подписа, на 206000 км, но сменях маслена помпа и предполагам че е на 306000. работи шумно кат' трактор, но на ниски обороти е силна. по г-тек дава прилични времена - 8.6 от 0-100 и ниски 16-ки, но това е по г-тек, а аз съм малко скиптичен, щото трябва да е калибриран точно. иначе задното предаване ти дава предимство на старт, но многото нМ на дизела компенсират - ще видим. Аз мисля че ще е на кантар. Ще ти звънна през седмицата и ще се видим.
ще е интересно щото тази бавария върви доста прилично
ние се познаваме с момчето и ако моята беше сток щеше да е много оспорвано
п.п хондоман на бмв му направих доволно разлика в смисъл на 1 е пред мен ама после вкарвам 2 и изчезвам много напред 3,4 коли и повече
и кво,до тук само прикзки без съдуржание!
Пичове СТОК 320 е36 я опъвах като циганче вита баница :idea: 320 е30 или 318 ИС е30 това са силни коли но е36-цата :lol: :lol: :lol:
Пичове СТОК 320 е36 я опъвах като циганче вита баница :idea: 320 е30 или 318 ИС е30 това са силни коли но е36-цата :lol: :lol: :lol:
пускал съм се с е30 320 и 318ис като само с ис-са се кантарим, а и да не говорим че той беше и чипнат
Е36 е по силно от Е30, тествано и доказано много пъти
Ти с каква кола си, напиши нещо за нея
С колегата gorang се пуснахме вече като за моя голяма изненада се кантарихме - аз лично не вярвам толкова да ми върви колата, но нека и той да сподели нещо защото трябваше да има огромна разлика в негова полза все пак е с чип и е към 170к.с.
ами всичко си е съвсем нормално, както бях предположил, ако даваш 60 мили за 8.2 (май така ми каза) е нормално да са на кантар. Алфата и дават 9.5 до 100 км. а след чип 8.5 и обикновенно дават ниски 16. По странното е как 320, което по каталог е 9.8 от 0 до 100 дава 8.3-4 - нещо и има на твойта колата. А за това, че трябвало да ти направя 2-3 коли ластик, ами помисли при тези времена които даваш дали е възможно. А и не ми се вярва че 325 тдс ти прави 4 коли щото това значи че до 100 ще еза под 8 секунди - нещо не ми се вярва...
истината май е че и бмв има чип и то бая добър :wink:
истината май е че и бмв има чип и то бая добър :wink:
Бая добър силно казано, като имаш предвид че тоз аз го правих и съм пипнал единствено оборотите да са на 6800........... неможах да се ориентирам коя таблица и кои клетки за какво са за това не пипнах друго
Другия имаше проблеми с ниските обороти и особенно като пусна климата или пък както я карам на газ всичко се збозясваше
Иска ми се някой ден ако имам излишни 4-500лв да дойда до софия ида ми направят чип с който колата настина би тръгнала както трябва
ПП Дай да пийнем по едно кафенце бре майничка че се забравихме - дай си ГСМ-ма
ами всичко си е съвсем нормално, както бях предположил, ако даваш 60 мили за 8.2 (май така ми каза) е нормално да са на кантар. Алфата и дават 9.5 до 100 км. а след чип 8.5 и обикновенно дават ниски 16. По странното е как 320, което по каталог е 9.8 от 0 до 100 дава 8.3-4 - нещо и има на твойта колата. А за това, че трябвало да ти направя 2-3 коли ластик, ами помисли при тези времена които даваш дали е възможно. А и не ми се вярва че 325 тдс ти прави 4 коли щото това значи че до 100 ще еза под 8 секунди - нещо не ми се вярва...
325 ТДС с чип направен от RS MAD ми прави най малко 3 коли, а преди чипа вървяхме на кантар
Жалко че човека го продаде иначе можеше да се пуснете
Както казах и по горе, аз лично не вярвах /надявам се помниш какво ти казах като се чухме че почти нямам шанс/ че така ми върви колата спрямо твойта..........което разбира се ме радва
Novachev
07-07-2008, 17:20
Бая добър силно казано, като имаш предвид че тоз аз го правих и съм пипнал единствено оборотите да са на 6800........... неможах да се ориентирам коя таблица и кои клетки за какво са за това не пипнах друго
Сега аз от писане на чипове не разбирам но съм чувал че на триизмерната графика от която двигателя взима информация има обороти предварение и количество гориво.
И се питам как така само си вдигнал оборотите без да бараш предварението и количеството гориво.
Нещо тук ми се вижда че не си напълно честен относно подобренията по автомобила. Има тук един друг ползвател на форума който не кара италианска кола и той така върви с големите коне коли апук нищо не е правил по колата.
Сега аз от писане на чипове не разбирам но съм чувал че на триизмерната графика от която двигателя взима информация има обороти предварение и количество гориво.
И се питам как така само си вдигнал оборотите без да бараш предварението и количеството гориво.
Нещо тук ми се вижда че не си напълно честен относно подобренията по автомобила. Има тук един друг ползвател на форума който не кара италианска кола и той така върви с големите коне коли апук нищо не е правил по колата.
Виж ти говориш за вероятно Пиджи бек или Стен даун системите където продукта-софта-позволява всичко да се прави и настройва безкрайно лесно благодарение и на визуализациите за които говориш
Тук всичко е в 16-стичен вид и вярвай ми не е никак лесно /то инак всички щяхме да правиме чипове нали/
Един качествен чип направен отново от RS MAD но на колата на bogo_7 преди безкрайно красивия тунинг който и направи правеше високи 15-ски.
Колата е БМВ 320 е36 купе, ето малко и за нея тук (http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=20&t=94425)и в бмв и тунинг форумите, без съмнение една от най красивите в България и позната предполагам на доста от хората дори тук
и моята е чипвана при Венци
и моята е чипвана при Венци
Няма лошо, то Венци доста си разбира от работата
Колеги , свършиха ли се пловдивските алфи :idea:
Дайте с още някоя да се премерим :wink:
hondoman
13-07-2008, 13:18
Виж ти говориш за вероятно Пиджи бек или Стен даун системите където продукта-софта-позволява всичко да се прави и настройва безкрайно лесно благодарение и на визуализациите за които говориш
Тук всичко е в 16-стичен вид и вярвай ми не е никак лесно /то инак всички щяхме да правиме чипове нали/
Един качествен чип направен отново от RS MAD но на колата на bogo_7 преди безкрайно красивия тунинг който и направи правеше високи 15-ски.
Колата е БМВ 320 е36 купе, ето малко и за нея тук (http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=20&t=94425)и в бмв и тунинг форумите, без съмнение една от най красивите в България и позната предполагам на доста от хората дори тукДа колата е супер яка момчето ако не се лъжа беше налял към 40 хилки някаде по нея :D
то в Пловдив е умряла работа няма бързи алфи пък и няма смисъл да се пускаш със 156 ци или 166 ци смисъл които са в твоя клас според мен ще ги дръпнеш виж пробвай с някоя 145 ца 2.0тс ще е по оспорвено :wink:
то в Пловдив е умряла работа няма бързи алфи пък и няма смисъл да се пускаш със 156 ци или 166 ци смисъл които са в твоя клас според мен ще ги дръпнеш виж пробвай с някоя 145 ца 2.0тс ще е по оспорвено :wink:
Ммм да, дано изнамерите нещо и да се организираме
Че ми писна вече със светофарните драгчета
Колеги дайте да тестваме някоя 146-ца примерно :idea: 1,8тс 2,0тс или нещо около тези коне
ПП Вчера карах бимата на цифровия кантар до нас и съответно :shock: съм удивен - празна с 10кг. бензин и за около 20лв газ излезе 1341кг :? а я дават 1280кг с 63кг бензин т.е. пълен резервоар :idea:
FreeStyler
14-07-2008, 11:07
Ще е интересно да както сега си я премерил и когато махнеш всички седалки само твойта да остане и от багажника сичко гуми муми и тн,. да се види разликата
Искаш ли 156 2.0 ТС ма селеспийд?!
Моята върви малко повече от 156 1.8 ТС, щото бавно сменя предавките.
Навитак?! :)
ма ти ли ше караш бе мацко? :static:
ма ти ли ше караш бе мацко? :static:
Ма рабира се бе, мацко. :Tease:
Ма рабира се бе, мацко. :Tease:
бахти ужаста
ОК съгласен
Утре заминавам на море но като се върна ще пиша за да се разберим нещо
Супер. Аз често пътувам към ПЛД и като имам път натам ще се разберем нещо.
Тук съм вече но с думнал дебитомер :furious:
Ще ти пиша едно ЛС като съм готов
Мladfen - не мислиш ли че преди да искаше да се драпнеш със 156 1.8 TS ама СТОК ,трябваше първо да кажеш че ти е чипнат бумера и то не за друго а от колегиалност(не впоследствие да става ясно кво си пипнал).
Поздрави.
dilian alfa gtv
14-08-2008, 11:32
Тук съм вече но с думнал дебитомер :furious:
Ще ти пиша едно ЛС като съм готов
хайде и аз с такива като теб се забавлявам най добре по пътищата 6 цилинрови бмв-та 150кс преди два вечера по магистралата варна -шумен вечерта голям купон беше.нямам ни спортен филтър нито чип.а завойте колко изостава бмв-то да не говорим
hondoman
14-08-2008, 16:51
хайде и аз с такива като теб се забавлявам най добре по пътищата 6 цилинрови бмв-та 150кс преди два вечера по магистралата варна -шумен вечерта голям купон беше.нямам ни спортен филтър нито чип.а завойте колко изостава бмв-то да не говорим
Тези 6-ци 150 коня баварии не са нищо особено дърпал съм се няколко пъти и не съм имал проблеми но 2.5 вече е нещо друго попаднах на едно бая назобено и бе би лошо така, че за вървежни бмв-та признах 2.5-рките 192 коньовите ;-)
Супер. Аз често пътувам към ПЛД и като имам път натам ще се разберем нещо.
Колега, колата ми е вече наред и те чакам да звънеш 0899105126 - Младен
Нямам нищо напротив да ми покажеш колко ти върви ГТВ-то
Предполагам че ще падна, но мисля няма да е с много
Ако имаш път към ПЛД пусни една стрела за да се разберем нещо 0899105126 - Младен
ПП Някое пловдивско ГТВ 2,0тс да вие подръка колеги за сверка?
ПП Някое пловдивско ГТВ 2,0тс да вие подръка колеги за сверка?
Брато дръж още малко да си взема книжката и заставаме на старта вкарвам на задна и та почвам ;-)
няма смисъл:no:
E що бе майна, знам че ще падна - просто ей така за спорта
virusalfa
19-08-2008, 19:56
Значияаз не съм компетентен тук,но темата се е изродила в "на кой по-добре е пипана колата".Относно понятието вървеж при дизеловите БМВ,ще вметна,че допреди седмица алфата ми беше с турбина Гарет GT1544H от Ауди 1,9 Тди 90 к.с. За да надяна моя маркуч за към кулера бяь надянал един върху друг два маркуча-единия 40,върху него-46мм,а моя е 54мм.А това сушоар4е на един колега с БМВ Е39 525ТДС му късах ританките на поразия на къси отсечки.Варно-автоматик е БМВ-то му,но моята не беше повече от 100 коня.Сега ще го чеша и с новото му БМВ 525Д,ама яката!
Другата седмица 90% съм по пловсивско. Ако не ми се преебат плановете - очаквай включване. ;)
E що бе майна, знам че ще падна - просто ей така за спорта
няма да паднеш:no:
1912, имаш предвид че Е36-то ще бие ГТВ-то ли???
Нещо се бъркаш майна! Ако искаш готов съм да ти докажа че Е36-то ще падне!
Стига глупости!
няма да паднеш:no:
що бе правил ли и е нещо:hmm:
аз ти казвам че знам как върви това бмв .то върви на кантар с чипосана 156 2.4 жтд
а пък гтв то не е толкова бързо
Е, ако BMW-то е бъзикано, а GTV-то е сток, то е ясно... :grandpa:
A тези чипосани 156JTD толкова много ли вървят бре, да му се не види?!?! :wow:
Ама като не можах да си намеря такава, :sad: ще си карам GTV-то. Поне на вид ме радва повече. :devil:
вървят ниски 16 ки 16 ,1 .. 16.2
вървят ниски 16 ки 16 ,1 .. 16.2
Точно това са времената с модове от рода на сп. фитър
Чипнато и с някаква генерация от до се движи около 15.8 - 15.9
А аз все още съм далеч от тези времена
благородно ви завиждам хора и ви се радвам ,на мене ми се кара и ми се гони .бензин и гуми има,хора няма
hondoman
29-08-2008, 14:53
1912, имаш предвид че Е36-то ще бие ГТВ-то ли???
Нещо се бъркаш майна! Ако искаш готов съм да ти докажа че Е36-то ще падне!
Стига глупости!Aз залагам 100% ,че GTV-то ще бие
Абе момчета вие не четете ли по-назад? БМВ-то на момчето е пипнато и явно понавървява добре, така че не е сигурно кое ще бие.
Aз залагам 100% ,че GTV-то ще бие
Колеги, съгласен съм с вашето мнение то до скоро беше и мое,
така че давайте едно ГТВ 2,0тс и да ги сложим
И се надявам скоро нещо да се случи че ми писна само да си тракам по клавишите
Утре 30,08,2008 ще съм в София до обяд и евентуално чакам някой да звънне
0899105126 - Младен
didko_boy
05-09-2008, 22:50
и ко стана 5 дена мълчание. стана ли гонка в софето или не РАЦЕРИ що спряхте да пишете ???
и ко стана 5 дена мълчание. стана ли гонка в софето или не РАЦЕРИ що спряхте да пишете ???
Нищо не стана - както и си предполжил предполагам
В крайна сметка "рацерите" си остават пред комповете, без да се обиждат някои колеги но очаквах и предполагах по интересно развитие на темата :sad:
От над 4400 разгледали темата, само един колега се обади :thumbup:
:idea: или може би си мислете че ми е много бърза колата ли
В крайна сметка "рацерите" си остават пред комповете, без да се обиждат някои колеги но очаквах и предполагах по интересно развитие на темата :sad:
С 1.4 twin искаш ли да се пробваш :haha:
Да искам
Но съм от Пловдив
0899105126 - Младен
С 1.4 twin искаш ли да се пробваш :haha:
Коста даи му да се пробва с 335-цата :respect: :pp: :big_love::death::roll2:
До 18 09 можеби ще доида до Пловдив да зема един би охлюов е ако доида ще звана .Ама незнам с каква ще доида може с алфа 146 1.6 бксер или с супрата 3литра-Т или с хонда 1.5 на газ ама ще се драпнем.
То гонките почти винаги са били само на PC-то :laughing1::drinking:
Susscrofa
11-09-2008, 09:08
Сопртния дух на алфа трепери пред една немска класика. хахахахаха Недейте поне да се перчите и да подвеждате момчето, че смешно ми стана.:heavy_cry:
Е кой се перчи? Или има гонка или няма смисъл да се пише повече в тая тема
tokata_pz_flex
11-09-2008, 20:08
Колега , дали ти е възможно в Събота да скочиш до Пазарджик ? Имаме среща , и ще идват и пловдивчани на гости . Ела , ще направим стартове с 2.0 ТС , 1.9 ЖТД на 156 , 1.8 8В на газ и 2.0 ТС с чип . Гарантирам , че ако дойдеш ще има стартове . Пък после ще хапнем и пийнем както ние в Пазарджик си знаем :) Срещата е от 17:00 , официално те каня , ако можеш ела :)
Да искам
Но съм от Пловдив
0899105126 - Младен
Е на калояново към края на месеца като ходя за италянското може да се мернеме за спорта :pizza:
ада6 не се хаби на тоя му е по4инал гробелара!!тия с барзите БМВ-та жси4ки ги знаем!!
tokata_pz_flex
11-09-2008, 23:56
На човека колата му върви , от прочетеното ... Има покана , ако дойде , нали няма да му откажеш гонка ? Или ще сме си клавиатурни рейсъри :)
ада6 не се хаби на тоя му е по4инал гробелара!!тия с барзите БМВ-та жси4ки ги знаем!!Отде па разбра, че е починал??? Човекът най-културно кани хора от този форум на гонка, само че вместо сериозно отношение получава само лигня. после ако кажат някъде, че сме силни само на приказки, ще се сърдим.
накрая ще взема аз да се пусна с моята 8V гробница:bad_evil:
tokata_pz_flex
12-09-2008, 09:50
Напълно подкрепям ! От кола до кола има огромна разлика , така че не може да се дават таива крайни мнение , за автомобил който даже не си видял . Ако дойде човека в събота , и ти направи 3 коли на КуВе то какво ще пишем тогава ?
hondoman
12-09-2008, 15:59
Добре де някакви гонки състояха ли се въобще ?
колега кога ша са пробваме???????????
hondoman
12-09-2008, 17:10
Споко обещал съм ти ще се разберем нямаш грижи
Напълно подкрепям ! От кола до кола има огромна разлика , така че не може да се дават таива крайни мнение , за автомобил който даже не си видял . Ако дойде човека в събота , и ти направи 3 коли на КуВе то какво ще пишем тогава ?
Здр колега,
ще се опитам да дойда към 18ч тъй като съм на работа до 17ч и разни други задължения но ще дойда
Моля те звънни ми за да ме упътиш че малко го познвам града - 0899105126 Младен
13.09.2008 няма да мога да влеза във форума така че дано това да е последно
което се разбираме ако не потърсете ме на GSM-ма
ПП А и освен от кебапчетата и бирите, запазете ми и някоя по слабичка алфа, че като
гледам изброените по горе май ще ме пукате яко.
koctа ще се разберем нещо като дойдеш
tokata_pz_flex
13-09-2008, 00:09
Слабичка ... моята печка :) Ще се чуем утре :)
Над 80км на вятъра просто ей така за да се пораскарам........
Не ми е до тези 20лв а се чудя нямахте ли 30ст да ми кажете да не идвам........
Моля заключете темата
Над 80км на вятъра просто ей така за да се пораскарам........
Не ми е до тези 20лв а се чудя нямахте ли 30ст да ми кажете да не идвам........
Моля заключете темата
Не им се връзвай, по-нагоре ти казах че обичат да правят гонки пред PC-то :tv:
tokata_pz_flex
13-09-2008, 22:51
Абе бате , ти мое ли да си гледаш работата ? Като е за гонки пред пц-то , гони се ти ! Като не се интересуваш от гонки , не пиши тука и готово . Извинявам се искрено на колегата , за това че не му се обадих ! Аз съм виновен , затрупан бях с работа и нямах една свободна секунда . Отидох на срещата в 18:30 чак , направо в ресторанта . Валеше дъжд от 16:00 часа , така че пак нямаше смисъл от гонки , но поне можеше да пиеме по нещо , както и стана . Пак повтарям ИЗВИНЯВАМ СЕ !