View Full Version : срам и резил
я се засрамете бре :evil: :evil: :evil:
http://alf.alfaromeo-bg.com/italfest2005/ve4erta/HPIM0339.jpg
E па кое му е срамното ?
хондата :Tease:
пък през деня имаше един с яки на пижо :shock: крадат ноухау бе - утре ше направят джапанфест и франсфест...
Остави се, тия бяха от местните ;-) И те облажиха от конкурсите ;-)
Така е тия бяха от местните - аз бях пиинал ама помня че единия ми обясняваше колко вървял Опела му :roll2: :D :D
Братле трее да ти кажа че тоя караше такава Хонда че ми изпадаха зъбите :shock: Невероятна класика - ако се загледаш в якето ще видиш едно крило което автоматично те праща при моторите та така пичове този беше човека с Хондата дето седеше пред вратата на хотела съжалявам че не я снимах беше маняшка :lol:
Братле трее да ти кажа че тоя караше такава Хонда че ми изпадаха зъбите :shock: Невероятна класика - ако се загледаш в якето ще видиш едно крило което автоматично те праща при моторите та така пичове този беше човека с Хондата дето седеше пред вратата на хотела съжалявам че не я снимах беше маняшка :lol:
Аз на таз хонда колкото пъти излезнех все и се дивях много яка, бях решил че е на някой от собствениците.
Alfa User
13-10-2005, 17:07
Да, матора беше як ... и аз се каних да го снимам, ма все нещо ме дърпаше нанякъде или апарата не беше в мене ...
Да живее Итало-Японската дружба :) :)
Ми той селеспиида си е японски :lol:
Ми той селеспиида си е японски :lol:
батко оказа се че селспийда е минети марелли ...
тва ненам кой ни я пусна таа муха че е японски, ама май не еверно
не май ми не е :)
:offtopic: Абе незнам ма вчера видех Лупо със такава кутия и имаше същия основен проблем не включваше задна :wink:
:offtopic: Абе незнам ма вчера видех Лупо със такава кутия и имаше същия основен проблем не включваше задна :wink:
Лупо ся... :)))))
те варват само на пред беееееее газзззз :go: