View Full Version : Купих си Алфа, купих си аз :)
От днес съм горд собственик на Алфа 146 01' г. :D понеделника ще я регистрирам. Хората от автокъщата от която я купих ми казаха, че регистрацията ще ми излезе към 400лв понеже сега са въвели някаква еко такса която била 200лв :cussing: :censored:. Вярно ли е тва и какво представлява тая еко такса?
vencialfa
28-06-2008, 14:45
Това за еко таксата е вярно :cry:
Много тъпо са, че ми излезе малко над парите дет ги бях приготвил :frown: . Впрочем знае ли някои колко струва пласмасичката дет е на задното стъкло на която трябва да стои 3ти стоп, защото мойта е изгоряла и за нищо нестава?
Ако е сива,аз имам една за подаряване,ама е без стоп :wink: :wink: :wink:
От днес съм горд собственик на Алфа 146 01' г. :D понеделника ще я регистрирам. Хората от автокъщата от която я купих ми казаха, че регистрацията ще ми излезе към 400лв понеже сега са въвели някаква еко такса която била 200лв :cussing: :censored:. Вярно ли е тва и какво представлява тая еко такса?
Честито....аз за такава еко такса не съм чувал, овсен ако е от скоро, миналата година на моята не съм плащал такова нещо
Аз оня де като регистрирах мойта се измъкнах от екотакса защото тоя който я е внасял колата преди няколко месеца е платил на митница таксата. Провери ако твойта е внасяна по отдавна дали не е платена таксата на митница.
Проучих и наистина такава еко такса са вавели отпреди 2седмици някаде. Плаща се в КАТ и ти е задължителна при регистрирането на Автомобил. В зависимост от годината на колата ти се определя колко ще ти е таксата, колкото по-нова толкова по-малка такса. Казаха ми също, че от 1ви Септември щяла да стане 1000лв :shock:
Проучих и наистина такава еко такса са вавели отпреди 2седмици някаде. Плаща се в КАТ и ти е задължителна при регистрирането на Автомобил. В зависимост от годината на колата ти се определя колко ще ти е таксата, колкото по-нова толкова по-малка такса. Казаха ми също, че от 1ви Септември щяла да стане 1000лв :shock:
Ми аз как ще си купувам 75-ца :cry: :cry: :cry: тея хора са на път да ме откажат,ако требе да дам 1000 лв. за екотакса :mad: :mad: :mad:
Христо_Сираков
30-06-2008, 13:28
айде стига бе пак ли са я вкарали тая еко такса колега като я платиш кажи колко са ти взели за 01г. да си имаме напредстава и ние
И което е по - интересно, някой има ли идея, дали са замислили нещо подобно за вече регистрираните автомобили?
Иначе честито колега. Не за таксата, а за колата :twisted: . Много и все безаварийни
И което е по - интересно, някой има ли идея, дали са замислили нещо подобно за вече регистрираните автомобили?
Иначе честито колега. Не за таксата, а за колата :twisted: . Много и все безаварийни
Таксата е само за тези коли които тепърва им предстои регистрация в БГ.
Таксата е само за тези коли които тепърва им предстои регистрация в БГ.
Да, таксата се плаща само когато регистрираш МПС. На мен за кола 01' ми излезе 212лв. ако не се лъжа но тия дет работят в КАТ и те жениците незнаят колко да ти вземат.
Искам да попитам понеже всички колони са ми на Hertz(4бр. http://www.inesauto.com/product.php?iid=713&so=1 и 4бр. http://www.inesauto.com/product.php?iid=680&so=1), допълнително ли са слагани или са си от колата? Също така ме интересува колко литров ми е резервоара и колко е резервата?